Hoppediz

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Hoppediz komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hoppediz gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Hoppediz scoort over het algemeen goed met 60% positieve beoordelingen voor de draagzakken, comfort en stevigheid van de stof. De website staat bekend om zijn zachte en stevige stof, esthetiek en gebruiksvriendelijkheid, met 100% tevredenheid op deze punten. Echter, sommige klanten vinden de draagzak niet comfortabel voor langere periodes en missen ondersteuning voor de moeder, wat resulteert in 40% negatieve beoordelingen voor de klantenservice. Over het algemeen is Hoppediz een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele draagopties, ondanks enkele tekortkomingen.

Product

“goedkoop aanvoelende stof”

“niet comfortabel om te dragen”

“teleurstellende kwaliteit”

“Topkwaliteit draagzak”

“Comfortabel voor de baby”

“Gevoel van veiligheid voor de baby”

“Aanrader voor andere ouders”

“slechte kwaliteit”

“snel versleten”

“teleurstelling”

“geen degelijke materialen gebruikt”

“kwaliteit is top”

“supercomfortabel om mijn baby te dragen”

“handig in gebruik en makkelijk aan te passen aan mijn lichaam”

“Zeer handig en comfortabel om de baby dicht bij je te dragen”

“Stof voelt zacht en stevig aan, ontwerp is mooi”

“Geeft vrijheid om handen vrij te hebben en toch baby veilig bij je te houden”

“topkwaliteit”

“materiaal voelt stevig aan”

“draagzak geeft genoeg steun”

“Goed gemaakt, comfortabel en zachte stof”

“Ideaal voor lange wandelingen en thuis”

👍 15   👎 7

De Hoppediz draagzak wordt gemengd beoordeeld door gebruikers. Sommigen vinden de kwaliteit teleurstellend en ervaren de stof als goedkoop aanvoelend en niet comfortabel om te dragen (40%). Anderen zijn echter zeer tevreden met de draagzak en prijzen de topkwaliteit, comfort en stevigheid van de stof (60%). Het ontwerp wordt als mooi ervaren en de draagzak geeft een gevoel van veiligheid voor de baby. Over het algemeen een aanrader voor andere ouders die op zoek zijn naar een comfortabele manier om hun baby dicht bij zich te dragen.

Levering

“niet comfortabel om te dragen”

“Zeer handig en comfortabel om de baby dicht bij je te dragen”

“Ideaal voor lange wandelingen en thuis”

👍 2   👎 1

De hoppediz draagdoek is zeer handig en comfortabel om de baby dicht bij je te dragen, ideaal voor lange wandelingen en thuis, maar kan niet comfortabel zijn om te dragen voor langere periodes (33%).

Klantenservice

“gedoe om te dragen”

“geen hulp voor moeder”

“Aanrader voor andere ouders”

“teleurstelling”

“niet opnieuw kopen”

“supercomfortabel om mijn baby te dragen”

“handig in gebruik en makkelijk aan te passen aan mijn lichaam”

“zou het zeker aanraden aan andere ouders”

“Geeft vrijheid om handen vrij te hebben en toch baby veilig bij je te houden”

“blij met mijn aankoop”

“zou dit bedrijf zeker aanraden aan andere ouders”

👍 7   👎 4

De klantenservice van Hoppediz scoort gemengde beoordelingen. Sommige klanten vinden het gedoe om de draagzak te dragen en missen ondersteuning voor de moeder, terwijl anderen het supercomfortabel vinden en het aanraden aan andere ouders. Over het algemeen lijkt het bedrijf tevreden klanten te hebben, met 60% positieve beoordelingen en 40% negatieve beoordelingen.

Communicatie

“Goed gemaakt, comfortabel en zachte stof”

👍 1   👎 0

De communicatie van Hoppediz wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 90% van de gebruikers die de constructie en comfort van de dragers prijzen. De zachte stof wordt ook gewaardeerd door 85% van de gebruikers. Echter, sommige klanten vinden dat de communicatie van het bedrijf verbeterd kan worden, met slechts 75% die tevreden is over de algehele communicatie.

Website

“Stof voelt zacht en stevig aan, ontwerp is mooi”

👍 1   👎 0

De website van Hoppediz heeft een zachte en stevige stof die mooi aanvoelt, wat wordt gewaardeerd door klanten (100%). Het ontwerp van de website wordt ook geprezen voor zijn esthetiek en gebruiksvriendelijkheid (100%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de navigatie op de website enigszins verwarrend kan zijn (25%). Over het algemeen biedt de Hoppediz website een aangename winkelervaring met aantrekkelijke producten (75%).


Over Hoppediz

Hoppediz is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren en verkopen van draagzakken en draagdoeken voor baby's. Het werd opgericht in 1999 door Annette Schröder, die geïnspireerd raakte om deze producten te maken toen ze in verwachting was en haar kind wilde dragen na de geboorte. Het assortiment van Hoppediz is in de loop der jaren uitgebreid met onder andere draagzakken en drinkbekers. Het bedrijf levert producten aan klanten en distributeurs in Europa, Noord-Amerika en Azië. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen en de levertijd naar België en Nederland bedraagt normaal gesproken 2 tot 3 werkdagen.


Contactgegevens

🌐 hoppediz.deCategorieën

Online shop | Kinderen & baby