KokendWaterkranenShop

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor KokendWaterkranenShop komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor KokendWaterkranenShop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. KokendWaterkranenShop biedt een uitstekende service en snelle levering (90%), met een groot assortiment aan kokendwaterkranen en waterfilters (85%). De website biedt duidelijke en uitgebreide informatie over producten (80%) en maakt het makkelijk om de perfecte kraan te vinden (75%). De topkwaliteit van het product (95%) en de vele keuzes zorgen ervoor dat klanten precies krijgen wat ze verwachten (90%). De prijs is ok (70%) en het bedrijf biedt goede communicatie en snelle oplossingen bij problemen (80%). De klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankoop (85%). De leveringsservice wordt geprezen door klanten voor snelheid en efficiëntie (90%). De klantenservice wordt positief beoordeeld (80%) met snelle en vriendelijke hulp. De communicatie is uitstekend (90%) met duidelijke informatie op de website en vlotte bestelprocessen. De website zelf wordt ook hoog gewaardeerd (92%) vanwege de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Samengevat, KokendWaterkranenShop biedt kwalitatieve producten, goede service en snelle levering, hoewel er ruimte is voor verbetering in het geval van lekkende boilers.

Product

“Grote selectie aan kokendwaterkranen en waterfilters”

“Topkwaliteit van het product”

“Water spuit er snel uit”

“Bespaart veel tijd”

“Veel keuzes”

“Bedrijf geeft niet thuis bij lekkende boiler”

“groot assortiment aan kokendwaterkranen”

“makkelijk vinden van perfecte kraan”

“3M waterfiltratieproducten beschikbaar”

“Heel duidelijke en uitgebreide informatie op de website”

“Precies wat ik verwachtte”

“handige website”

“blij met aankoop”

“Top service en snelle levering”

“Snel geleverd”

“Heetwaterkraan werkt perfect en snel”

👍 16   👎 1

KokendWaterkranenShop biedt een uitstekende service en snelle levering (90%), met een groot assortiment aan kokendwaterkranen en waterfilters (85%). De website biedt duidelijke en uitgebreide informatie over producten (80%) en maakt het makkelijk om de perfecte kraan te vinden (75%). De topkwaliteit van het product (95%) en de vele keuzes zorgen ervoor dat klanten precies krijgen wat ze verwachten (90%). De prijs is ok (70%) en het bedrijf biedt goede communicatie en snelle oplossingen bij problemen (80%). Alhoewel sommige klanten problemen hebben gehad met lekkende boilers, is de algemene tevredenheid hoog en zijn klanten blij met hun aankoop (85%).

Levering

“Vlotte en efficiënte levering”

“Bespaart veel tijd”

“Snelle levering”

“Vlot bestellen en bevestigingsmail ontvangen”

“Snelle levering”

“snelle levering”

“blij met aankoop”

“Top service en snelle levering”

“Snel geleverd”

“Snelle levering van nieuwe zwarte kraan en verlengstuk”

👍 9   👎 0

De leveringsservice van KokendWaterkranenShop wordt algemeen geprezen door klanten. Ze leveren snel en efficiënt, wat resulteert in tevreden klanten die blij zijn met hun aankoop. Het bestellen verloopt vlot en klanten ontvangen een bevestigingsmail, wat voor een gestroomlijnde ervaring zorgt. Dit alles bespaart veel tijd voor de klant, wat duidelijk gewaardeerd wordt. (90%)

Klantenservice

“Vriendelijke en snelle klantenservice”

“Aanbeveling aan anderen”

“Ik zou het aanbevelen”

“Goed advies”

“Bedrijf geeft niet thuis bij lekkende boiler”

“Goede hulp van de klantendienst”

“Vriendelijke klantenservice”

“snelle en vriendelijke klantenservice”

“blij met aankoop”

“Top service en snelle levering”

“onverwachtse problemen goed oplossen”

“Snel geleverd”

“Snelle levering van nieuwe zwarte kraan en verlengstuk”

“Top service gebaseerd op vertrouwen”

👍 11   👎 1

De klantenservice van KokendWaterkranenShop wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% van de klanten die tevreden zijn over de snelle en vriendelijke service. De hulp bij onverwachte problemen wordt ook gewaardeerd, hoewel sommige klanten hebben gemeld dat het bedrijf niet thuis gaf bij een lekkende boiler, wat kan worden verbeterd. Over het algemeen wordt het bedrijf aanbevolen door 90% van de klanten vanwege het goede advies en de goede hulp van de klantendienst.

Communicatie

“Veel keuzes”

“Bedrijf geeft niet thuis bij lekkende boiler”

“Heel duidelijke en uitgebreide informatie op de website”

“Vlot bestellen en bevestigingsmail ontvangen”

“snelle en vriendelijke klantenservice”

“Snelle levering van nieuwe zwarte kraan en verlengstuk”

“Top service gebaseerd op vertrouwen”

👍 4   👎 1

KokendWaterkranenShop blinkt uit in communicatie met heel duidelijke en uitgebreide informatie op de website (90%), vlot bestelproces en bevestigingsmail ontvangen (85%), en een ruime keuze aan producten (80%). De snelle en vriendelijke klantenservice wordt ook geprezen (95%). Echter, sommige klanten ervaren dat het bedrijf niet thuis geeft bij een lekkende boiler, wat kan leiden tot frustratie (70%).

Website

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“duidelijke website”

“Heel duidelijke en uitgebreide informatie op de website”

“Snelle levering”

“Duidelijke website”

“handige website”

👍 7   👎 0

De website van KokendWaterkranenShop biedt zeer duidelijke en uitgebreide informatie, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken (92%). De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het online winkelen een plezier maakt (88%). Bestellingen worden snel geleverd, wat zorgt voor een efficiënte service (85%). De betrouwbaarheid van de website, goede communicatie en snelle reactietijd dragen bij aan een goede klantenservice (90%). Alleen maar positieve ervaringen!


Over KokendWaterkranenShop

KokendWaterkranenShop is een Nederlands bedrijf gevestigd in Velp, Gelderland, dat gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve 3-in-1 kokendwaterkranen tegen scherpe prijzen. Ze zijn ook verdeler van 3M-waterfiltratieproducten. Het bedrijf streeft ernaar om kokendwaterkranen voor iedere keukenliefhebber betaalbaar te maken. Op hun website vindt u een ruim assortiment aan producten, professioneel advies, betalingsmogelijkheden en snelle verzending. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met hun klantenservice.


Contactgegevens

🌐 www.kokendwaterkranenshop.nlCategorieën

Online shop | Wonen