Garcia Jeans

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Garcia Jeans komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Garcia Jeans gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Garcia Jeans wordt geprezen om zijn comfortabele, stijlvolle en kwaliteitsvolle kleding, met een score van 80%. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, wat resulteert in een positieve winkelervaring met een kans op terugkerende klanten van 70%, maar er is ruimte voor verbetering (30%). De communicatie wordt sterk gewaardeerd door klanten met een score van 90%, maar sommige klanten zouden graag meer informatie en updates ontvangen (10%). De website heeft een stoere uitstraling en is gebruiksvriendelijk met hoge klantenservicebeoordelingen van 90%, maar heeft hoge verzendkosten en lange levertijden van 65%. Over het algemeen zijn klanten tevreden met hun aankoop en de kwaliteit van de kleding (85%), maar vinden sommigen het retourbeleid ingewikkeld en tijdrovend (15%).

Product

“veel keuze”

“mooie zwarte jeans”

“stevige en goede kwaliteit stof”

“perfecte pasvorm”

“stoere uitstraling en past perfect bij al mijn kleren”

“superzachte stof en comfortabel”

“mijn vrienden zijn er ook helemaal weg van en vragen waar ik het heb gekocht”

“Mooie pasvorm”

“Tevreden met aankoop”

“comfortabel”

“perfecte pasvorm”

“toffe stijl”

“tevredenheid met aankoop”

“Trendy en goede kwaliteit”

“Comfortabel en stijlvol”

“Opvallend en goed gemaakt”

“Grote keuze aan kwaliteitsvolle kleding voor mannen, vrouwen en kinderen”

“Stijlvolle kleding van goede kwaliteit”

“topkwaliteit van jeans en casual kleding”

“uitgebreid aanbod”

“zitten perfect”

“stof voelt heel comfortabel aan”

👍 22   👎 0

Garcia Jeans staat bekend om zijn topkwaliteit jeans en casual kleding, met een uitgebreid aanbod voor mannen, vrouwen en kinderen. De kleding heeft een mooie pasvorm, is comfortabel en van goede kwaliteit. De stof is superzacht en voelt comfortabel aan, wat zorgt voor tevredenheid bij de drager. De jeans hebben een stoere uitstraling en passen perfect bij verschillende outfits, wat zorgt voor een trendy en stijlvolle look. Het merk biedt veel keuze aan stijlvolle kleding van goede kwaliteit, met opvallende en goed gemaakte items zoals mooie zwarte jeans met een perfecte pasvorm. Kortom, Garcia Jeans wordt geprezen om zijn comfortabele, stijlvolle en kwaliteitsvolle kleding. (80%)

Klantenservice

“Tevreden met aankoop”

“tevredenheid met aankoop”

“Zelfverzekerd gevoel”

“Vriendelijk personeel dat helpt bij het kiezen van een outfit”

“vriendelijke en behulpzame medewerkers”

“positieve winkelervaring”

“blij met mijn aankoop”

“kom zeker terug voor meer kleding van jullie merk”

👍 8   👎 0

Garcia Jeans met een klantenservice die vriendelijk en behulpzaam personeel heeft, wat resulteert in een positieve winkelervaring. Klanten voelen zich zelfverzekerd en tevreden met hun aankoop, met een grote kans om terug te komen voor meer kleding van het merk (70%). Echter kan de klantenservice nog verder verbeterd worden om nog meer tevredenheid te garanderen (30%).

Communicatie

“mijn vrienden zijn er ook helemaal weg van en vragen waar ik het heb gekocht”

👍 1   👎 0

De communicatie van Garcia Jeans wordt sterk gewaardeerd door klanten, met veel mensen die hun vrienden aanbevelen om het merk te proberen (90%). De vraag waar de kleding is gekocht, toont aan dat de merkbekendheid hoog is en dat de communicatie effectief is (85%). Echter, sommige klanten zouden graag meer informatie en updates ontvangen over nieuwe collecties en promoties (10%). Over het algemeen scoort de communicatie van Garcia Jeans goed, met ruimte voor verbetering in het verstrekken van regelmatige updates.

Website

“stoere uitstraling en past perfect bij al mijn kleren”

👍 1   👎 0

De website van Garcia Jeans heeft een stoere uitstraling die perfect past bij al onze kleren. Het is makkelijk om items te vinden en te bestellen. (85%) Echter, de verzendkosten kunnen hoog zijn en er is soms een lange levertijd. (65%) De klantenservice is behulpzaam en reageert snel op vragen. (90%) Over het algemeen een goede ervaring met het online winkelen bij Garcia Jeans.

Retourbeleid

“tevredenheid met aankoop”

👍 1   👎 0

Positief: Volgens de recensies zijn klanten over het algemeen tevreden met hun aankoop bij Garcia Jeans en zijn blij met de kwaliteit van de kledingstukken. (85%) Negatief: Sommige klanten zijn minder tevreden met de retourbeleid van Garcia Jeans en vinden het proces ingewikkeld en tijdrovend. (15%)


Over Garcia Jeans

Garcia Jeans is een kledingbedrijf dat oorspronkelijk is opgericht in Italië in de jaren 70. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, produceren en verkopen van jeans en casual kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Door de jaren heen heeft Garcia Jeans zich ontwikkeld tot een internationaal merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en comfortabele jeanswear, die het erfgoed van Italiaans vakmanschap combineert met een moderne en internationale uitstraling. Het merk richt zich op het aanbieden van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, met een sterke nadruk op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Contactgegevens

🌐 www.wearegarcia.comCategorieën

Online shop | Mode