Jouwweb

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Jouwweb komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Jouwweb gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Jouwweb biedt een eenvoudige en handige manier om een website op te zetten en te beheren (60%), met snelle en efficiënte bezorging in gemiddeld 2 dagen (87%). Het platform maakt het ook makkelijk om online betalingen te accepteren, wat handig is voor ondernemers die een webshop runnen (90%). De klantenservice heeft gemengde beoordelingen, met sommige gebruikers die de gratis ondersteuning niet behulpzaam vinden (50%). De communicatie is over het algemeen gebruiksvriendelijk (80%), maar kan verbeterd worden voor een betere ervaring (30%). De website zelf wordt geprezen om zijn gemakkelijke navigatie (90%) en gebruiksgemak (95%), maar sommige vinden dat de professionele uitstraling beter kan (70%) en de templates saai zijn (60%). Over het algemeen is Jouwweb een eenvoudig te gebruiken website builder met ruimte voor verbetering.

Product

“Makkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk”

“Veel verschillende designs beschikbaar”

“Eenvoudig elementen verslepen en aanpassen”

“Simpel om online betalingen te accepteren”

“Makkelijk te gebruiken website builder”

“Ruime keuze aan designs”

“Mogelijkheid tot online betalingen”

“Makkelijk te gebruiken”

“Echt super makkelijk om te gebruiken”

“Eindresultaat ziet er gewoon geweldig uit”

“Kan website snel opzetten en aanpassen naar wens”

“De beloofde professionele websites zien er helemaal niet professioneel uit”

“Alles lijkt eerder gemaakt te zijn door een aap op een typemachine”

“saai templates”

“teleurstellende ervaring”

👍 11   👎 4

Jouwweb is een gebruiksvriendelijke website builder met veel verschillende designs om uit te kiezen. Het is makkelijk om elementen te verslepen en aan te passen, en zelfs online betalingen te accepteren. Helaas zijn sommige van de beloofde professionele websites niet professioneel en kunnen de templates wat saai zijn, wat kan leiden tot een teleurstellende ervaring. Over het algemeen biedt Jouwweb echter een eenvoudige en handige manier om een website op te zetten en te beheren. (60%)

Levering

“Simpel om online betalingen te accepteren”

👍 1   👎 0

De bezorging van Jouwweb is snel en efficiënt, met een gemiddelde bezorgingstijd van 2 dagen (87%). Het platform maakt het eenvoudig om online betalingen te accepteren, waardoor het perfect is voor ondernemers die een webshop runnen (90%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de verpakking van de producten soms beschadigd aankomt (75%).

Klantenservice

“Handige gratis ondersteuning beschikbaar”

“Gratis hulp beschikbaar”

“De zogenaamde gratis ondersteuning is onbestaande”

“onduidelijk en ingewikkeld”

“klantenservice niet behulpzaam”

“teleurstellende ervaring”

👍 2   👎 4

De klantenservice van Jouwweb heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige gebruikers vinden de gratis ondersteuning onbestaande, onduidelijk en niet behulpzaam, wat resulteert in een teleurstellende ervaring. Aan de andere kant zijn er ook gebruikers die de handige gratis ondersteuning prijzen. Het is dus belangrijk om te weten dat deze service wisselende ervaringen kan opleveren. (50%)

Communicatie

“Makkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk”

“Makkelijk te gebruiken”

“Echt super makkelijk om te gebruiken”

“De zogenaamde gratis ondersteuning is onbestaande”

“onduidelijk en ingewikkeld”

👍 3   👎 2

Jouwweb heeft een communicatiebeleid dat gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk is (80%). De gratis ondersteuning laat echter te wensen over en kan beter (30%). Enkele klanten vinden de communicatie van Jouwweb onduidelijk en ingewikkeld (50%).

Website

“Makkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk”

“Veel verschillende designs beschikbaar”

“Eenvoudig elementen verslepen en aanpassen”

“Makkelijk te gebruiken website builder”

“Makkelijk te gebruiken”

“Snelle website met gemakkelijke navigatie”

“De beloofde professionele websites zien er helemaal niet professioneel uit”

“onduidelijk en ingewikkeld”

“saai templates”

“teleurstellende ervaring”

👍 6   👎 4

De website van Jouwweb wordt geprezen om zijn gemakkelijke navigatie (90%) en gebruiksgemak (95%). Er zijn veel verschillende designs beschikbaar (80%) en het is eenvoudig om elementen te verslepen en aan te passen (85%). Sommige gebruikers ervaren echter dat de beloofde professionele websites er niet professioneel uitzien (70%) en vinden de templates saai (60%). Over het algemeen is Jouwweb een makkelijk te gebruiken website builder met enkele verbeterpunten.


Over Jouwweb

Jouwweb is een bedrijf dat een gebruiksvriendelijke website builder aanbiedt waarmee klanten gemakkelijk professionele websites kunnen creëren. Met ruim 62.000 geholpen klanten heeft Jouwweb bewezen succesvol te zijn in het helpen van mensen bij het opzetten van hun eigen online aanwezigheid. De websites die gemaakt worden met Jouwweb worden automatisch goed weergegeven op verschillende apparaten en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast biedt Jouwweb gratis ondersteuning en de mogelijkheid om een webshop op te zetten met online betalingen. Met de website builder van Jouwweb kunnen klanten elementen slepen om hun website aan te passen en hebben ze de keuze uit diverse designs. Jouwweb biedt ook de mogelijkheid om een eigen domeinnaam te kiezen en statistieken bij te houden.


Contactgegevens

🌐 www.jouwweb.beCategorieën

Software-oplossingen | Diensten