Maccleaner Pro

138 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Maccleaner Pro komt uit 138 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Maccleaner Pro gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Maccleaner Pro lijkt streng te zijn, met diverse reviews die aangeven dat een terugbetaling geweigerd werd. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het verwijderen van bestanden, aangezien er geen garantie lijkt te zijn op terugbetaling als er problemen optreden. (33%)

“Wees voorzichtig bij het verwijderen van bestanden, zorg ervoor dat je ze niet meer nodig hebt of een back-up hebt”

“Denied refund”

“Request denied”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

F/B - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Veelzijdig en redelijk gemakkelijk te gebruiken programma, volledige set van programma's, goede helpbestanden, duidelijke gebruikersinterface, strak design, updates beschikbaar, helpt bij het vrijmaken van vrije ruimte
  • Wees voorzichtig bij het verwijderen van bestanden, zorg ervoor dat je ze niet meer nodig hebt of een back-up hebt

Victor Potyomkin - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Denied refund
  • Request denied
  • Surprised by attitude
  • Not liked product