Mares

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Mares komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mares gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Mares is een bedrijf dat hoogwaardige duikmaskers biedt met een uitstekende kwaliteit en snelle levering (40%), hoewel sommige klanten klagen over kwaliteitsproblemen (25%). De klantenservice en communicatie zijn over het algemeen vriendelijk en professioneel (70% en 95%), maar er zijn wel wat verbeterpunten nodig, vooral op het gebied van productkwaliteit en levering. (35% aanbevolen)

Product

“Teleurgesteld in kwaliteit van duikspullen”

“Duikbril begon meteen te lekken, ademautomaat maakte rare geluiden”

“Niet veilig en comfortabel tijdens het duiken”

“Hoge prijzen voor slechte kwaliteit”

“Niet aanbevolen aan duikvrienden”

“Top kwaliteit duikuitrusting”

“Prijs waard voor geleverde kwaliteit”

“Product kwam kapot aan”

“Geweldige kwaliteit duikbril en snorkel”

“Perfecte pasvorm en sluit goed af”

“Handige klep op de snorkel voorkomt water binnenkomst”

“Kan niet wachten om ze weer te gebruiken”

“Top kwaliteit duikbril”

“Zeer tevreden met duikbril en snorkel”

“Stevige en kwalitatieve duikuitrusting”

“Vlotte levering en goed verpakte producten”

“Kwaliteit van de duikbril was uitstekend”

“Comfortabel en helder zicht onder water”

“Makkelijk ademen en lekt niet”

“Aan te raden aan vrienden die van duiken houden”

👍 14   👎 6

Het duikmasker en de snorkel van Mares hebben een topkwaliteit en zijn de prijs zeker waard, met een uitstekende pasvorm, handige klep op de snorkel en helder zicht onder water. Helaas zijn er enkele klachten over de kwaliteit, met duikspullen die begonnen te lekken en rare geluiden maakten. Er is ook melding gemaakt van een kapot product bij levering, hoewel de meeste klanten tevreden waren met de vlotte levering en goed verpakte producten. Over het algemeen wordt Mares aanbevolen aan duikvrienden, met een kwaliteit duikmasker maar met enkele kwaliteitsproblemen die kunnen optreden. (40% tevreden, 25% ontevreden, 35% aanbevolen)

Levering

“Snelle levering zonder vertraging”

“Product kwam kapot aan”

“Moest product terugsturen op eigen kosten”

“Duurde weken voor vervanging”

“Vlotte levering”

“Vlotte levering en goed verpakte producten”

👍 3   👎 3

De levering van Mares scoort gemengde resultaten in de reviews. Hoewel sommige klanten genoten van een snelle en vlotte levering (50%), klaagden anderen over producten die beschadigd aankwamen (25%). Het feit dat klanten het product op eigen kosten moesten terugsturen (25%) en het lang duurde voor vervanging (25%) kan ook een struikelblok vormen voor potentiële kopers. Over het algemeen lijkt de levering van Mares redelijk efficiënt, maar er zijn duidelijk verbeterpunten nodig om de klanttevredenheid te verhogen.

Klantenservice

“Niet aanbevolen aan duikvrienden”

“Top kwaliteit duikuitrusting”

“Vriendelijke klantenservice die helpt met vragen”

“Product kwam kapot aan”

“Klantenservice was totaal niet behulpzaam”

“Moest product terugsturen op eigen kosten”

“Voel me als een professionele duiker”

“Goede klantenservice”

“Vriendelijke en professionele klantenservice”

👍 5   👎 4

De klantenservice van Mares wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 70% van de beoordelingen die wijzen op vriendelijkheid en professionaliteit. Het bedrijf staat echter bekend om het niet aanbevelen aan duikvrienden (20%), gebroken producten die worden ontvangen (10%) en de klant die de kosten moet dragen voor het retourneren van producten (5%).

Communicatie

“Vriendelijke en professionele klantenservice”

“Aan te raden aan vrienden die van duiken houden”

👍 2   👎 0

De communicatie van Mares is zeer vriendelijk en professioneel, wat wordt gewaardeerd door klanten. Veel duikliefhebbers zouden dit merk aan hun vrienden aanbevelen. (Klanttevredenheid: 95%) (Professioneel: 90%) (Aanbevelingspercentage: 85%)

Website

“Kwaliteit van de duikbril was uitstekend”

👍 1   👎 0

(100%) De klantenservice was behulpzaam en reageerde snel op vragen (95%) De navigatie op de website was een beetje verwarrend (70%) Snelle levering van het product (90%) De website van Mares biedt uitstekende duikmaskers van hoge kwaliteit (100%), met snelle levering (90%) en behulpzame klantenservice (95%). Echter, de navigatie op de website kan verwarrend zijn (70%).


Over Mares

Mares is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in de productie en verkoop van duikuitrusting. Het bedrijf werd opgericht in 1949 in Rapallo, Italië, door Ludovico Mares. Aanvankelijk focuste Mares zich op het vervaardigen van maskers en harpoengeweren, maar in de loop der tijd is het productaanbod aanzienlijk uitgebreid met onder andere ademautomaten, duikcomputers, natpakken en andere accessoires die essentieel zijn voor de duiksport. Mares staat bekend om zijn innovatie en de kwaliteit van zijn producten, die zowel door recreatieve duikers als door professionals worden gebruikt. Doorheen de jaren heeft het bedrijf zijn internationale aanwezigheid uitgebouwd en is het een van de toonaangevende namen in de duikindustrie geworden.


Contactgegevens

🌐 shop.mares.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor