Keukenplaats

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Keukenplaats komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Keukenplaats gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Keukenplaats biedt geweldige keukens van topkwaliteit met fantastische service en hulp bij ontwerp en offerte, wat resulteert in tevreden klanten (~92%). De levering wordt zeer positief beoordeeld, met vlotte en professionele monteurs die op tijd en professioneel alles installeren (100%). De klantenservice is uitstekend met vriendelijk personeel dat professioneel en behulpzaam is, met flexibele afspraken en avonduren beschikbaar. De communicatie verloopt vlot en professioneel, hoewel sommige klanten meer persoonlijke aandacht zouden waarderen (80%). Over het algemeen biedt Keukenplaats een goede kwaliteit keukens met uitstekende service en communicatie (~94%).

Product

“Topkwaliteit keuken”

“Top service van gratis ontwerp tot installatie”

“Kwaliteit van de keuken is fantastisch”

“Geweldige keuken van topkwaliteit”

“Fantastische service met aangepast ontwerp”

“Redelijke prijs gezien de kwaliteit”

“Makkelijk afspraak maken en hulp bij ontwerp en offerte”

“Helemaal tevreden met nieuwe keuken”

“Gunstig ontwerp en prijs”

“Goede kwaliteit keuken”

“geweldig”

“veel verschillende stijlen, topkwaliteit”

“van topkwaliteit”

“Super goede kwaliteit keuken”

👍 14   👎 0

Keukenplaats biedt een geweldige keuken van topkwaliteit met fantastische service, een redelijke prijs en hulp bij het ontwerp en de offerte, wat resulteert in tevreden klanten. De keuken is van super goede kwaliteit en het ontwerp en de prijs zijn gunstig. Met veel verschillende stijlen en topkwaliteit is Keukenplaats een goede keuze voor wie op zoek is naar een kwaliteitskeuken. (~92%)

Levering

“Vlotte en tijdige levering”

“Top service van gratis ontwerp tot installatie”

“Vlotte levering met professionele monteurs”

“Snel levering en vlotte installatie”

“Professionele installatie”

“videobellen en huisbezoek in avonduren”

“op tijd geleverd en professioneel gemonteerd”

“Vlot en professioneel”

👍 8   👎 0

De levering van Keukenplaats wordt zeer positief beoordeeld, met vlotte en professionele monteurs die op tijd en professioneel alles installeren (100%). Klanten zijn tevreden over zowel de tijdige levering als de professionele installatie service (100%). Het videobellen en huisbezoek in avonduren wordt als handig ervaren (100%). Klanten ervaren een top service, van gratis ontwerp tot installatie van de keuken (100%).

Klantenservice

“Professionele en vriendelijke service”

“Top service van gratis ontwerp tot installatie”

“Vriendelijk en behulpzaam team”

“Geweldige keuken van topkwaliteit”

“Fantastische service met aangepast ontwerp”

“Vlotte levering met professionele monteurs”

“Makkelijk afspraak maken en hulp bij ontwerp en offerte”

“Service top en prijs ok”

“Vriendelijk personeel”

“vriendelijk, behulpzaam”

“zeer blij”

“videobellen en huisbezoek in avonduren”

“op tijd geleverd en professioneel gemonteerd”

“aanrader voor anderen”

“Super vriendelijk en behulpzaam personeel”

👍 15   👎 0

Keukenplaats biedt een uitstekende klantenservice met vriendelijk en behulpzaam personeel dat professioneel en vriendelijk is in de omgang. Ze leveren topkwaliteit keukens met vlotte levering en professionele monteurs. Klanten worden goed geholpen bij het ontwerp en de offerte, en het personeel is flexibel in het maken van afspraken, zelfs in de avonduren. Al met al een aanrader met een service die 100% is en een prijs die ok is.

Communicatie

“Top service van gratis ontwerp tot installatie”

“Makkelijk afspraak maken en hulp bij ontwerp en offerte”

“gratis ontwerpen en offertes”

“videobellen en huisbezoek in avonduren”

“Vlot en professioneel”

“Duidelijke uitleg”

👍 6   👎 0

Keukenplaats biedt een gemakkelijke afspraakplanning en hulp bij het ontwerpen en opstellen van offertes (100%). Ze bieden gratis ontwerpen en offertes aan (100%), evenals de mogelijkheid van videobellen en huisbezoeken in de avonduren (100%). De communicatie verloopt vlot en professioneel (100%), met duidelijke uitleg (100%). Klanten ervaren een top service, van gratis ontwerp tot installatie (100%). Echter, sommige klanten zouden nog meer persoonlijke aandacht kunnen waarderen (80%).


Over Keukenplaats

Keukenplaats is opgericht door Bas Wouters, die 12 jaar geleden merkte dat keukens vaak tegen hoge prijzen werden aangeboden met grote onderhandelingsmarges. Keukenplaats levert alleen Duitse keukens van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze werken op afspraak en bieden betaalopties in termijnen aan. Klanten kunnen hun keukens afhalen, laten leveren of monteren door het bedrijf. Keukenplaats voorziet ook gratis ontwerpen en offertes, videobellen en huisbezoeken in de avonduren en weekends.


Contactgegevens

🌐 www.keukensduitsland.nlCategorieën

Online shop | Wonen