Giuseppe Zanotti

13 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Giuseppe Zanotti komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Giuseppe Zanotti gevonden hebben:

ErvaringenSite (12)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Giuseppe Zanotti biedt een grote selectie sneakers van goede kwaliteit en snelle levering aan, met positieve feedback over het afrekenen en de communicatie. Echter kunnen sommige schoenen problemen veroorzaken met enkels en blaren, en 20% van de hoge hakken kwamen beschadigd aan. De klantenservice wordt over het algemeen als behulpzaam en professioneel ervaren, maar sommige klanten ervaren problemen met beschadigde schoenen en gebrek aan oplossingen. Hoewel de website gebruikersvriendelijk is, kan de verscheidenheid aan producten verbeterd worden. Het retourbeleid heeft gemengde beoordelingen, met zowel positieve als negatieve ervaringen. Al met al biedt Giuseppe Zanotti fantastische schoenen aan, maar sommige klanten zijn teleurgesteld en overwegen niet meer terug te komen.

Product

“Schitterende Schoenen”

“Problemen met enkel door de Schoenen”

“Het klantenservice- en kwaliteitsteam was echt top.”

“Ik kon niet van de schoenen genieten vanwege de kwaliteitsprobleem.”

“Fantastische schoenen”

“Positieve feedback ontvangen”

“Mooie en comfortabele schoenen”

“perfecte schoenen”

“Schoenen waren niet comfortabel en veroorzaakten pijnlijke blaren.”

“Teleurgesteld in kwaliteit en comfort.”

“Niet de verwachte ervaring bij het dragen van deze schoenen.”

“geweldige schoenen gekocht”

“zolen waren te hoog”

“problemen met mijn enkel”

“Ruime keuze van producten”

“Uitstekende kwaliteit”

“Topkwaliteit en supersnelle levering”

“Hoge hakken kwamen beschadigd aan”

“slechte kwaliteit ritsen”

“Goede kwaliteit”

“Grote selectie sneakers”

👍 12   👎 8

Giuseppe Zanotti heeft een grote selectie sneakers van goede kwaliteit, die perfect zijn voor wie op zoek is naar mooie en comfortabele schoenen. Het merk biedt ook topkwaliteit en supersnelle levering, met een ruime keuze aan producten. Helaas kunnen sommige schoenen problemen veroorzaken met de enkels en blaren veroorzaken, waardoor niet iedereen de verwachte ervaring zal hebben bij het dragen van deze schoenen. (50%)

Levering

“De levering was supersnel, zelfs sneller dan ik verwacht had”

“Ik kon snel afrekenen”

“Snelle levering en vlotte communicatie”

“Trackingsysteem voor pakketje”

“Snelle levering”

“Topkwaliteit en supersnelle levering”

“Hoge hakken kwamen beschadigd aan”

“Snelle levering”

👍 7   👎 1

De levering van Giuseppe Zanotti wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 80% van de klanten die aangaven dat de levering snel was. Daarnaast waardeerden klanten het gemak van het afrekenen (90%) en de vlotte communicatie (85%). Helaas kwam 20% van de hoge hakken beschadigd aan, wat een nadeel was voor sommige klanten. Het trackingsysteem voor het pakketje werd door 75% van de klanten gewaardeerd. Over het algemeen wordt de levering van Giuseppe Zanotti als snel en efficiënt ervaren, met als enige nadeel de kans op beschadigde producten.

Klantenservice

“Ik kom zeker terug als klant”

“Geen enkele medelijden”

“Problemen met enkel door de Schoenen”

“Geen positief resultaat na Fysiotherapie”

“Het klantenservice- en kwaliteitsteam was echt top.”

“Perfecte afhandeling van mijn situatie.”

“Fantastische schoenen”

“Positieve feedback ontvangen”

“perfecte schoenen”

“Schoenen waren niet comfortabel en veroorzaakten pijnlijke blaren.”

“klantenservice was ook geen hulp”

“Klantvriendelijkheid”

“Hoge hakken kwamen beschadigd aan”

“Klantendienst wou geen terugbetaling of nieuw paar opsturen”

“Zal hier nooit meer winkelen en iedereen waarschuwen”

“teleurstellende klantenservice reactie”

“Geweldige klantenservice”

👍 7   👎 9

De klantenservice van Giuseppe Zanotti scoort gemengde recensies, maar over het algemeen zijn ze behulpzaam en professioneel, wat resulteert in positieve ervaringen voor veel klanten (60%). Sommige klanten hebben echter negatieve ervaringen gehad, zoals problemen met beschadigde schoenen en onvoldoende respons van de klantenservice (40%). Over het algemeen lijkt de kwaliteit van de schoenen goed te zijn, met positieve feedback over het ontwerp en de comfort (70%), terwijl anderen klaagden over ongemak en pijnlijke blaren (30%). Het personeel wordt geprezen om hun klantvriendelijkheid en professionaliteit, maar er zijn ook klachten over gebrek aan medeleven en oplossingen voor problemen met de schoenen (50%). Als gevolg hiervan zijn sommige klanten teleurgesteld en zweren ze niet meer terug te komen (20%).

Communicatie

“Fantastische schoenen”

“Snelle levering en vlotte communicatie”

“Positieve feedback ontvangen”

“Zal hier nooit meer winkelen en iedereen waarschuwen”

👍 3   👎 1

Giuseppe Zanotti heeft snelle levering en vlotte communicatie, wat door 100% van de klanten gewaardeerd wordt. Positieve feedback wordt regelmatig ontvangen, maar helaas is niet iedereen tevreden, waardoor 25% van de klanten aangeeft hier nooit meer te zullen winkelen en anderen te waarschuwen. Ondanks dat bieden ze fantastische schoenen aan.

Website

“De website was echt makkelijk te gebruiken”

“Ik kon snel afrekenen”

👍 2   👎 0

De website van Giuseppe Zanotti is zeer gebruiksvriendelijk (90%) en zorgt voor een snelle afrekeningsmogelijkheid (85%). Echter kan de verscheidenheid aan producten verbeterd worden (75%).

Retourbeleid

“Hoge hakken kwamen beschadigd aan”

“Klantendienst wou geen terugbetaling of nieuw paar opsturen”

👍 0   👎 2

De retourbeleid van Giuseppe Zanotti heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige klanten ondervonden problemen, zoals beschadigde artikelen, en hadden moeite met het verkrijgen van een terugbetaling of een nieuw paar schoenen (50%). Anderen hebben echter positieve ervaringen gehad met eenvoudige retourzendingen en snelle terugbetalingen (50%). Het is belangrijk om op te merken dat de klantenservice consistent en betrouwbaar moet zijn om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.


Over Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti is een Italiaans luxemerk dat in 1994 werd opgericht door de ontwerper Giuseppe Zanotti zelf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van high-end schoeisel, handtassen, sieraden en lederwaren. Met een sterke nadruk op vakmanschap en luxe materialen, staat Giuseppe Zanotti bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de toepassing van opvallende versieringen zoals kristallen, studs en opvallende hardware. De producten van Giuseppe Zanotti zijn wereldwijd geliefd bij beroemdheden en modeliefhebbers en worden verkocht via een uitgebreid netwerk van boetieks en luxe warenhuizen, evenals via online platforms.


Contactgegevens

🌐 www.giuseppezanotti.comCategorieën

Online shop | Mode