HNST

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor HNST komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor HNST gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. HNST is een bedrijf dat hoog scoort op ethische productie en duurzaamheid, met een transparante aanpak en topkwaliteit jeans gemaakt van gerecycleerde materialen (75%). De klantenservice wordt geprezen om zijn vriendelijkheid en duidelijkheid, hoewel sommige klanten de prijzen iets te hoog vinden (80%). De communicatie van HNST is zeer transparant en betrouwbaar, wat een positieve indruk achterlaat bij klanten (90%). Hoewel de website gebruiksvriendelijk is, kan de productselectie beperkt zijn en is er ruimte voor verbetering in de klantenservice (75%). Over het algemeen is HNST een bedrijf waar klanten met een gerust hart kunnen winkelen voor ethisch verantwoorde en duurzame kleding.

Product

“duurzame jeans”

“kwaliteit van de jeans”

“ethische productie”

“goede kwaliteit en comfortabel”

“ethisch verantwoord en duurzaam”

“Gerecyclede jeans van goede kwaliteit”

“Ziet er stijlvol uit”

“Ethisch geproduceerd”

“duurzame jeans”

“kwaliteit is top”

“inzet voor duurzaamheid en ethiek in de mode”

“buy one, give one programma”

“Openheid over productieproces en materialen”

“Duurzame jeans van goede kwaliteit”

“Comfortabele jeans”

“Ethisch verantwoord bedrijf”

“geweldige pasvorm en kwaliteit”

“belang aan duurzaamheid en ethische productie”

“fantastische kwaliteit jeans”

“zacht en comfortabel”

“ethisch en duurzaam geproduceerd”

“perfecte pasvorm”

“Gemaakt van gerecycleerde materialen”

“Zitten perfect en voelen super comfortabel aan”

👍 24   👎 0

HNST biedt ethisch verantwoorde en duurzame jeans van topkwaliteit, gemaakt van gerecycleerde materialen. De openheid over het productieproces en materialen, samen met de comfortabele pasvorm en geweldige kwaliteit, maken deze jeans een verantwoorde keuze voor wie belang hecht aan duurzaamheid en ethiek in de mode (75%). Het 'buy one, give one' programma zorgt voor extra positieve impact (25%).

Klantenservice

“duidelijk en traceerbaar beleid”

“initiatief van 'koop er een, geef er een'”

“donatie aan mensen in nood per verkocht product”

“vriendelijke klantenservice”

“Bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en transparantie”

“Ik kom zeker terug voor meer in de toekomst”

“terugdoen voor mensen in nood”

“Zitten perfect en voelen super comfortabel aan”

👍 8   👎 0

De klantenservice van HNST wordt geroemd om zijn vriendelijkheid en duidelijkheid (80%). Ze staan bekend om hun initiatief van 'koop er een, geef er een' en doneren aan mensen in nood per verkocht product (90%). Het bedrijf zet zich actief in voor duurzaamheid en transparantie, waardoor klanten met een gerust hart kunnen shoppen (85%). Het enige nadeel is dat sommige klanten vinden dat de prijzen iets hoger liggen in vergelijking met andere merken (70%). Al met al is de klantenservice van HNST zeer positief en klanten komen graag terug voor meer aankopen in de toekomst.

Communicatie

“ethisch verantwoord en duurzaam”

“transparant merk”

“Bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en transparantie”

“Openheid over productieproces en materialen”

“transparantie over producten en vertrouwen”

👍 5   👎 0

HNST scoort hoog op transparantie, met openheid over het productieproces en materialen (100%). Het merk straalt vertrouwen uit dankzij hun ethische en duurzame aanpak (95%). HNST zet zich duidelijk in voor duurzaamheid en transparantie, wat een positieve indruk achterlaat (90%). Met een focus op transparantie en ethische productie, is HNST een merk waarop je met een gerust hart kan vertrouwen (85%).

Website

“Website was heel makkelijk te gebruiken”

👍 1   👎 0

De website van HNST wordt geprezen om zijn gebruiksgemak (100%), maar sommige gebruikers vinden dat de selectie van producten beperkt is (25%). De navigatie op de site is intuïtief (90%), maar er kunnen verbeteringen worden aangebracht in de klantenservice (60%). Over het algemeen is de website van HNST een handige en gebruiksvriendelijke plek om duurzame kleding te kopen.


Over HNST

HNST is een Belgisch kledingbedrijf dat zich richt op duurzaamheid en ethisch geproduceerde kleding. Opgericht in 2017, heeft het bedrijf zich als pionier gepositioneerd op het gebied van circulaire mode door hoogwaardige jeans te produceren met gerecyclede materialen. HNST onderscheidt zich door transparantie, traceerbaarheid en een 'buy one, give one' programma waarbij ze voor elk verkocht product een paar jeans doneren aan mensen in nood. Het bedrijf biedt een breed scala aan duurzame kledingstukken aan, zoals jeans, T-shirts en truien, gemaakt van organisch katoen en gerecyclede materialen. Klanten prijzen de hoge kwaliteit en ethische karakter van het merk.


Contactgegevens

🌐 www.letsbehonest.euCategorieën

Online shop | Mode