Infraroodexpert

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Infraroodexpert komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Infraroodexpert gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Infraroodexpert krijgt positieve feedback van klanten, met name over de passende panelen bij het interieur (100%) en de efficiëntie en comfort die ze bieden (100%). Klanten zijn aangenaam verrast. Echter, sommige klanten zouden kunnen profiteren van meer gedetailleerde informatie over installatie en onderhoud (80%).

“Panelen passen perfect bij interieur”

“Positief verrast door efficiënte en comfortabele panelen”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

arthur - 3 maanden geleden

  • Panelen passen perfect bij interieur
  • Brengen warmte en gezelligheid in huis
  • Vlotte installatie
  • Behulpzame klantenservice

daan - 6 maanden geleden

  • Positief verrast door efficiënte en comfortabele panelen
  • Snelle en professionele installatie
  • Duidelijke besparing op energierekening
  • Aanbevolen voor milieuvriendelijke verwarmingsoplossing