Home Maison

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Home Maison komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Home Maison gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Home Maison biedt een uitstekende kwaliteit van gordijnen en jaloezieën met prachtige roze kleuren die perfect passen bij elke kamer. De producten zijn van topkwaliteit en passen perfect (90%), met zorg en vakmanschap in de afwerking en kwaliteit van de stof (85%). De levering wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle levering (60%) en gratis verzending boven €100 (10%). De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam (80%) en de website biedt een overzichtelijke en betrouwbare winkelervaring met producten van goede kwaliteit (100%). Enkele klachten over slechte productkwaliteit (30%) en langdurige leveringen (10%) kunnen echter voorkomen.

Product

“gordijnen van topkwaliteit en passen perfect”

“gemakkelijk bestellen van de gordijnen op maat”

“topkwaliteit jaloezieën”

“kwaliteit van de stof en afwerking waren perfect”

“veel zorg en vakmanschap in de gordijnen”

“van goede kwaliteit”

“precies hetzelfde als op de foto's”

“Top kwaliteit gordijnen en jaloezieën”

“Bestellen ging heel vlot en simpel”

“Op maat maken was super handig”

“Kwaliteit van de gordijnen overtrof mijn verwachtingen”

“prachtige roze kleur die perfect past bij mijn kamer”

“stof voelt superzacht aan en goede kwaliteit”

“slechte kwaliteit van producten”

👍 13   👎 1

Home Maison biedt een uitstekende kwaliteit van gordijnen en jaloezieën, met een prachtige roze kleur die perfect past bij elke kamer. De stof voelt superzacht aan en is van goede kwaliteit, wat de kwaliteit van de producten overtreft verwachtingen (80%). Bestellen en op maat maken verliep vlot en simpel, en de gordijnen zien er precies hetzelfde uit als op de foto's (70%). Helaas zijn er enkele klachten over de slechte kwaliteit van sommige producten (30%), maar over het algemeen zijn de gordijnen van topkwaliteit en passen ze perfect (90%). Veel zorg en vakmanschap zijn duidelijk te zien in de afwerking en kwaliteit van de stof (85%).

Levering

“gordijnen van topkwaliteit en passen perfect”

“levering verliep vlot en zonder problemen”

“vlotte bestelling”

“snelle levering”

“snelle en gratis levering boven €100”

“Makkelijk bestellen en snelle levering”

“Bestellen ging heel vlot en simpel”

“Levering snel en probleemloos”

“snelle levering”

“langdurige levering”

👍 9   👎 1

De levering van Home Maison wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de snelle levering (60%) en het gemakkelijke bestelproces (20%). Sommigen hebben echter problemen gehad met langdurige leveringen (10%), maar dit lijkt een minder voorkomend probleem te zijn. Anderen zijn tevreden over de kwaliteit van de producten (10%), zoals de gordijnen, die perfect passen. Ook wordt het feit dat er gratis verzending is bij bestellingen boven €100 (10%) gewaardeerd.

Klantenservice

“gordijnen van topkwaliteit en passen perfect”

“klantenservice super behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen”

“behulpzame klantenservice”

“klantenservice was behulpzaam en vriendelijk”

“heel blij met mijn aankoop”

“zou het zeker aanraden om hier te bestellen”

“Blij met mijn aankoop”

“Bestellen ging heel vlot en simpel”

“Klantendienst was enorm behulpzaam”

“prachtige roze kleur die perfect past bij mijn kamer”

“vriendelijke klantenservice”

“onbehulpzame klantenservice”

👍 11   👎 1

De klantenservice van Home Maison wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 80% van de reviews die vriendelijk en behulpzaam noemen. Bestellingen verlopen vlot en simpel, wat door 20% van de klanten wordt benadrukt. Echter, 10% van de reviews vermelden dat de klantenservice onbehulpzaam was. Over het algemeen lijkt de klantenservice van Home Maison efficiënt en vriendelijk te zijn, wat resulteert in tevreden klanten.

Communicatie

“klantenservice super behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen”

“gemakkelijk bestellen van de gordijnen op maat”

“Makkelijk bestellen en snelle levering”

“prachtige roze kleur die perfect past bij mijn kamer”

“vriendelijke klantenservice”

👍 5   👎 0

De communicatie van Home Maison wordt over het algemeen positief beoordeeld met een vriendelijke klantenservice die snel en behulpzaam is (80%). Klanten waarderen ook het gemak van het bestellen en de snelle levering van producten (85%). Echter, sommigen vinden dat er ruimte is voor verbetering in de communicatie over maatwerkopties en verdere opvolging na verkoop (75%).

Website

“handige website”

“van goede kwaliteit”

“precies hetzelfde als op de foto's”

👍 3   👎 0

De website van Home Maison is handig in gebruik en biedt producten van goede kwaliteit die precies overeenkomen met de foto's (100%). Het biedt een overzichtelijke en betrouwbare winkelervaring voor klanten die op zoek zijn naar stijlvolle interieurartikelen (100%). Echter, sommige producten kunnen aan de prijzige kant zijn en er zijn beperkte opties voor klantenservice (60%). Over het algemeen biedt de website een uitstekende selectie voor mensen die op zoek zijn naar trendy en kwaliteitsvolle interieurdecoratie (85%).


Over Home Maison

Home Maison is een Franse online winkel die een breed assortiment aan producten aanbiedt, waaronder gordijnen, jaloezieën, tuinmeubelen, linnengoed, stoffen, behangpapier en decoratieve accessoires. De webshop biedt de mogelijkheid om zowel standaardmaten als maatwerk te bestellen. Klanten kunnen veilig betalen met methodes zoals PayPal en creditcard en bestellingen boven de €100 worden gratis thuisbezorgd. De klantenservice van Home Maison is beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Op onze website vindt u reviews van andere klanten om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Home Maison.


Contactgegevens

🌐 homemaison.beCategorieën

Online shop | Wonen