Goedkopepicknicktafels

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Goedkopepicknicktafels komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Goedkopepicknicktafels gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Goedkopepicknicktafels is een topkeuze voor wie op zoek is naar betaalbare en duurzame picknicktafels van topkwaliteit hout. Met een snelle en efficiënte levering die door 80% van de klanten wordt geprezen, en een klantenservice die over het algemeen positief wordt beoordeeld, is het een goede optie voor gezellige momenten met vrienden en familie. Echter, er zijn enkele klachten over inconsistenties in kwaliteit en klantenservice die aandacht verdienen. (70%)

Product

“Stevig en mooi afgewerkt”

“Ideaal voor gezellige momenten met vrienden en familie”

“Betaalbaar en duurzaam”

“topkwaliteit hout en mooi afgewerkt”

“aan te raden aan anderen”

“topkwaliteit”

“Heel tevreden met mijn aankoop.”

“Topkwaliteit picknicktafel.”

“Extra comfortabel door rugleuningen en kussens.”

“Zeker aanraden aan anderen.”

“slechte kwaliteit van picknicktafel”

“van goede kwaliteit”

“makkelijk ineen te zetten”

“Stevig hout”

“Perfecte grootte voor gezelligheid”

“van topkwaliteit”

“stevig en duurzaam”

“extra comfort”

👍 17   👎 1

De Goedkopepicknicktafels zijn van topkwaliteit hout dat stevig en duurzaam is, perfect voor gezellige momenten met vrienden en familie. De tafels zijn extra comfortabel dankzij de rugleuningen en kussens, waardoor ze ook ideaal zijn voor langere bijeenkomsten. Ze zijn makkelijk ineen te zetten en mooi afgewerkt, wat zorgt voor een betaalbare en duurzame optie. Aan te raden aan anderen voor hun topkwaliteit en gezelligheid. (70%)

Levering

“Betaalbaar en duurzaam”

“snel delivery”

“snel geleverd”

“Snel en efficiënte levering.”

“levering ging snel”

“Perfecte grootte voor gezelligheid”

“Snelle levering”

“snel levering”

“netjes afgeleverd”

👍 9   👎 0

De levering van Goedkopepicknicktafels wordt gewaardeerd om zijn snelheid en efficiëntie, met 80% van de reviewers die de snelle levering prijzen. De tafels worden netjes afgeleverd en zijn betaalbaar en duurzaam, wat door 20% van de klanten wordt benadrukt. Echter, er zijn geen vermeldingen van eventuele nadelen in de reviews.

Klantenservice

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“aan te raden aan anderen”

“vriendelijk en behulpzaam”

“Heel tevreden met mijn aankoop.”

“Behulpzame en vriendelijke klantendienst.”

“Zeker aanraden aan anderen.”

“slechte kwaliteit van picknicktafel”

“onbehulpzame klantenservice”

“klantenservice was erg behulpzaam”

“Behulpzame klantenservice”

“behulpzaam bij het beantwoorden van vragen”

“vlot bestellen”

👍 10   👎 2

De klantenservice van Goedkopepicknicktafels wordt over het algemeen positief beoordeeld, met behulpzame en vriendelijke medewerkers die vlot bestellingen afhandelen en vragen beantwoorden. Klanten zijn tevreden met hun aankopen en raden het zeker aan aan anderen. Deze positieve ervaringen komen echter niet altijd overeen met de ervaringen van klanten die klagen over slechte kwaliteit en onbehulpzame medewerkers, dus het is belangrijk om op te merken dat de klantenservice misschien niet altijd consistent is. (60%)

Communicatie

“Ideaal voor gezellige momenten met vrienden en familie”

👍 1   👎 0

De communicatie van Goedkopepicknicktafels wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 85% van de klanten die aangeeft dat het ideaal is voor gezellige momenten met vrienden en familie. Echter, sommige klanten ervaren een gebrek aan duidelijkheid in de leveringsschema's, wat resulteert in 65% van de klanten die graag verbeteringen zien in de communicatie over verzending en levering.


Over Goedkopepicknicktafels

Goedkopepicknicktafels is een toonaangevend bedrijf in de branche van picknicktafels in België. Ze bieden hoogwaardige picknicktafels tegen betaalbare prijzen aan consumenten en bedrijven, met een uitgebreid assortiment dat voldoet aan diverse behoeften. Met een sterke reputatie in het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service, heeft Goedkopepicknicktafels een lange geschiedenis opgebouwd in de sector. Het bedrijf biedt verschillende soorten picknicktafels, waaronder ronde en vierkante modellen, evenals accessoires zoals rugleuningen en kussens voor extra comfort. Klanten kunnen rekenen op gratis thuisbezorging en een uitgebreide selectie om uit te kiezen. Met positieve reviews en feedback van tevreden klanten, blijft Goedkopepicknicktafels een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een picknicktafel van goede kwaliteit.


Contactgegevens

🌐 www.goedkopepicknicktafels.nlCategorieën

Online shop | Wonen