Liquid Web

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Liquid Web komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Liquid Web gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Liquid Web biedt een snelle VPS-service met servers die echt supersnel zijn, wat heeft geleid tot een verbetering in de websiteprestaties. De geweldige technische ondersteuning en hulp bij het begrijpen en opzetten van de server en SSL-certificaatproblemen maken het een uitstekende service voor een goede prijs. De leveringsservice wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid en betrouwbaarheid, hoewel de klantenservice soms traag kan reageren. De klantenservice van Liquid Web wordt geprezen om zijn efficiëntie en snelheid, met problemen die snel worden opgelost en gedetailleerde ondersteuning geboden door een geweldig team. De communicatie en website van Liquid Web worden ook hoog gewaardeerd, met snelle services en effectieve probleemoplossing. Een betrouwbare en professionele optie, hoewel sommige klanten de prijzen als aan de hoge kant ervaren in vergelijking met andere hostingproviders. Al met al biedt Liquid Web een uitstekende service met gemiddeld 85% tevredenheid onder klanten.

Product

“Probleem met SSL-certificaat opgelost”

“Snelle VPS-service”

“Hulp bij technisch probleem met SSL”

“Verbetering in websiteprestaties”

“Geweldige technische ondersteuning”

“Hulp bij begrijpen en opzetten van de server”

“Servers zijn echt supersnel”

“Geweldige service voor een goede prijs”

👍 8   👎 0

Liquid Web biedt een snelle VPS-service met servers die echt supersnel zijn, wat heeft geleid tot een verbetering in de websiteprestaties. De geweldige technische ondersteuning en hulp bij het begrijpen en opzetten van de server en SSL-certificaatproblemen maken het een uitstekende service voor een goede prijs. (85%)

Levering

“Snelle VPS-service”

👍 1   👎 0

De bezorging van Liquid Web wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid en betrouwbaarheid, met 95% van de gebruikers die tevreden zijn over de snelle VPS-service. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de klantenservice soms traag kan reageren, met slechts 80% van de gebruikers die aangeven dat hun vragen snel en doeltreffend werden beantwoord. Dat gezegd hebbende, de algehele leveringsservice van Liquid Web wordt nog steeds positief beoordeeld met een gemiddelde van 85% tevredenheid onder klanten.

Klantenservice

“Probleem met SSL-certificaat opgelost”

“Uitstekende klantenservice”

“Gedetailleerd, snel en efficiënt supportteam”

“Problemen snel opgelost”

“Topklasse ondersteuning”

“Snelle reactie en nuttige tips”

“Uitgebreide hulp”

“Tevreden over de service”

“Snelle VPS-service”

“Probleemoplossing door Oscar Donovan”

“Efficiënte oplossing binnen enkele minuten”

“Hulp bij technisch probleem met SSL”

“Snel en effectief reageren op probleem”

“Geweldige IT-ondersteuning”

“Top klantenservice”

“Geweldige technische klantenservice”

“Geweldige technische ondersteuning”

“Team van het partnerprogramma was echt geweldig”

“Hulp bij begrijpen en opzetten van de server”

“Een van de beste ervaringen tot nu toe”

“Geweldige service voor een goede prijs”

👍 21   👎 0

De klantenservice van Liquid Web wordt geprezen om zijn efficiëntie en snelheid, met problemen die snel worden opgelost en gedetailleerde ondersteuning geboden door een geweldig team. Klanten zijn tevreden met de technische hulp en de snelle reactietijd, met zelfs problemen met SSL-certificaten die snel en effectief worden opgelost. Met positieve feedback over het partnerprogramma en hulp bij het begrijpen en opzetten van servers, biedt Liquid Web een uitstekende service voor een goede prijs. (87%)

Communicatie

“Probleem met SSL-certificaat opgelost”

“Uitstekende klantenservice”

“Snelle reactie en nuttige tips”

“Snelle VPS-service”

“Probleemoplossing door Oscar Donovan”

“Hulp bij technisch probleem met SSL”

“Snel en effectief reageren op probleem”

“Geweldige IT-ondersteuning”

“Geweldige technische ondersteuning”

“Team van het partnerprogramma was echt geweldig”

👍 10   👎 0

De communicatie van Liquid Web wordt zeer geprezen, met snelle VPS-service (90%), geweldige technische ondersteuning (95%), uitstekende klantenservice (95%) en geweldige IT-ondersteuning (90%). Het team van het partnerprogramma wordt als echt geweldig ervaren (95%) en problemen, zoals met SSL-certificaten, worden snel opgelost met snelle reacties en nuttige tips (95%). Oscars Donovan wordt specifiek genoemd voor effectieve probleemoplossing (95%) en hulp bij technische problemen, waarbij snel en effectief gereageerd wordt (95%).

Website

“Snelle VPS-service”

👍 1   👎 0

De website van Liquid Web biedt een snelle VPS-service aan, wat door klanten wordt gewaardeerd. (100%) Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de prijzen aan de hoge kant kunnen zijn in vergelijking met andere hostingproviders. (80%) Over het algemeen lijkt de website betrouwbaar en professioneel te zijn, met goede klantenservice. (90%)


Over Liquid Web

Liquid Web is een bedrijf gespecialiseerd in webhostingdiensten en managed hosting. Opgericht in 1997, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van diverse hostingdiensten, waaronder dedicated servers, VPS-hosting, cloud hosting en managed WordPress hosting. Liquid Web staat bekend om zijn focus op high-end hostingoplossingen en een sterke nadruk op klantenservice en technische ondersteuning. Het bedrijf bedient een breed scala aan klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.


Contactgegevens

2703 Ena Drive

48917 Lansing

Verenigde Staten

📧 helpfulhumans@liquidweb.com

☎ 800-580-4985

🌐 www.liquidweb.comCategorieën

Software-oplossingen | Diensten