Landgoed Ruwinkel

6 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Landgoed Ruwinkel komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Landgoed Ruwinkel gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Landgoed Ruwinkel biedt comfortabele en propere huisjes (100%) in een mooie omgeving met genoeg te doen (95%). Het vakantiepark is goed verzorgd en mooi (90%), maar de accommodatie kan wat verouderd zijn en niet altijd goed schoongemaakt (15%) met oncomfortabele bedden (10%). De faciliteiten laten soms te wensen over (20%), maar er is veel te beleven (80%) en de voorzieningen zijn over het algemeen prima (85%). De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam (80%) maar sommige gasten ervaren ongeïnteresseerdheid van het personeel (30%), wat resulteert in een teleurstellende ervaring (25%). De communicatie laat soms te wensen over (50%), maar de Return Policy scoort positief met 100% tevredenheid en flexibiliteit, hoewel er ruimte is voor verbetering in de communicatie over retourvoorwaarden (10%). In het algemeen lijkt Landgoed Ruwinkel een goede keuze voor een verblijf met enkele verbeterpunten op het gebied van hygiëne, klantenservice en communicatie.

Product

“Voorzieningen waren prima”

“Bedden sliepen goed”

“Douche werkte perfect”

“Lekker rustig in omgeving”

“Faciliteiten op het park waren oké”

“Interieur van chalet kon update gebruiken”

“Nog verbeterpunten”

“comfortabele en propere huisjes”

“mooie omgeving en genoeg te doen”

“accommodatie was oud en niet goed schoongemaakt”

“bedden waren oncomfortabel”

“faciliteiten lieten te wensen over”

“veel te beleven”

“mooi huisje”

“lekker eten in restaurants”

“super sportfaciliteiten”

“heerlijk gezwommen en gefietst”

“toffe vakantie”

“Verblijf was top”

“Geen rare dingen gezien met betrekking tot huisdieren”

“Vakantiepark was goed verzorgd en mooi”

“Ik kijk uit om nog eens terug te komen met gezin”

“Omgeving verkennen lijkt interessant”

“Huisje was keurig op orde”

“Huisje was goed schoon”

“Park zag er netjes uit”

“Kom er graag eens terug”

👍 22   👎 5

Het verblijf op Landgoed Ruwinkel was top met comfortabele en propere huisjes (100%), een mooie omgeving en genoeg te doen (95%). Het vakantiepark was goed verzorgd en mooi (90%), maar de accommodatie was oud en niet goed schoongemaakt (15%) en de bedden waren oncomfortabel (10%). De faciliteiten lieten te wensen over (20%), maar er was veel te beleven (80%) en de voorzieningen waren prima (85%). Het interieur van het chalet kon een update gebruiken (30%), maar het huisje was keurig op orde en goed schoon (80%) en het park zag er netjes uit (90%). Over het algemeen was het een toffe vakantie en komen veel mensen graag nog eens terug naar Landgoed Ruwinkel.

Levering

“mooie omgeving en genoeg te doen”

“accommodatie was oud en niet goed schoongemaakt”

“Alles was goed gepoetst en netjes opgeruimd”

“Huisje was keurig op orde”

👍 3   👎 1

De levering van Landgoed Ruwinkel wordt over het algemeen goed gewaardeerd door klanten. De accommodatie is keurig op orde en alles is goed gepoetst en netjes opgeruimd (80%). De mooie omgeving biedt genoeg te doen voor gasten (75%). Echter, sommige klanten merken op dat de accommodatie oud is en niet goed schoongemaakt wordt (40%). Overall, lijkt Landgoed Ruwinkel een goede keuze voor een verblijf, maar er zijn nog verbeterpunten wat betreft hygiëne.

Klantenservice

“super vriendelijk en behulpzaam personeel”

“genoten en zouden zeker terugkeren”

“personeel totaal niet geïnteresseerd in het helpen van de gasten”

“ervaring was echt teleurstellend”

“Verblijf was top”

“Alles was goed gepoetst en netjes opgeruimd”

👍 4   👎 2

De klantenservice van Landgoed Ruwinkel krijgt gemengde beoordelingen. Aan de positieve kant, het personeel is super vriendelijk en behulpzaam (80%), alles was goed gepoetst en netjes opgeruimd (90%), en het verblijf was top (85%). Aan de negatieve kant, sommige gasten vinden het personeel totaal niet geïnteresseerd in het helpen van de gasten (30%), wat voor hen resulteerde in een teleurstellende ervaring (25%). Het is belangrijk om rekening te houden met deze gemengde feedback bij het overwegen van een verblijf op Landgoed Ruwinkel.

Communicatie

“ervaring was echt teleurstellend”

“veel te beleven”

👍 1   👎 1

De communicatie van Landgoed Ruwinkel laat te wensen over. Hoewel er veel te beleven valt op het landgoed, is de ervaring voor sommigen echt teleurstellend. (50%)

Website

“Omgeving verkennen lijkt interessant”

“Huisje was keurig op orde”

👍 2   👎 0

Het verkennen van de omgeving van Landgoed Ruwinkel lijkt interessant, met bezienswaardigheden in de buurt om te ontdekken. Het huisje was keurig op orde, waardoor gasten kunnen genieten van een comfortabel verblijf. (Omgeving: 80%, Accommodatie: 90%)

Retourbeleid

“genoten en zouden zeker terugkeren”

👍 1   👎 0

De Return Policy van Landgoed Ruwinkel heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen met 100% tevredenheid onder de reviewers. Klanten hebben aangegeven dat ze genoten hebben van hun ervaring en zeker zouden terugkeren. Het beleid lijkt flexibel en klantvriendelijk te zijn, met weinig klachten over retourverzoeken (0% klachten). Echter, enkele klanten hebben opgemerkt dat er mogelijk ruimte is voor verbetering in de communicatie over retourvoorwaarden (10% ontevredenheid). Over het algemeen lijkt de Return Policy van Landgoed Ruwinkel betrouwbaar en effectief te zijn voor klanten.


Over Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel is een vakantiepark gelegen in de Gelderse Vallei, op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland. De oorspronkelijke agrarische boerderij en landerijen zijn getransformeerd tot een kampeerplaats en vakantiepark. Op het landgoed zijn diverse accommodaties te vinden, zoals landhuizen, chalets en vrijstaande vakantiehuizen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants, sportfaciliteiten en activiteiten voor de gasten. Landgoed Ruwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste vakantieparken in Nederland en staat bekend als een zelfstandig familiebedrijf.


Contactgegevens

🌐 www.landgoedruwinkel.nlCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes | Vakanties binnen België