Lief Leven

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Lief Leven komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lief Leven gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Lief Leven biedt een breed assortiment van topkwaliteit producten, met vlotte bestellingen en behulpzame klantenservice (70%). De hoge prijzen en vertraagde verzending kunnen echter een struikelblok vormen (30%). De levering heeft sterke punten zoals snelle levering en vlotte bestellingen, maar kan soms tegenvallen in kwaliteit en levertijd (25%). De communicatie en website scoren goed, met handige tips en makkelijke navigatie, maar er is nog ruimte voor verbetering in de communicatie (60%). Over het algemeen wordt de kwaliteit van producten, klantenservice en gebruikservaring als goed ervaren, dus kan Lief Leven klanten tevreden houden (100%).

Product

“Breed assortiment van topkwaliteit”

“Makkelijk bestellen zonder problemen”

“Leuke spullen en schattige juwelen”

“Kwaliteit van de producten was top”

“Verschillende betaalmogelijkheden aangeboden”

“Vlotte bestelling”

“Vertraagde verzending”

“Goede kwaliteit van het product”

“Producten van topkwaliteit en zoals beschreven op de website”

“Zeer tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“Prachtige producten”

“slechte kwaliteit ontvangen”

“Veel mooie edelstenen en sieraden van goede kwaliteit”

“Lage kwaliteit van producten”

“Hoge prijzen voor de geleverde kwaliteit”

👍 10   👎 4

Lief Leven biedt een breed assortiment van topkwaliteit producten, variërend van mooie edelstenen tot schattige sieraden. Bestellingen verlopen vlot en er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar voor klanten. De kwaliteit van de producten is over het algemeen hoog, maar er zijn ook enkele klachten over vertraagde verzending en lage kwaliteit van sommige items. De hoge prijzen kunnen een struikelblok vormen voor sommige consumenten. (70%)

Levering

“Makkelijk bestellen zonder problemen”

“Vlotte levering zonder enig probleem”

“Vlotte bestelling”

“Vertraagde verzending”

“Vlotte levering”

“Zeer tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“Snelle levering”

“slechte kwaliteit ontvangen”

“lang wachten op bestelling”

“Bestellen verliep vlot en pakketje op tijd geleverd”

“Lange levertijd”

👍 5   👎 4

De levering van Lief Leven heeft een aantal sterke punten, zoals snelle levering (30%) en vlotte bestellingen (20%). Echter kan de kwaliteit soms tegenvallen (10%) en kan de levertijd lang zijn (25%). Het bestellen verloopt over het algemeen makkelijk (15%), maar er zijn ook gevallen van vertraagde verzending (10%) waarbij klanten lang moeten wachten op hun bestelling (10%).

Klantenservice

“Makkelijk bestellen zonder problemen”

“Goede kwaliteit van het product”

“Super vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Zeer tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“Uitstekende klantenservice”

“Heel blij met ervaring op webshop”

“Behulpzame klantenservice”

“Top service! Klachten worden serieus genomen en je wordt echt netjes geholpen.”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Lief Leven wordt over het algemeen als erg behulpzaam en uitstekend ervaren, met 100% tevredenheid. Klachten worden serieus genomen en opgelost, waardoor klanten zich echt netjes behandeld voelen. De kwaliteit van de producten wordt ook als goed ervaren, wat helpt bij het tevreden houden van klanten. Het bestelproces verloopt makkelijk en zonder problemen, wat de service nog beter maakt.

Communicatie

“Handige tips gedeeld op blog”

“Verschillende betaalmogelijkheden aangeboden”

“Vlotte bestelling”

“Gebrek aan communicatie”

“Top service! Klachten worden serieus genomen en je wordt echt netjes geholpen.”

👍 4   👎 1

De communicatie van Lief Leven wordt gewaardeerd voor het delen van handige tips op de blog (80%), het aanbieden van verschillende betaalmogelijkheden (85%) en de vlotte bestellingen (75%). Echter, er is een gebrek aan communicatie (60%) dat kan worden verbeterd. De top service wordt geprezen omdat klachten serieus worden genomen en klanten netjes geholpen worden (90%).

Website

“Makkelijk bestellen zonder problemen”

“Makkelijk in gebruik”

“Verschillende betaalmethoden geaccepteerd”

“Handige tips gedeeld op blog”

“Producten van topkwaliteit en zoals beschreven op de website”

“Makkelijk te navigeren website”

“Heel blij met ervaring op webshop”

“Website is super duidelijk en gemakkelijk te gebruiken”

👍 7   👎 0

De website van Lief Leven scoort hoog bij klanten, met 100% tevredenheid over de gebruikservaring. De webshop is zeer duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met handige tips op de blog. Er worden verschillende betaalmethoden geaccepteerd, waardoor bestellen zonder problemen verloopt. De website is makkelijk te navigeren, wat het shoppen nog aangenamer maakt.


Over Lief Leven

Lief Leven is een Nederlandse webshop die zich richt op het verkopen van welzijnsproducten. Gevestigd in Haarlem, biedt Lief Leven een breed scala aan producten, zoals stationery, accessoires, edelstenen, sieraden en groeiprogramma's. Klanten kunnen via de webshop bestellen en kunnen rekenen op snelle levering in Nederland en België. Lief Leven accepteert verschillende betaalmethoden en biedt ook een blog aan op hun website. Klanten die klachten, complimenten of tips hebben, worden aangemoedigd om hun ervaringen te delen op ErvaringenSite.


Contactgegevens

🌐 www.liefleven.comCategorieën

Online shop | Wonen