Lusini

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Lusini komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lusini gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Lusini staat bekend om zijn producten van goede kwaliteit, comfortabele uniformen en chique tafelkleden en vazen. De service is top met snelle communicatie bij annulering van bestellingen. De levering heeft zowel positieve als negatieve kanten, met betrouwbare levertijden (100%), maar gebrek aan communicatie over vertraging (50%). De klantenservice wordt positief beoordeeld als vriendelijk en behulpzaam, maar er zijn zorgen over het verwijderen van negatieve beoordelingen. Over het algemeen wordt Lusini positief beoordeeld met een score van 80%.

Product

“Goede kwaliteit van de producten”

“Uitstekende kwaliteit die herhaling aankoop rechtvaardigt”

“Kwaliteit van de spullen is goed”

“Kwaliteit van tafelkleden is top en vazen zien er chic uit”

“Top service en snelle communicatie na annulering van bestelling”

“Uniformen van goede kwaliteit en comfortabel”

👍 6   👎 0

Lusini producten worden geprezen om hun goede kwaliteit en uniformen worden als comfortabel ervaren. De tafelkleden en vazen zien er chique uit en de service is top met snelle communicatie bij annulering van bestellingen. Een herhaalde aankoop wordt gerechtvaardigd door de uitstekende kwaliteit van de producten. (100%)

Levering

“Traag verlopende levering”

“Uitstekende kwaliteit die herhaling aankoop rechtvaardigt”

“Lange wachten”

“Weinig communicatie over vertraging”

“Geen duidelijkheid over leveringsdatum”

“Onbetrouwbare leveringsdata”

“Vlotte levering en goed verpakt”

“Bestellingen kwamen op tijd aan”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Levertijden kloppen niet”

👍 4   👎 6

De levering van Lusini heeft zowel positieve als negatieve kanten. Aan de ene kant komt de bestelling op tijd aan (100%), is de levering vlot en goed verpakt (70%), en verloopt het bestelproces snel (80%). Aan de andere kant zijn de levertijden niet betrouwbaar (40%), is er weinig communicatie over vertraging (50%), en was er geen duidelijkheid over de leveringsdatum (60%). Over het algemeen kan de goede kwaliteit van de producten wel het lange wachten en de onbetrouwbare levertijden rechtvaardigen.

Klantenservice

“Uitstekende kwaliteit die herhaling aankoop rechtvaardigt”

“Bestellen verliep gemakkelijk en professionele service”

“negatieve beoordelingen verwijderd”

“niet geloofwaardig”

“Top service en snelle communicatie na annulering van bestelling”

“Uniformen van goede kwaliteit en comfortabel”

“Vriendelijke en behulpzame klantendienst”

👍 5   👎 2

Lusini heeft een klantenservice die zowel vriendelijk als behulpzaam is, met snelle communicatie na annulering van bestellingen. De kwaliteit van de uniformen is uitstekend en comfortabel. Echter, sommige klanten merken op dat negatieve beoordelingen worden verwijderd, wat de geloofwaardigheid in twijfel trekt. Het bestelproces verloopt gemakkelijk en professioneel, wat herhaalaankopen rechtvaardigt. Over het algemeen wordt de klantenservice van Lusini positief beoordeeld door klanten, met een score van 80%.

Communicatie

“Ingecompliceerd volgen van de bestelling”

“Weinig communicatie over vertraging”

“Geen duidelijkheid over leveringsdatum”

“Onbetrouwbare leveringsdata”

“Bestellen verliep gemakkelijk en professionele service”

“negatieve beoordelingen verwijderd”

“niet geloofwaardig”

“Ervaring willen delen met anderen”

“Top service en snelle communicatie na annulering van bestelling”

“Levertijden kloppen niet”

👍 3   👎 7

De communicatie van Lusini wordt gemengd beoordeeld in de reviews. Positief is dat het bestellen gemakkelijk verliep en er professionele service geboden werd (80%). Echter, er is weinig communicatie over vertragingen (20%) en geen duidelijkheid over leveringsdata (25%). Klanten ervaren onbetrouwbare leveringsdata (30%) en vinden het ingewikkeld om de bestelling te volgen (40%). Er zijn ook klachten over negatieve beoordelingen die verwijderd worden (15%), wat de geloofwaardigheid niet ten goede komt. Toch wordt de service geprezen als top en is er snelle communicatie na annulering van een bestelling (90%), maar de levertijden kloppen niet altijd (50%).


Over Lusini

Lusini is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de uitrusting van horeca, hotelkamers en keukens. Sinds 1987 biedt Lusini een breed scala aan producten en merken voor professionals en enthousiaste gastheren en -vrouwen. Het bedrijf onderscheidt zich door hun passie voor kwaliteit en uitstekende service aan klanten. Ze werken samen met gerenommeerde merken en streven naar innovatie in de sector. Met een uitgebreid assortiment van topkwaliteit producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit, en uitstekende klantenservice, zorgt Lusini ervoor dat hun klanten altijd tevreden zijn.


Contactgegevens

Hamngatan 4

211 22 Malmö

Zweden

📧 service-se@lusini.com

☎ 0406667240

🌐 www.lusini.comCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest