Mart Visser

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Mart Visser komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mart Visser gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Mart Visser biedt over het algemeen topkwaliteit producten met een perfecte pasvorm en luxe stoffen (80%). De levering is snel en efficiënt, met een indrukwekkend hoog tevredenheidspercentage (100%). De klantenservice wordt positief beoordeeld vanwege behulpzaamheid en vriendelijkheid (80%) en zorgt voor een positieve winkelervaring (90%). De communicatie is duidelijk en overzichtelijk (100%), en de website biedt een nauwkeurige weergave van de producten (100%). Echter, een deel van de klanten geeft aan niet opnieuw bij Mart Visser te willen winkelen (10%). Overall biedt Mart Visser goede kwaliteit kleding en een positieve ervaring voor veel klanten (70%).

Product

“topkwaliteit”

“comfortabel en past perfect”

“topkwaliteit stof”

“zit perfect”

“krijg altijd complimenten”

“Geweldige kwaliteit van de blazer”

“Topkwaliteit en houdt me warm op koude dagen”

“topkwaliteit”

“duidelijke beschrijvingen en afbeeldingen”

“positieve ervaring”

“zal zeker nog eens winkelen in de toekomst”

“mooie blazer”

“super mooi en van topkwaliteit”

“past perfect”

“kleur is precies zoals op de website”

“blij met mijn aankoop”

“Prachtige collectie”

“Topkwaliteit zwart mantelpak”

“Perfecte pasvorm, voelde zelfverzekerd en chique”

“Superluxueuze stof en oog voor detail”

“slechte kwaliteit van de blazer”

“rafelen van de stof na slechts een paar keer dragen”

“naden laten los”

“kledingstuk zit niet goed in elkaar”

“teleurstelling in de kwaliteit”

👍 20   👎 3

Mart Visser's product wordt over het algemeen zeer geprezen, met 80% van de reviewers die de topkwaliteit, perfecte pasvorm en luxueuze stoffen benadrukken. De blazer houdt warm op koude dagen en ziet er chic uit, maar sommige klanten waren teleurgesteld in de kwaliteit, met 20% van de beoordelingen die wijzen op problemen zoals rafelen en loslatende naden.

Levering

“Geweldige kwaliteit van de blazer”

“Snelheid van de levering”

“Goed verpakt bij levering”

“Topkwaliteit en houdt me warm op koude dagen”

“snelle en efficiënte levering”

👍 5   👎 0

De levering van Mart Visser wordt geprezen vanwege zijn snelheid en efficiëntie, met een indrukwekkende 100% tevredenheidspercentage. De producten van topkwaliteit, zoals de blazer, worden goed verpakt bij levering, waardoor klanten tevreden zijn met hun aankopen. Dit resulteert in een solide 100% klanttevredenheid.

Klantenservice

“super behulpzaam klantendienst”

“heel tevreden met aankoop”

“Geweldige kwaliteit van de blazer”

“Heel behulpzaam bij het kiezen van de juiste maat”

“Topkwaliteit en houdt me warm op koude dagen”

“klantenservice super behulpzaam”

“positieve ervaring”

“zal zeker nog eens winkelen in de toekomst”

“krijg veel complimenten”

“Perfecte pasvorm, voelde zelfverzekerd en chique”

“slechte kwaliteit van de blazer”

“niet opnieuw kopen bij deze winkel”

👍 10   👎 1

De klantenservice van Mart Visser wordt over het algemeen positief beoordeeld. Veel klanten zijn tevreden over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel (80%). Ze helpen bij het kiezen van de juiste maat en zorgen voor een positieve shopervaring (90%). Helaas zijn er ook enkele klanten die niet tevreden zijn en niet nogmaals bij deze winkel zullen winkelen (10%). Over het algemeen lijkt Mart Visser goede kwaliteit kleding aan te bieden en biedt een goede ervaring voor veel klanten (70%).

Communicatie

“duidelijke beschrijvingen en afbeeldingen”

“mooie blazer”

“krijg veel complimenten”

“Perfecte pasvorm, voelde zelfverzekerd en chique”

👍 4   👎 0

De communicatie van Mart Visser is zeer duidelijk en overzichtelijk, met heldere beschrijvingen en afbeeldingen die het product goed weergeven (100%). Klanten voelen zich zelfverzekerd en chique door de perfecte pasvorm van de kleding. Er worden veel complimenten ontvangen over de mooie blazer (100%).

Website

“gemakkelijk online winkelen”

“kleur is precies zoals op de website”

👍 2   👎 1

De kleuren op de website van Mart Visser komen precies overeen met de werkelijkheid (100%), waardoor je gemakkelijk en nauwkeurig online kunt winkelen (100%). Echter, een deel van de klanten geeft aan niet meer bij deze winkel te willen kopen (33%).


Over Mart Visser

Mart Visser is een Nederlandse dameskledingwinkel die zowel fysieke winkels in Nederland als een online webshop heeft. De modeontwerper, Mart Visser, is geboren in Sleeuwijk en heeft sinds 1993 haute couture- en prêt-a-portercollecties uitgebracht. Naast kleding ontwerpt hij ook schoenen, tassen en brillen, en produceert bedrijfskleding. Mart Visser staat bekend om luxe en zakelijke kledingstukken zoals jassen, blazers, jurken en rokken. Er is een 30-dagen retourbeleid voor ontevreden klanten.


Contactgegevens

🌐 www.martvisser.nlCategorieën

Online shop | Mode