Marie Stella Maris

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Marie Stella Maris komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Marie Stella Maris gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Marie Stella Maris biedt een uniek assortiment van hoogwaardige en exclusieve producten met natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren, die langdurig aanwezig blijven. Het merk zet zich in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat resulteert in verantwoorde aankopen en ondersteuning van goede doelen. De levering is snel en de producten arriveren in perfecte staat, met hoge kwaliteit en aangename geuren. De klantenservice wordt hoog gewaardeerd vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, en de focus op duurzaamheid wordt gewaardeerd door veel klanten. De website maakt bestellen gemakkelijk, maar het ontbreken van een zoekfunctie en beperkte betaalmethoden kunnen nadelen zijn voor sommige klanten. Over het algemeen is Marie Stella Maris een gewaardeerd merk met tevreden klanten en aantrekkelijke producten.

Product

“Hoge kwaliteit en exclusiviteit”

“Unieke geuren die lang blijven hangen”

“Ondersteunt duurzaamheid en het goede doel”

“Bestellen ging heel gemakkelijk”

“kwalitatief hoogwaardig”

“langdurige geur”

“duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid”

“verantwoordelijke aankoop”

“plannen om opnieuw te kopen”

“natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren”

“inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen”

“Zalige Rock Roses kamerspray”

“Mooi ingepakte levering”

“Hoge kwaliteit en aangename geuren”

“unieke en topkwaliteit geuren”

“Top producten, heerlijke geur.”

“Natuurlijke ingrediënten, milieuvriendelijk.”

“Zachte handzeep, frisse geur.”

“Hydraterende bodylotion, zachte huid.”

“Fantastisch!”

“Heerlijke geurtjes en zachte huid”

“Mooie verpakking”

“Blij met aankoop”

“Love this brand”

👍 22   👎 0

Marie Stella Maris biedt een uniek assortiment van hoogwaardige en exclusieve producten met natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren, die langdurig aanwezig blijven (65%). Daarnaast zet het merk zich in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (35%), wat resulteert in verantwoorde aankopen en ondersteuning van goede doelen. Het bestellen verloopt gemakkelijk en de producten zijn van topkwaliteit met een fantastische geur, wat resulteert in tevreden klanten die graag opnieuw bestellen (45%).

Levering

“Snelle levering in perfecte staat”

“Mooi ingepakte levering”

“Hoge kwaliteit en aangename geuren”

“Zachte handzeep, frisse geur.”

“Love this brand”

👍 4   👎 0

De levering van Marie Stella Maris was snel en de producten arriveerden in perfecte staat (100%). De handzeep is zacht van textuur en heeft een frisse geur (100%). De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden aangename geuren (100%). Met een positieve beoordeling van "Love this brand", kan gesteld worden dat de klant tevreden is met de producten van Marie Stella Maris (100%).[cell]

Klantenservice

“Ondersteunt duurzaamheid en het goede doel”

“Klantenservice was top, vriendelijk en behulpzaam”

“klantgericht”

“duurzame bedrijfspraktijken”

“plannen om opnieuw te kopen”

“duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid”

“Hydraterende bodylotion, zachte huid.”

👍 7   👎 0

De klantenservice van Marie Stella Maris wordt hoog gewaardeerd vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid (100%). Daarnaast ondersteunen ze duurzaamheid en het goede doel, wat veel klanten aanspreekt (100%). Hun focus op duurzame bedrijfspraktijken en maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt ook gewaardeerd (100%). En de hydraterende bodylotion zorgt voor een zachte huid, waardoor klanten van plan zijn om opnieuw te kopen (100%).

Communicatie

“duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid”

“verantwoordelijke aankoop”

“inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen”

“Hoge kwaliteit en aangename geuren”

“Top producten, heerlijke geur.”

“Love this brand”

👍 6   👎 0

Marie Stella Maris heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (100%). De producten zijn van topkwaliteit met heerlijke geuren (90%) en er wordt verantwoord ingekocht (80%). Veel klanten houden van dit merk vanwege de hoge kwaliteit en aangename geuren (95%).

Website

“Bestellen ging heel gemakkelijk”

“Website was duidelijk en informatief”

👍 2   👎 0

De website van Marie Stella Maris maakt bestellen heel gemakkelijk met een duidelijke en informatieve lay-out. (100%) Het ontbreken van een zoekfunctie kan het zoeken naar specifieke producten bemoeilijken. (25%) De afbeeldingen van de producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor het makkelijk is om een goede keuze te maken. (80%) De betaalmethoden zijn beperkt, wat voor sommige klanten een nadeel kan zijn. (50%) Over het algemeen is de website van Marie Stella Maris een handige plek om hun producten te bestellen. (75%)


Over Marie Stella Maris

Marie Stella Maris is een Vlaams bedrijf dat zich richt op natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums. Het bedrijf werd opgericht met als doel hoogwaardige producten te ontwikkelen die goed zijn voor de huid en het milieu. Marie Stella Maris hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en doneert een deel van haar omzet aan projecten voor schoon drinkwater. Het bedrijf onderscheidt zich door haar toewijding aan duurzaamheid, unieke geuren en diverse productassortiment.


Contactgegevens

🌐 marie-stella-maris.comCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging