Inkbox

31 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Inkbox komt uit 31 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Inkbox gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (24)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Inkbox biedt precies wat klanten verwachten, maar sommige gebruikers merkten op dat de tattoos erg kunnen uitlopen. Dit kan een kwestie zijn van persoonlijke voorkeur, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het aanbrengen van de tijdelijke tattoos. Over het algemeen lijkt de website een tevredenheidsscore van rond de 70% te hebben.

“De tattoos liepen erg uit”

“Precies wat ik verwachtte”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Karen Elfes - 19 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • De tattoos liepen erg uit

Jisca - 21 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Precies wat ik verwachtte