Gambettes Box

20 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Gambettes Box komt uit 20 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Gambettes Box gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (12)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Website van Gambettes Box biedt duurzaam geproduceerde panty's met mooie prints (100%). Klanten kunnen makkelijk opzeggen via hun online account zonder druk om te blijven (100%). Ook zijn er samenwerkingen met andere bedrijven voor extra's, zoals oorbellen, hoewel het handig zou zijn als klanten kunnen aangeven dat ze dit niet wensen (70%).

“Duurzame productie van panty's met mooie prints”

“Geabonneerd van december 2021 tot en met april 2022, goede ervaringen, makkelijk opzeggen via online account, geen pressie om te blijven”

“Samenwerkingen met andere bedrijven voor extra's zoals oorbellen, zou fijn zijn als je kan aangeven dat je dit niet wil”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Joëlle - 10 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Duurzame productie van panty's met mooie prints
  • Aandacht voor maatschappelijke issues zoals 'free your leg'
  • Mogelijkheid om abonnement tijdelijk stop te zetten

Persoon - 21 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Mooie panty's, vriendelijke klantenservice
  • Geabonneerd van december 2021 tot en met april 2022, goede ervaringen, makkelijk opzeggen via online account, geen pressie om te blijven
  • Samenwerkingen met andere bedrijven voor extra's zoals oorbellen, zou fijn zijn als je kan aangeven dat je dit niet wil