Lendermarket

12 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Lendermarket komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lendermarket gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Lendermarkt heeft zijn voordelen, zoals een vlotte aanmelding en geldstortingen/opnames (80%), maar het kan lang duren voordat betalingen verwerkt zijn (60%). Sommige gebruikers klagen over langdurig wachten op terugbetalingen en het ontbreken van geld terug (20%). Er zijn ook zorgen geuit over het platform dat mogelijk zal omvallen (40%).

“Langzaam om betalingen te verwerken”

“Vlot aanmelden en geld storten/opnemen”

“geen geld terug”

“platform gaat omvallen”

“Langdurig wachten op terugbetaling”

👍 1   👎 4

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Amélie Bertrand - 7 weken geleden

  • Langzaam om betalingen te verwerken

Ines Segers - 3 maanden geleden

  • Vlot aanmelden en geld storten/opnemen
  • Wachten op betaling van leningen

Tom B. - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • geen geld terug
  • platform gaat omvallen

Benjamin - 5 maanden geleden

  • Langdurig wachten op terugbetaling