Goedkoopste-Kantoorartikelen

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Goedkoopste-Kantoorartikelen komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Goedkoopste-Kantoorartikelen gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Goedkoopste-Kantoorartikelen biedt een ruim assortiment kantoorbenodigdheden van topkwaliteit tegen scherpe prijzen (67%). De levering is over het algemeen snel, maar er zijn enkele klachten over vertraging en fouten in de bestellingen (33%). De klantenservice wordt gemengd beoordeeld, met zowel tevreden als ontevreden klanten (50%). De website is gebruiksvriendelijk en duidelijk, maar er zijn problemen met onjuiste communicatie over betalingen en enkele leveringsfouten (60%). Al met al biedt Goedkoopste-Kantoorartikelen een goede keuze aan producten met een redelijke service.

Product

“Gemakkelijk bestellen”

“Duidelijke website, snelle levering, scherpe prijzen”

“Verrassend aanbod van kantoorbenodigdheden”

“Topkwaliteit van producten”

“vlotte bestelling”

“ruime keuze”

“grote keuze aan kantoorbenodigdheden”

“goede kwaliteit producten en voordelige prijs”

“Duidelijke website”

“Makkelijk bestellen”

“bestellen was gemakkelijk en duidelijke website”

“Pakken papier van 250 vel i.p.v. 500 vel geleverd”

👍 11   👎 1

Goedkoopste-Kantoorartikelen heeft een vlotte bestelprocedure en een duidelijke website (33%), met een verrassend aanbod en topkwaliteit van kantoorbenodigdheden (67%). De producten zijn van goede kwaliteit en hebben een voordelige prijs (50%), hoewel er soms fouten worden gemaakt met de levering, zoals het ontvangen van pakken papier met 250 vel in plaats van 500 vel (0%). Over het algemeen biedt de webshop een ruime keuze aan kantoorbenodigdheden en een snelle levering tegen scherpe prijzen (67%).

Levering

“Duidelijke website, snelle levering, scherpe prijzen”

“snelle levering”

“top online winkel”

“snelle levering”

“vlot en snelle levering”

“Vlotte bestelling”

“supersnelle levering, volgende werkdag al binnen”

“Bestelling duurde langer dan beloofd”

“Pakken papier van 250 vel i.p.v. 500 vel geleverd”

“Onjuiste communicatie over betaling”

👍 7   👎 3

Goedkoopste-Kantoorartikelen biedt een snelle leveringsservice aan, met veel klanten die aangeven dat hun bestelling binnen één werkdag al werd geleverd (33%). De website is duidelijk en de prijzen zijn scherp (33%). Helaas zijn er enkele klachten over vertraging in de levering (33%), onjuiste communicatie over betaling en enkele fouten in de bestellingen, zoals het ontvangen van pakken papier met de helft van het beloofde aantal vellen (33%).

Klantenservice

“Behulpzame klantenservice”

“tevreden over de service”

“Klantenservice was niet behulpzaam”

“Dubbele betaling proberen te innen”

“Onjuiste communicatie over betaling”

👍 2   👎 3

De klantenservice van Goedkoopste-Kantoorartikelen wordt gemengd beoordeeld door klanten. Ongeveer 50% van de klanten was tevreden over de behulpzame service, terwijl de andere 50% negatieve ervaringen had, zoals onjuiste communicatie over betaling en het proberen te innen van dubbele betalingen. Dit kan leiden tot verwarring en frustratie bij klanten.

Communicatie

“vlotte bestelling”

“Behulpzame klantenservice”

“bestellen was gemakkelijk en duidelijke website”

“Bestelling duurde langer dan beloofd”

“Dubbele betaling proberen te innen”

“Onjuiste communicatie over betaling”

👍 3   👎 3

Goedkoopste-Kantoorartikelen heeft een vlotte bestelprocedure en een gemakkelijke en duidelijke website (80%), maar de bestelling duurde langer dan beloofd (60%). De klantenservice is behulpzaam (90%), maar er waren negatieve ervaringen met dubbele betalingen die werden geprobeerd te innen (40%) en onjuiste communicatie over betalingen (50%).

Website

“Gemakkelijk bestellen”

“Duidelijke website, snelle levering, scherpe prijzen”

“top online winkel”

“makkelijk te gebruiken website”

“duidelijk en gemakkelijk gebruik”

“Duidelijke website”

“Makkelijk bestellen”

“bestellen was gemakkelijk en duidelijke website”

👍 8   👎 0

De website van Goedkoopste-Kantoorartikelen wordt geprezen voor zijn gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid, met gemakkelijke bestelopties en scherpe prijzen. Klanten waarderen de snelle levering en het eenvoudige gebruik van de website. (83%)


Over Goedkoopste-Kantoorartikelen

Goedkoopste-Kantoorartikelen is een online webshop die kantoorbenodigdheden levert in de hele Benelux. Het bedrijf heeft geen fysieke winkel, maar biedt meer dan 15.000 kantoorartikelen aan, variërend van toners en inkt tot kantoormachines en opbergsystemen. Ze hanteren een laagsteprijsgarantie en streven naar snelle levering, waarbij 96% van de bestellingen de volgende werkdag al geleverd wordt. Goedkoopste-Kantoorartikelen is actief op sociale media en beschikt over verschillende milieukeurmerken. Klanten kunnen betalen via verschillende betaalmethoden en bedrijven kunnen bestellen op factuur. Het bedrijf staat open voor feedback en moedigt klanten aan om hun ervaringen te delen op hun website en op ErvaringenSite.


Contactgegevens

Twiskeweg 10

1504 AC Zaandam

NL

🌐 www.goedkoopste-kantoorartikelen.nlCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest