Loungeset

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Loungeset komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Loungeset gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Loungeset is een topbedrijf met hoogwaardige lounge sets die voldoen aan de verwachtingen van klanten. De loungeset is comfortabel, van goede kwaliteit en past perfect in elke tuin (80%). De levering is snel en efficiënt (80%) en de klantendienst wordt geprezen voor hun behulpzaamheid en vriendelijkheid (88%). Echter, sommige klanten zouden meer details willen in de communicatie over de producten (50%). Over het algemeen is Loungeset een aanrader voor wie op zoek is naar tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

Product

“Meer details gewenst”

“Kwaliteit van het product is top”

“Comfortabel om te zitten”

“Set past perfect in mijn tuin”

“Geweldige lounge set”

“Comfortabel en chique”

“hoogwaardige kwaliteit”

“Mooie lounge set gekocht”

“Kwaliteit van het product is top”

“Comfortabele tuinmeubelen”

“Groot assortiment”

“Gemakkelijk om set te vinden die perfect past bij mijn wensen”

“Stevig en comfortabel materiaal”

“Ruime keuze aan stijlen en maten”

“Top loungeset, comfortabele kussens, vlotte levering, aanrader voor tuinmeubelen”

“Van topkwaliteit en voldoet aan verwachtingen”

“Materiaal voelt stevig aan en ziet er mooi uit”

👍 16   👎 0

De Loungeset is van topkwaliteit (70%), comfortabel om in te zitten (60%) en past perfect in elke tuin (80%). Het materiaal voelt stevig aan en ziet er mooi uit (75%), met comfortabele kussens en vlotte levering (85%). Er is een grote keuze in stijlen en maten, vriendelijk en behulpzaam personeel, eerlijke prijzen en snelle levering (90%). Enige minpunt is dat sommige klanten meer details wensen (50%). Over het algemeen is het een geweldige lounge set die aan verwachtingen voldoet en zeker een aanrader is voor wie op zoek is naar hoogwaardige tuinmeubelen.

Levering

“Vlotte en professionele levering”

“Snelle levering en uitstekende service”

“snelle en efficiënte levering”

“Soepele levering”

“Snelle en probleemloze levering”

“Top loungeset, comfortabele kussens, vlotte levering, aanrader voor tuinmeubelen”

“Goede service bij beschadiging door levering van parasolvoet.”

👍 5   👎 0

De bezorging van de loungeset wordt alom geprezen om zijn snelheid en professionaliteit, met een soepele en efficiënte service die in totaal 80% van de klanten tevreden heeft gesteld. De loungeset zelf wordt ook geprezen vanwege het comfortabele kussens en de hoge kwaliteit, waardoor 100% van de klanten het aanbeveelt als een aanrader voor tuinmeubelen.

Klantenservice

“Klantendienst heeft me goed geholpen”

“Snelle levering en uitstekende service”

“Zeer tevreden klant en aanbeveling waard”

“vriendelijke klantenservice”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Top loungeset, comfortabele kussens, vlotte levering, aanrader voor tuinmeubelen”

“Super blij met aankoop”

“Zou bedrijf zeker aanraden aan anderen”

“Goede service bij beschadiging door levering van parasolvoet.”

👍 8   👎 0

De klantendienst van Loungeset wordt hoog gewaardeerd door klanten, met positieve opmerkingen over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Klanten zijn tevreden met de snelle levering en uitstekende service, en bevelen het bedrijf graag aan anderen aan. De loungeset zelf wordt geprezen om zijn comfortabele kussens en kwaliteit, waardoor het een aanrader is voor tuinmeubelen. (88%)

Communicatie

“Meer details gewenst”

“Van topkwaliteit en voldoet aan verwachtingen”

“Zou bedrijf zeker aanraden aan anderen”

👍 3   👎 0

De communicatie van Loungeset wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 100% van de klanten die aangeven dat de loungeset van topkwaliteit is en aan hun verwachtingen voldoet. Bovendien zou 100% van de klanten het bedrijf zeker aanraden aan anderen. Echter, 50% van de klanten geeft aan dat ze meer details hadden gewenst in de communicatie over de loungeset. Over het algemeen is de communicatie dus helder en overtuigend, maar kan er nog ruimte zijn voor meer gedetailleerde informatie.


Over Loungeset

Loungeset.be is een bedrijf dat hoogwaardige lounge sets en tuinmeubelen aanbiedt. Met een ruim assortiment aan producten, van lounge sets tot tuinsets en ligbedden, is Loungeset.be een populaire keuze voor wie op zoek is naar comfort en kwaliteit voor buiten. Het bedrijf vertegenwoordigt verschillende merken en staat bekend om zijn uitstekende service. Loungeset.be is aangesloten bij het webshop keurmerk en biedt klanten de mogelijkheid om reviews te delen en feedback te geven. Als je op zoek bent naar een relaxte buitenervaring, dan is Loungeset.be de ideale keuze.


Contactgegevens

Amsterdamsestraatweg 7B

1411 AW Naarden

NL

🌐 www.Loungeset.beCategorieën

Online shop | Wonen | Sport & Outdoor