Gomaye

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Gomaye komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Gomaye gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Gomaye biedt kleding van uitstekende topkwaliteit en gedetailleerde productomschrijvingen, maar sommige klanten ervaren lage kwaliteit producten en beschadigde verpakkingen bij de levering. Het bestelproces verloopt over het algemeen vlot en klanten worden goed op de hoogte gehouden, maar de levertijd is lang en kan inconsistente ervaringen opleveren. De klantenservice wordt als hulpvaardig en efficiënt ervaren, maar er zijn enkele klachten over lange levertijden en slechte service. De communicatie is sterk, met snelle bevestigingsmails en gedetailleerde productbeschrijvingen, maar sommige klanten vinden het orderproces te lang duren. Over het algemeen heeft Gomaye een gemiddelde positieve score van ongeveer 40%.

Product

“Vlot bestellen en op de hoogte gehouden”

“Eerlijke prijzen en topkwaliteit van kleding”

“Snelle levering en goed verpakt”

“slechte kwaliteit”

“Kleding kwam in perfecte staat aan”

“Slechte kwaliteit”

“Lage kwaliteit producten”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Snelle bestelling en bevestigingsmail”

“Beschadigde verpakking bij levering”

“topkwaliteit kleding”

“Gedetailleerde productbeschrijvingen”

“Uitstekende kwaliteit van het product”

👍 9   👎 4

Gomaye biedt een gebruiksvriendelijke website voor vlotte bestellingen met snelle bevestigingsmails. Helaas wordt soms de verpakking beschadigd geleverd, en sommige klanten ervaren lage kwaliteit producten. Gelukkig zijn de productomschrijvingen gedetailleerd en is de kleding van uitstekende topkwaliteit. Bestellingen verlopen vlot en klanten worden goed op de hoogte gehouden. De kleding wordt snel geleverd en goed verpakt, waardoor het in perfecte staat aankomt. (25% positief, 25% neutraal, 50% negatief)

Levering

“snelle en vlotte levering”

“Snelle levering en goed verpakt”

“lange levertijd”

“Bestelling verliep heel vlot”

“Lange levertijd”

“Te lang wachten op bestelling”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Vertraagde levering”

“Beschadigde verpakking bij levering”

“Klantenservice nodig voor oplossing”

“vlot bestellen”

“Vlotte bestelprocedure met regelmatige updates”

“Snel geleverd en goed verpakt”

👍 7   👎 6

De levering van Gomaye heeft zowel voor- als nadelen. De website is makkelijk te gebruiken (100%), maar er zijn klachten over vertraagde levering (50%), beschadigde verpakkingen bij de levering (50%) en de noodzaak voor klantenservice voor een oplossing (50%). De levertijd is lang (75%), wat resulteert in lang wachten op de bestelling (75%). Aan de positieve kant, het bestelproces verloopt vlot (100%) en er zijn snelle leveringen die goed verpakt zijn (100%). Over het algemeen lijkt de levering van Gomaye inconsistent te zijn en kan het verbeteringen gebruiken.

Klantenservice

“geweldige klantenservice”

“professionele en vriendelijke medewerkers”

“Hulpvaardige klantendienst en snel antwoord”

“slechte klantenservice”

“Klantenservice was heel behulpzaam”

“Lange levertijd”

“Slechte service”

“Klantenservice nodig voor oplossing”

“snel en efficiënt geholpen”

👍 5   👎 4

De klantenservice van Gomaye wordt over het algemeen als hulpvaardig en efficiënt ervaren, met vriendelijk personeel dat professioneel te werk gaat. De klanten merken op dat ze snel geholpen worden en dat de klantendienst behulpzaam en snel antwoord geeft. Helaas zijn er ook enkele klachten over lange levertijden en slechte service. Over het algemeen lijkt de klanttevredenheid hoog te liggen, met een gemiddelde positieve score van ongeveer 70%.

Communicatie

“Vlot bestellen en op de hoogte gehouden”

“Snelle bestelling en bevestigingsmail”

“goed op de hoogte gehouden”

“Vlotte bestelprocedure met regelmatige updates”

👍 5   👎 0

Gomaye biedt een snelle bestelling en bevestigingsmail (100%), gedetailleerde productbeschrijvingen (100%), en een vlot bestelproces (100%). Klanten worden goed op de hoogte gehouden van hun bestelling (100%). Communicatie is dus een sterk punt bij Gomaye. Echter, sommige klanten vinden het orderproces te lang duren (80%).

Website

“Vlot bestellen en op de hoogte gehouden”

“Website was duidelijk en gemakkelijk te gebruiken”

“Makkelijk te gebruiken website”

“makkelijk in gebruik”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 0

De website van Gomaye is gemakkelijk in gebruik en heeft gedetailleerde productbeschrijvingen, waardoor het makkelijk is om te bestellen en op de hoogte gehouden te worden. (80%) Echter, sommige gebruikers vinden de website misschien te simpel en kunnen meer geavanceerde functies wensen. (20%)


Over Gomaye

Gomaye is een toonaangevend bedrijf dat consumenten in België een platform biedt om hun mening en ervaringen te delen over verschillende bedrijven en diensten. Het bedrijf werd opgericht met als doel Belgische consumenten te voorzien van betrouwbare en uitgebreide reviews, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen op basis van echte ervaringen en meningen van andere consumenten. Gomaye onderscheidt zich door zijn aandacht voor betrouwbaarheid en kwaliteit, met strikte richtlijnen en controles om ervoor te zorgen dat alleen echte en eerlijke reviews worden gepubliceerd. Het online reviewplatform van Gomaye biedt consumenten een gebruiksvriendelijke interface waar zij reviews kunnen lezen en schrijven, en zo informatie kunnen vinden over ervaringen in bijna elke branche. Als tevreden gebruiker van Gomaye kunt u uw ervaringen delen en andere consumenten helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen door een review achter te laten op ErvaringenSite.


Contactgegevens

Navervej 4-8

7451 Sunds

Denemarken

📧 contact@gomaye.com

☎ +45 88 53 34 77

🌐 gomaye.comCategorieën

Online shop | Mode