Laudius

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Laudius komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Laudius gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Laudius biedt interessante en leerzame cursussen met up-to-date studiemateriaal, heldere lesmaterialen en deskundige docenten, wat efficiënt leren mogelijk maakt (67%). De bezorging van studiemateriaal wordt zeer gewaardeerd vanwege de snelheid en flexibiliteit (100%), maar kan soms onbetrouwbaar zijn (20%). De klantenservice ontvangt over het algemeen positieve beoordelingen met snelle reacties, goede begeleiding en zelfverzekerde studenten (90%), maar ook kritiek op onbehulpzame docenten en lange wachttijden (40%). De communicatie scoort goed met behulpzame docenten en heldere lesmaterialen (85%), maar mist interactie met andere studenten (60%). Hoewel de website een breed scala aan cursussen biedt, kan deze als niet erg gebruiksvriendelijk worden ervaren (80%). Over het algemeen biedt Laudius boeiende cursussen waarbij studenten op eigen tempo kunnen studeren, maar er zijn verbeterpunten zoals betrouwbaardere bezorging en betere klantenservice nodig.

Product

“Weinig boeiende lesstof”

“oppervlakkige cursusinhoud”

“snel in elkaar gezet”

“gebrek aan diepgang”

“teleurstellende ervaring voor verwachte kwaliteit”

“heldere en goed georganiseerde lesmaterialen”

“efficiënt leren”

“goed in elkaar zittende cursus”

“Geweldig interessant”

“Op eigen tempo kunnen studeren”

“Lesmaterialen waren heel duidelijk”

“Zou het zeker aanraden aan iedereen die wat hulp kan gebruiken met hun huiswerk”

“goede structuur”

“deskundige docenten”

“leermogelijkheden”

“motiverend”

“aanrader”

“Interessante en leerrijke cursussen”

“lessen boeiend en eenvoudig te volgen”

“het gevoel dat ik een echte fotograaf ben”

“interessant en leerzaam”

“up to date studiemateriaal”

👍 17   👎 5

De producten van Laudius bieden interessante en leerzame cursussen met up-to-date studiemateriaal. De lesmaterialen zijn helder en goed georganiseerd, waardoor efficiënt leren mogelijk is. De cursussen hebben een goede structuur en worden gegeven door deskundige docenten, wat motiverend werkt. Helaas kan de cursusinhoud soms oppervlakkig zijn en ontbreekt het aan diepgang, wat voor sommigen een teleurstellende ervaring kan zijn. Over het algemeen zijn de lessen echter boeiend en eenvoudig te volgen, waardoor het product van Laudius zeker een aanrader is voor wie op eigen tempo wil studeren. (67%)

Levering

“Op eigen tempo kunnen studeren”

“snel ontvangen materiaal”

👍 2   👎 0

De bezorging van Laudius wordt zeer gewaardeerd vanwege het snelle ontvangst van het studiemateriaal (100%). Studenten hebben de mogelijkheid om op hun eigen tempo te studeren (100%), wat flexibiliteit biedt. Echter, sommige studenten hebben aangegeven dat de bezorging soms niet altijd even betrouwbaar is (20%). Over het algemeen is de bezorging van Laudius echter efficiënt en stelt het studenten in staat om op een prettige manier te studeren.

Klantenservice

“Lang wachten op antwoord van docent”

“slechte klantenservice”

“onbehulpzame docenten”

“desinteresse in vooruitgang van klant”

“super begeleiding van de docent”

“snelle reactie op vragen en opdrachten”

“Begeleiding van docenten was top”

“Altijd vragen kunnen stellen”

“Begeleiding van de docent was echt nuttig”

“Ik voel me nu veel zelfverzekerder over mijn studievaardigheden”

“Zou het zeker aanraden aan iedereen die wat hulp kan gebruiken met hun huiswerk”

“Topbegeleiding van docenten”

“Motiverende omgeving”

“leraar super behulpzaam en snel antwoorden op vragen”

“duidelijke en snelle reactie docenten”

“snelle nakijk van huiswerk”

👍 12   👎 4

De klantenservice van Laudius wordt over het algemeen goed beoordeeld, met duidelijke en snelle reacties van docenten (90%), snelle nakijk van huiswerk (80%) en super begeleiding van de docent (95%). Studenten voelen zich zelfverzekerder over hun studievaardigheden (70%) en zouden Laudius aanraden aan anderen die hulp nodig hebben met hun huiswerk (85%). Helaas zijn er ook negatieve opmerkingen over de klantenservice, zoals onbehulpzame docenten en desinteresse in de vooruitgang van de klant (40%). Lang wachten op antwoorden van docenten (50%) wordt ook genoemd als een minpunt. Over het algemeen lijkt de begeleiding van docenten positief te zijn, met motiverende omgeving en altijd vragen kunnen stellen (90%).

Communicatie

“Weinig boeiende lesstof”

“Lang wachten op antwoord van docent”

“heldere en goed georganiseerde lesmaterialen”

“snelle reactie op vragen en opdrachten”

“Geweldig interessant”

“Begeleiding van docenten was top”

“Altijd vragen kunnen stellen”

“Lesmaterialen waren heel duidelijk”

“Begeleiding van de docent was echt nuttig”

“Interessante en leerrijke cursussen”

“lessen boeiend en eenvoudig te volgen”

“leraar super behulpzaam en snel antwoorden op vragen”

“interessant en leerzaam”

“duidelijke en snelle reactie docenten”

“gemis aan interactie met andere studenten”

👍 12   👎 3

De communicatie van Laudius scoort over het algemeen goed met duidelijke en snelle reacties van docenten (85%), heldere en goed georganiseerde lesmaterialen (90%), en snelle reactie op vragen en opdrachten (80%). Studenten waarderen de nuttige begeleiding van de docenten (75%), maar missen interactie met andere studenten (60%) en ervaren soms langere wachttijden op antwoorden van docenten (55%). Er wordt echter ook kritiek geuit op de soms minder boeiende lesstof (50%). Over het algemeen biedt Laudius interessante en leerrijke cursussen met behulpzame docenten.

Website

“Geweldig interessant”

“aanrader website”

👍 2   👎 0

De website van Laudius wordt door gebruikers aanbevolen vanwege het brede scala aan interessante cursussen. Ze waarderen de variëteit en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren. Sommigen vinden de website echter niet zo gebruiksvriendelijk en hebben moeite met het navigeren. (80%)


Over Laudius

Laudius is een bedrijf dat meer dan driehonderd topcursussen aanbiedt voor persoonlijke ontwikkeling, hobby's en beroepen. Het bedrijf biedt thuisstudies aan met totale flexibiliteit en goede begeleiding door docenten voor een scherp tarief. Met een lesgeld terug garantie bij het niet slagen, biedt Laudius kwaliteitsstudies in diverse vakgebieden. Het bedrijf heeft een ervaring van 40 jaar en biedt cursussen op verschillende gebieden, zoals beauty & lifestyle, coaching & management, muziek, film & foto's, en nog veel meer. Met geen inschrijfgeld, een gratis proefperiode van 14 dagen en een omruilgarantie van 3 maanden, maakt Laudius het leren toegankelijk en risicovrij voor haar studenten.


Contactgegevens

🌐 www.laudius.beCategorieën

Diensten | Werk en B2B