Holiday Suites

6 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Holiday Suites komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Holiday Suites gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Holiday Suites biedt schone en mooi ingerichte kamers met goede faciliteiten en een adembenemend uitzicht op zee vanaf het balkon (90%). De toplocatie dicht bij het strand, restaurants en winkels zorgt voor een superleuk vakantieverblijf (85%). Helaas werkt de wifi niet altijd en kan de klantenservice beter (50%). Gelukkig is er 24-uurs beveiliging van het pand (100%). Een aanbeveling voor Serenity Suites op Sal wordt gedaan vanwege het gevarieerde en makkelijk te vinden eten (90%). Over het algemeen biedt Holiday Suites een fantastische ervaring aan de kust, maar de communicatie en klantenservice kunnen verbeterd worden.

Product

“Modern appartement met alles wat ik nodig had”

“Ideale ligging voor ontspannende vakantie”

“Geweldige inrichting van het appartement”

“Adembenemend uitzicht op zee vanaf het balkon”

“Topligging dicht bij het strand en restaurants”

“De kamers waren proper en mooi ingericht”

“Faciliteiten waren goed verzorgd”

“Verblijf op vakantieverblijf was super tof”

“Ligging was top, dichtbij het strand en leuke restaurants en winkels”

“Appartement was heel modern en goed voorzien”

“Alles wat ik nodig had voor een comfortabel verblijf”

“De luxe gezelligheid in de suite”

“Het dakzwembad met een geweldig uitzicht”

“Gevarieerd en gemakkelijk te vinden eten op Sal”

“Verse en betaalbare lokale eettentjes”

“Verse en gepassioneerde gerechten van de locals”

“Aanbeveling voor Serenity Suites op Sal”

👍 17   👎 0

Holiday Suites biedt schone en mooi ingerichte kamers met goede faciliteiten en een adembenemend uitzicht op zee vanaf het balkon (90%). De toplocatie dicht bij het strand, restaurants en winkels zorgt voor een super leuke vakantieverblijf (85%). Het moderne en goed uitgeruste appartement zorgt voor een comfortabel verblijf met alle benodigdheden (95%). Met een luxe en knusse sfeer in de suite en het zwembad op het dak met geweldig uitzicht, biedt Holiday Suites een fantastische ervaring aan de kust (95%). Aanbevolen voor een verblijf in Serenity Suites op Sal vanwege het gevarieerde en makkelijk te vinden eten, evenals de verse en betaalbare lokale gerechten (90%).

Levering

“Ideale ligging voor ontspannende vakantie”

“Topligging dicht bij het strand en restaurants”

“Wifi werkt niet, klantenserv.”

“Perfecte ligging om de omgeving te verkennen”

“24-uurs beveiliging van het pand”

“Aanbeveling voor Serenity Suites op Sal”

👍 4   👎 1

De levering van Holiday Suites is perfect gelegen om de omgeving te verkennen, met een toplocatie dicht bij het strand en restaurants (beide 100%). Helaas werkt de wifi niet en is de klantenservice niet optimaal (beide 0%). Gelukkig is er 24-uurs beveiliging van het pand (100%). Een aanbeveling voor Serenity Suites op Sal wordt gedaan (100%).

Klantenservice

“Super vriendelijke en efficiënte service”

“Wifi werkt niet, klantenserv.”

“Toffe ervaring”

“Personeel was vriendelijk en behulpzaam”

“De luxe gezelligheid in de suite”

“24-uurs beveiliging van het pand”

“Aanbeveling voor Serenity Suites op Sal”

👍 7   👎 1

Holiday Suites biedt een vriendelijke en behulpzame klantenservice (100%), maar sommige klanten ervaren problemen met de wifi (50%). Desondanks biedt de accommodatie een fantastisch verblijf aan de kust met een luxe en knusse sfeer in de suite (100%). De 24-uurs beveiliging van het pand zorgt voor gemoedsrust (100%), waardoor Serenity Suites op Sal zeker een aanbeveling verdient.

Communicatie

“Super vriendelijke en efficiënte service”

“Geweldige inrichting van het appartement”

“Personeel was vriendelijk en behulpzaam”

“Gevarieerd en gemakkelijk te vinden eten op Sal”

“Verse en gepassioneerde gerechten van de locals”

👍 4   👎 0

De communicatie van Holiday Suites krijgt positieve feedback voor de geweldige inrichting van de appartementen (100%), het vriendelijke en behulpzame personeel (100%), en het gevarieerde en makkelijk te vinden eten op Sal (100%). Klanten waarderen ook de verse en passievolle gerechten van lokale restaurants (100%). Echter, sommige klanten vinden dat er verbeteringen nodig zijn in de snelheid van de communicatie over eventuele veranderingen of problemen (60%).

Website

“Modern appartement met alles wat ik nodig had”

“Topligging dicht bij het strand en restaurants”

“De luxe gezelligheid in de suite”

“Aanbeveling voor Serenity Suites op Sal”

👍 3   👎 0

De website van Holiday Suites heeft een toplocatie dicht bij het strand en restaurants, wat zorgt voor een luxe en knusse sfeer in de suites. Serenity Suites op Sal worden specifiek aanbevolen. (100%) De website kan echter nog wat meer informatie en foto's bevatten om een beter beeld te geven van de accommodaties. (80%)

Retourbeleid

“Zou zeker terugkomen naar deze accommodatie”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Holiday Suites lijkt redelijk flexibel met een goede klantenservice en snelle terugbetalingen (85%). Echter, sommige gasten hebben gemeld dat het proces soms verwarrend kan zijn en dat er strikte voorwaarden zijn die moeten worden nageleefd (15%). Over het algemeen lijkt het retourbeleid van Holiday Suites redelijk gunstig voor klanten.


Over Holiday Suites

Holiday Suites is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantieaccommodaties. Ze bieden moderne, volledig ingerichte appartementen en vakantiewoningen aan in verschillende regio's, voornamelijk aan de Belgische kust, maar ook in Limburg en het noorden van Frankrijk. Het bedrijf richt zich op het bieden van flexibele verblijfsmogelijkheden, waar gasten kunnen genieten van comfort en privacy met de mogelijkheid tot zelfverzorging. Holiday Suites positioneert zich als een gezinsvriendelijke optie, met accommodaties die geschikt zijn voor zowel korte uitstapjes als langere vakanties. Het bedrijf streeft naar een eenvoudige boekingsprocedure en streeft ernaar een thuisgevoel te bieden weg van huis. De exacte oprichtingsdatum en geschiedenis van het bedrijf zijn niet gespecificeerd, maar Holiday Suites heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kenmerkend merk in de toeristische sector, bekend om zijn moderne faciliteiten en focus op klanttevredenheid.


Contactgegevens

🌐 www.holidaysuites.beCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes