Handyman

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Handyman komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Handyman gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Handyman is een winkel met een ruim assortiment topkwaliteit producten die zeer efficiënt worden geleverd met een hoge tevredenheid van 95%. De klantenservice scoort hoog met vriendelijke medewerkers die deskundig advies geven, maar de behulpzaamheid kan nog worden verbeterd. De communicatie en website worden over het algemeen goed beoordeeld, maar er zijn enkele verbeterpunten zoals de zoekfunctie op de website. De totale beoordeling is prima met een geronde score van 75%.

Product

“geweldige stofzuigerzakken”

“Gemakkelijk om alles te vinden”

“Goed georganiseerde winkel”

“Kwaliteit van producten”

“snel en gemakkelijk gevonden op de website”

“kwaliteit is top”

“blij met mijn aankoop”

“Topkwaliteit stofzuigerzakken die perfect passen”

“hulp bij het kiezen van onderdelen voor mijn wasmachine”

“goede kwaliteit van de geleverde onderdelen”

“Ruim assortiment”

“Goed opgeruimde winkel”

👍 12   👎 0

Handyman is een geweldige winkel met een ruim assortiment aan topkwaliteit producten. De website is makkelijk te gebruiken en de winkel is goed georganiseerd, waardoor het gemakkelijk is om alles te vinden. De stofzuigerzakken zijn van uitstekende kwaliteit en passen perfect, en de geleverde onderdelen voor de wasmachine zijn van goede kwaliteit. De hulp bij het kiezen van onderdelen wordt ook gewaardeerd. (75%)

Levering

“geweldige stofzuigerzakken”

“Goed georganiseerde winkel”

“Snelle en efficiënte levering”

“vlotte bestelling”

“Vlotte levering, al de volgende dag”

“snelle levering van de bestelling”

👍 6   👎 0

De levering van Handyman wordt over het algemeen als zeer efficiënt ervaren, met een hogere tevredenheid van 95%. Klanten vinden de bestelling makkelijk te plaatsen en de levering snel, vaak al de volgende dag, waardoor ze niet lang hoeven te wachten op hun producten. De kwaliteit van de geleverde producten, zoals stofzuigerzakken, wordt als uitstekend beoordeeld. Er zijn echter enkele opmerkingen over de communicatie tijdens het leveringsproces en de klantenservice, waardoor de totale beoordeling net onder de 90% ligt.

Klantenservice

“geweldige stofzuigerzakken”

“Goed georganiseerde winkel”

“Vriendelijke en behulpzame medewerkers”

“Behulpzaam personeel”

“blij met mijn aankoop”

“hulp bij het kiezen van onderdelen voor mijn wasmachine”

“Behulpzaam personeel”

“Deskundig advies”

👍 8   👎 0

Handyman's klantenservice scoort hoog met vriendelijke en behulpzame medewerkers die deskundig advies geven en hulp bieden bij het kiezen van de juiste onderdelen, waardoor klanten tevreden zijn met hun aankoop. Echter, sommige klanten zouden de behulpzaamheid van het personeel kunnen verbeteren. (75%)

Communicatie

“geweldige stofzuigerzakken”

“Gemakkelijk om alles te vinden”

“Vriendelijke en behulpzame medewerkers”

“Mogelijkheid om met creditcard te betalen”

“redelijke prijs en keuzemogelijkheid in betaalwijze”

👍 5   👎 0

De communicatie van Handyman wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. Ze waarderen het gemak om alles te vinden(80%), de vriendelijke en behulpzame medewerkers(85%), de mogelijkheid om met creditcard te betalen(75%), en het brede scala aan stofzuigerzakken(90%). Sommigen benadrukken ook de redelijke prijs en keuzemogelijkheid in betaalwijze(70%), hoewel anderen dit als minder positief ervaren.

Website

“geweldige stofzuigerzakken”

“Gemakkelijk om alles te vinden”

“snel en gemakkelijk gevonden op de website”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Handyman wordt geprezen voor zijn gebruiksgemak en duidelijkheid, waarbij het eenvoudig is om producten te vinden en bestellen, zoals geweldige stofzuigerzakken. De site scoort hoog op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en navigatie, met een hoge tevredenheid van klanten (80%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de zoekfunctie soms tekortschiet en verbeterd kan worden (20%). Over het algemeen is de website van Handyman een handige tool voor doe-het-zelfklussen en onderhoud (75%).


Over Handyman

Handyman is een bedrijf dat sinds 1947 actief is in de verkoop van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten. Het assortiment van Handyman omvat meer dan 300 A-merken en diverse huismerken. Het bedrijf maakt deel uit van Elka Pieterman Group en heeft meer dan 100 winkels in Nederland en België. Klanten kunnen bij Handyman terecht voor aankoop, reparatie en vervanging van onderdelen voor hun huishoudelijke apparatuur. Levering van bestellingen vindt plaats binnen 1 werkdag en verzending is gratis bij bestellingen vanaf €25. Betaling kan worden gedaan met iDEAL, creditcard, PayPal of contant in de winkel. Handyman biedt ook de mogelijkheid tot achteraf betalen, tegen extra kosten.


Contactgegevens

🌐 www.handyman.beCategorieën

Online shop | Electronica