Medionshop

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Medionshop komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Medionshop gevonden hebben:

ErvaringenSite (12)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Medionshop maakt het retourproces super makkelijk en veilig, wat wordt gewaardeerd door klanten. Helaas is er wel een probleem met de onbruikbaarheid van het product, wat voor frustratie kan zorgen. Deze website heeft een gebruiksvriendelijke retourprocedure, die door klanten zeer wordt gewaardeerd (95%), maar er kunnen problemen zijn met de bruikbaarheid van producten (20%).

“Retourproces super makkelijk en veilig”

“onbruikbaarheid van het product”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Manon - 6 maanden geleden

  • Retourproces super makkelijk en veilig

Thomas - 7 maanden geleden

  • slechte kwaliteit
  • onredelijke diagnosekosten
  • onbruikbaarheid van het product