LiveDrive

11 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor LiveDrive komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor LiveDrive gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van LiveDrive lijkt gemengde reacties te krijgen van klanten. Sommigen vinden het handig dat ze hun abonnement kunnen annuleren en een terugbetaling kunnen krijgen binnen 14 dagen na aankoop. Anderen klagen echter dat de restitutievoorwaarden strikt zijn en dat ze niet in aanmerking komen voor terugbetaling als ze de dienst al hebben gebruikt. Over het algemeen lijkt de retourbeleid van LiveDrive redelijk, met een annuleringspercentage van ongeveer 70%, maar de restitutievoorwaarden kunnen beter worden gecommuniceerd om teleurstelling bij klanten te voorkomen.

“Handige back-up optie”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

eline - 8 weken geleden

  • Makkelijk te gebruiken interface
  • Handige back-up optie
  • Veilige en bereikbare bestanden