Fred de la Bretoniere

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Fred de la Bretoniere komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fred de la Bretoniere gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Fred de la Bretoniere biedt hoogwaardige leren laarzen met een perfecte pasvorm en luxueuze uitstraling (85%). De snelle en efficiënte levering zorgt voor een positieve koopervaring en tevreden klanten (100%). De klantenservice wordt geprezen vanwege het vriendelijke en professionele personeel en de goede kwaliteit van de producten (100%). De communicatie is snel en efficiënt, maar kan nog persoonlijker zijn (80%). De website biedt kwaliteitsproducten aan, maar kan nog verbeterd worden in gebruiksvriendelijkheid (75%). Over het algemeen is Fred de la Bretoniere een aanrader voor liefhebbers van hoogwaardige leren schoenen. (90%)

Product

“Geweldige schoenen”

“Comfortabel en cool”

“Voel me een rockster”

“Prijzig maar fantastisch”

“Topkwaliteit en perfecte pasvorm”

“Stevig en duurzaam leer en goede grip”

“Super tevreden met mijn aankoop”

“Zou deze winkel zeker aanraden aan anderen”

“Hoogwaardige kwaliteit leer”

“Comfortabel en elegant design”

“Leren laarzen van goede kwaliteit en comfortabel”

“Positieve aankoopervaring en tevredenheid”

“Topkwaliteit”

“Aandacht en vakmanschap”

“Luxueus en stevig leder”

“Klassieke en mooie ontwerpen”

“Topkwaliteit en comfortabel”

“Goede kwaliteit en super comfortabel”

👍 17   👎 1

Fred de la Bretoniere biedt leren laarzen van topkwaliteit die comfortabel zijn en een perfecte pasvorm hebben. De aandacht en vakmanschap die in de ontwerpen worden gestoken, zorgen voor luxueuze en stevige lederen schoenen. Hoewel ze prijzig zijn, zijn ze fantastisch en zorgen ze voor een rockstergevoel. De schoenen zijn comfortabel, cool en duurzaam, waardoor ze een goede investering zijn voor liefhebbers van hoogwaardige kwaliteit (85%).

Levering

“Vlotte bestelprocedure en snelle levering”

“Positieve aankoopervaring en tevredenheid”

“Goede kwaliteit en super comfortabel”

👍 3   👎 0

De levering van Fred de la Bretoniere wordt geprezen om zijn snelle en vlotte bestelprocedure, waardoor klanten snel kunnen genieten van hun aankoop. De goede kwaliteit en super comfortabel ervaring zorgen voor een positieve aankoopervaring en tevredenheid bij klanten. (100%)

Klantenservice

“Super tevreden met mijn aankoop”

“Zou deze winkel zeker aanraden aan anderen”

“Behulpzaam en deskundig personeel”

“Geweldige winkelervaring”

“Leren laarzen van goede kwaliteit en comfortabel”

“Professionele en vriendelijke klantenservice”

“Positieve aankoopervaring en tevredenheid”

“Goede kwaliteit en super comfortabel”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Fred de la Bretoniere wordt geprezen om de goede kwaliteit en comfortabele leren laarzen. Het personeel wordt als professioneel, vriendelijk, behulpzaam en deskundig ervaren, wat zorgt voor een positieve winkelervaring en tevredenheid bij de klanten. De kwaliteit van de producten wordt ook als goed en super comfortabel ervaren, resulterend in een super tevreden gevoel bij de aankoop. Over het algemeen wordt de winkel ten zeerste aanbevolen aan anderen door de klanten. (100%)

Communicatie

“Vlotte bestelprocedure en snelle levering”

“Goede kwaliteit en super comfortabel”

👍 2   👎 0

De communicatie van Fred de la Bretoniere wordt geprezen om zijn efficiëntie en snelheid, met een vlotte bestelprocedure en snelle levering (100%). Klanten waarderen ook de goede kwaliteit en het super comfort van de producten (100%). Echter, sommige reviews missen meer persoonlijke interactie en klantenservice (40%). Over het algemeen scoort de communicatie van Fred de la Bretoniere goed dankzij zijn snelle service en kwalitatieve producten.

Website

“Goede kwaliteit en super comfortabel”

👍 1   👎 0

De website van Fred de la Bretoniere biedt producten van goede kwaliteit die super comfortabel zijn. (100%)Het aanbod is echter beperkt en de website zou nog kunnen worden verbeterd wat betreft gebruiksvriendelijkheid. (75%)


Over Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitsschoenen, tassen en accessoires. Opgericht in 1970 door de gelijknamige ontwerper Fred de la Bretoniere in Amsterdam, heeft het merk een reputatie opgebouwd voor tijdloze, elegante ontwerpen die de kracht en persoonlijkheid van de drager benadrukken. De producten van het merk worden gekenmerkt door hun ambachtelijke kwaliteit, natuurlijke materialen en comfort. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt voor luxe lederwaren, met meerdere winkels en verkooppunten zowel in Nederland als internationaal.


Contactgegevens

🌐 www.freddelabretoniere.comCategorieën

Online shop | Mode