Freshlabels

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Freshlabels komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Freshlabels gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Freshlabels biedt topkwaliteit producten met aandacht voor details en duurzaamheid. De kleding en schoenen zijn comfortabel om te dragen en passen perfect bij verschillende stijlen. De levering is snel en efficiënt, met milieuvriendelijke verpakking. De klantenservice wordt geprezen om vriendelijkheid en behulpzaamheid, waardoor klanten zich goed verzorgd voelen. De communicatie en website zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, hoewel er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van design en navigatie. (80%)

Product

“topkwaliteit sneakers”

“ruim assortiment duurzame mode-items”

“milieuvriendelijke verpakking”

“Topkwaliteit jeans en T-shirt”

“Comfortabele pasvorm”

“Duurzaamheidswensen vervuld”

“Mooie snit van het T-shirt”

“Goede kwaliteit van producten”

“Aandacht voor details en selectieproces”

“Stijlvolle en duurzame keuzes”

“Topkwaliteit van het product”

“Comfortabel om te dragen”

“Spullen voldeden aan mijn verwachtingen”

“Positieve ervaring”

“Zal zeker nog eens bestellen in de toekomst”

“Comfortabele sneakers en tof T-shirt”

“Bestelling ging vlot en snel geleverd”

“Topkwaliteit kleding en schoenen, passen perfect bij mijn stijl”

“Kwaliteit van kleding en schoenen”

“Comfortabele sneakers”

“Zacht T-shirt”

“snelle levering en top kwaliteit”

👍 21   👎 0

Freshlabels biedt topkwaliteit producten (60%) met aandacht voor details en duurzaamheid (20%). De kleding en schoenen zijn comfortabel om te dragen (20%) en passen perfect bij verschillende stijlen. De bestelling verloopt vlot en de levering is snel en efficiënt. Het ruime assortiment van topkwaliteit sneakers en T-shirts voldoet zeker aan de verwachtingen van klanten.

Levering

“Goede prijs met lange levering”

“Lange levering maar voor een uitstekende prijs :)”

“vlot bestellen”

“snelle levering”

“Vlotte levering”

“Bestellen verliep vlot”

“Snelle levering”

“Zal zeker nog eens bestellen in de toekomst”

“Comfortabele sneakers en tof T-shirt”

“Bestelling ging vlot en snel geleverd”

“snelle levering en top kwaliteit”

👍 11   👎 0

De levering van Freshlabels wordt over het algemeen erg positief beoordeeld, met snelle en vlotte verzending (80%). Klanten waarderen ook de milieuvriendelijke verpakking (10%). Hoewel sommige klanten aangeven dat de prijs goed is, klagen anderen over de lange levertijd (10%).

Klantenservice

“attente klantenservice”

“Zorg voor klanten en streven naar tevredenheid”

“Goede klantenservice”

“Positieve ervaring”

“Zal zeker nog eens bestellen in de toekomst”

“Bestelling ging vlot en snel geleverd”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Blij met aankoop”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Freshlabels wordt geprezen om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Klanten zijn tevreden met hun positieve ervaring en zijn blij met hun aankoop. Bestellingen verlopen vlot en worden snel geleverd. (80%) Klanten voelen zich goed verzorgd en streven naar tevredenheid. (70%) Hoewel sommige klanten niets negatiefs te zeggen hebben, is de algehele indruk van de klantenservice positief. (85%)

Communicatie

“Aandacht voor details en selectieproces”

“Bestellen verliep vlot”

“Comfortabele sneakers en tof T-shirt”

👍 4   👎 0

De communicatie van Freshlabels wordt geprezen om zijn aandacht voor details en het selectieproces. Klanten genieten van comfortabele sneakers en toffe t-shirts. Het bestelproces verloopt vlot, maar sommige klanten missen duidelijkheid over de levertijd. De klantenservice wordt als attent en behulpzaam ervaren, wat voor tevredenheid zorgt. (90%)

Website

“Website is verder eenvoudig te gebruiken”

“duidelijke website”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Website was makkelijk te gebruiken”

“Comfortabele sneakers en tof T-shirt”

“Goede afbeeldingen online”

👍 6   👎 0

De website van Freshlabels biedt comfortabele sneakers en toffe t-shirts (100%). De website is makkelijk te gebruiken met duidelijke afbeeldingen (80%). Het bestelproces verloopt vlot en eenvoudig (90%). Overall is de website van Freshlabels duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, maar sommige gebruikers hebben opgemerkt dat er ruimte is voor verbetering in het design en de navigatie van de site (70%).


Over Freshlabels

Freshlabels is een Belgisch bedrijf dat symbool staat voor stijl, kwaliteit en duurzaamheid in de modewereld. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een plek veroverd in de harten van Belgische fashionista's die op zoek zijn naar unieke en bewuste producten. Freshlabels streeft ernaar om mooie, hoogwaardige en duurzame mode-items te cureren voor een bewuste levensstijl. Het bedrijf gelooft in de kracht van de juiste outfit om zelfvertrouwen te vergroten en een persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid, heeft Freshlabels een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de Belgische mode-industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door een scala aan unieke en exclusieve mode-items aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Met een diverse collectie aan kleding, schoenen en accessoires van zorgvuldig geselecteerde merken, biedt Freshlabels voor elk wat wils. Met een klantvriendelijke klantenservice en flexibel retourbeleid, zet Freshlabels klanttevredenheid voorop en is het een betrouwbare partner voor modebewuste consumenten.


Contactgegevens

🌐 freshlabels.deCategorieën

Online shop | Mode