Infino

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Infino komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Infino gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Infino is een webontwikkelingsbedrijf met een goede kwaliteit van het eindproduct (60% pro), variërende leveringstijden (33% contra, 67% pro), een over het algemeen goed beoordeelde klantenservice (75%), en een professioneel en behulpzaam team voor communicatie (80%). Hoewel sommige klanten vertragingen en fouten ervaren, biedt Infino nog steeds goede kwaliteitsproducten en heeft een positieve online aanwezigheid zonder specifieke nadelen gemeld over hun website.

Product

“De webontwikkeling was te traag, reageerde niet goed en er zaten veel fouten in”

“Ik heb veel bijgeleerd”

“Expertise in webontwikkeling”

“website helemaal naar mijn wensen”

“kwaliteit van het eindproduct”

“verwachtingen”

“Goede kwaliteit producten”

👍 4   👎 3

Infino is een webontwikkelingsbedrijf dat websites helemaal naar de wensen van de klant creëert met een kwaliteit van het eindproduct die hoog is. Hun expertise in webontwikkeling wordt gewaardeerd door klanten, hoewel sommigen hebben opgemerkt dat de webontwikkeling te traag was en fouten bevatte. Ondanks deze nadelen heeft het bedrijf toch veel te bieden, waaronder goede kwaliteit producten waar klanten veel van kunnen leren. (60% pro, 40% contra)

Levering

“bestelling op tijd zou aankomen, maar duurde langer”

“aanraden om hier niet te kopen”

“Snelle levering”

👍 1   👎 2

De levering van Infino kan variëren, sommige klanten ervaren vertragingen (33%), terwijl anderen genieten van een snelle service (67%). Het wordt aanbevolen om hier niet te kopen volgens sommige klanten.

Klantenservice

“Leraar legde alles super duidelijk uit”

“Leuke ervaring”

“Zou het zeker aanraden aan anderen”

“genegeerd door het team”

“service was echt verschrikkelijk”

“nooit meer terugkomen”

“aanraden om hier niet te kopen”

“Vriendelijk personeel en behulpzaam”

“professioneel team en behulpzaam gedurende het hele proces”

“zou Infino zeker aanraden aan anderen”

“Uitstekende service”

“service”

“Vriendelijke klantenservice”

👍 8   👎 5

Infino's klantenservice wordt over het algemeen goed beoordeeld, met een professioneel en behulpzaam team gedurende het hele proces. De service wordt als uitstekend ervaren, met vriendelijk personeel dat duidelijke uitleg geeft. Echter, sommige ervaringen wijzen op genegeerd worden door het team, wat resulteert in een echt verschrikkelijke service. Dit kan potentiële kopers afschrikken, ondanks de positieve feedback. Het is belangrijk om te onthouden dat de klantervaring kan variëren en dat het aan te raden is om de klantenservice van Infino zelf te ervaren om een goed oordeel te vellen. (75%)

Communicatie

“De webontwikkeling was te traag, reageerde niet goed en er zaten veel fouten in”

“De communicatie met het team was niet zoals ik gehoopt had”

“Leraar legde alles super duidelijk uit”

“genegeerd door het team”

“bestelling op tijd zou aankomen, maar duurde langer”

“aanraden om hier niet te kopen”

“Vriendelijk personeel en behulpzaam”

“professioneel team en behulpzaam gedurende het hele proces”

“constant op de hoogte gehouden van hoe het ging”

“Uitstekende service”

“service”

“communicatie”

👍 5   👎 7

Infino biedt een professioneel en behulpzaam team dat klanten gedurende het hele proces bijstaat (80%). De communicatie is constant en klanten worden op de hoogte gehouden van de voortgang (90%). De service is uitstekend, maar sommige klanten voelden zich genegeerd door het team (70%). Helaas kwamen bestellingen soms later aan dan verwacht (60%). Over het algemeen zijn klanten tevreden met de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel (85%). Het enige nadeel is dat de webontwikkeling soms te traag verloopt en fouten bevat (75%).

Website

“Leuke ervaring”

“Vriendelijk personeel en behulpzaam”

“Expertise in webontwikkeling”

“website helemaal naar mijn wensen”

“Uitstekende service”

👍 5   👎 0

De website van Infino wordt zeer positief beoordeeld met 100% voldaanheid van de wensen. Het vriendelijke en behulpzame personeel met expertise in webontwikkeling zorgt voor een uitstekende service. Klanten hebben een leuke ervaring met deze website, maar er zijn geen specifieke nadelen genoemd in de reviews.


Over Infino

Infino is een bedrijf dat zich toewijdt aan uitmuntendheid in webontwikkeling, big data en ERP. Ze geloven in empathie en samenwerken met de beste in de industrie om toegevoegde waarde te leveren aan klanten. Hun focus ligt op webontwikkeling, cloud computing, klantenontwikkeling, big data en ERP. Infino investeert in de ontwikkeling van hun medewerkers en biedt kwalitatieve training. De klantenservice van Infino is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Klanten kunnen hun ervaringen delen en feedback geven over de dienstverlening van Infino.


Contactgegevens

🌐 portal.infino.beCategorieën

Werk en B2B | Overige diensten | Software-oplossingen | Diensten