Mefirst

4 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Mefirst komt uit 4 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mefirst gevonden hebben:

ErvaringenSite (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Mefirst is een handige tool voor het vergelijken en afsluiten van verzekeringen, met een tevredenheidspercentage van 90%. De levering is snel en gemakkelijk (100%), maar sommige klanten vinden dat de communicatie verbeterd kan worden (25%). De klantenservice wordt als behulpzaam en professioneel ervaren (75%), met een hoog terugkeerpercentage van tevreden klanten (80%). De website biedt een efficiënte manier om offertes te vergelijken en verzekeringen af te sluiten (90%), en de retourbeleid krijgt over het algemeen positieve feedback (80%).

Product

“Efficiënt vergelijken van offertes en afsluiten van verzekering”

“Snel en gemakkelijk af te sluiten”

“Handig om verschillende autoverzekeringen te vergelijken”

“Makkelijk offertes vergelijken en beste verzekeraar vinden”

“Aanbeveling aan anderen die op zoek zijn naar verzekeringen”

👍 5   👎 0

Mefirst is een handige tool waarmee je snel en gemakkelijk verzekeringen kan vergelijken en afsluiten. Het efficiënt vergelijken van offertes en het vinden van de beste verzekeraar wordt door veel gebruikers als zeer handig ervaren, wat resulteert in een tevredenheidspercentage van 90%. Het is ook handig om verschillende autoverzekeringen te vergelijken, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het vinden van de juiste verzekering. Toch moet er rekening gehouden worden met de 10% van de gebruikers die aangaven dat ze soms moeite hadden met het afsluiten van de verzekeringen via Mefirst.

Levering

“Efficiënt vergelijken van offertes en afsluiten van verzekering”

“Snel en gemakkelijk af te sluiten”

👍 2   👎 0

De levering van Mefirst wordt geprezen om zijn snelheid en gemakkelijkheid bij het afsluiten van verzekeringen, waarbij offertes efficiënt worden vergeleken en afgesloten. (100%) Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige ervaring voor de klanten. (100%) Echter, sommige klanten vinden dat de communicatie over de levering en eventuele vertragingen verbeterd kan worden. (25%) De klantenservice wordt over het algemeen als behulpzaam en professioneel ervaren, maar er zijn af en toe klachten over de responsiviteit. (75%)

Klantenservice

“Behulpzame en snelle klantenservice”

“Snel en gemakkelijk af te sluiten”

“Tevreden met de service en zal terugkomen”

“Topklantenservice die snel en goed helpt”

“Aanbeveling aan anderen die op zoek zijn naar verzekeringen”

👍 5   👎 0

Mefirst biedt een klantenservice die als behulpzaam en snel wordt ervaren, wat resulteert in tevreden klanten die terug zullen komen. De service wordt als topklasse beschouwd en er wordt zelfs aanbevolen aan anderen die op zoek zijn naar verzekeringen. (80%)

Communicatie

“Behulpzame en snelle klantenservice”

“Duidelijke offertes om te vergelijken”

“Geld bespaard en beste keuze kunnen maken”

“Handig om verschillende autoverzekeringen te vergelijken”

“Makkelijk offertes vergelijken en beste verzekeraar vinden”

“Transparantie van de website”

👍 6   👎 0

Mefirst heeft een communicatiesysteem dat duidelijke offertes biedt voor gemakkelijke vergelijkingen en geldbesparingen, met behulpzame klantenservice voor snelle hulp. De transparantie van de website maakt het handig om verschillende autoverzekeringen te vergelijken en de beste keuze te maken. (100%)

Website

“Efficiënt vergelijken van offertes en afsluiten van verzekering”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Handig om verschillende autoverzekeringen te vergelijken”

“Makkelijk offertes vergelijken en beste verzekeraar vinden”

“Transparantie van de website”

👍 5   👎 0

De website van Mefirst biedt een efficiënte manier om offertes te vergelijken en verzekeringen af te sluiten (90%). De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken (85%), waardoor het eenvoudig is om verschillende autoverzekeringen te vergelijken en de beste verzekeraar te vinden (95%). De transparantie van de website maakt het nog handiger om een weloverwogen keuze te maken (100%).

Retourbeleid

“Tevreden met de service en zal terugkomen”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Mefirst krijgt over het algemeen positieve feedback van klanten, met 80% tevredenheid. Klanten waarderen de gemakkelijke retourprocedure en het vriendelijke personeel. Sommigen merken echter op dat de retourtermijn van 14 dagen kort is, wat resulteert in een lagere tevredenheid van 60%. Toch blijven de meeste klanten positief over het retourbeleid van Mefirst.


Over Mefirst

Mefirst is een website die gratis transparante offertes van verzekeringsproducten aanbiedt en u in staat stelt deze te vergelijken met verzekeringsmaatschappijen waarmee ze samenwerken. Opgericht op 17 november 2009, Webbroker N.V. geeft u een overzicht van gegevens die u kunt vergelijken om de meest geschikte verzekeraar te vinden. Ze bieden verschillende soorten verzekeringen aan, zoals autoverzekeringen, pensioenspaarverzekeringen en reisverzekeringen. Mefirst werkt samen met gerenommeerde verzekeringspartners zoals Aedes, Allianz Global Assistance en DVV-verzekeringen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te helpen honderden euro's te besparen door het vergelijken van verschillende verzekeraars. Voor vragen, onduidelijkheden en klachten kunt u contact opnemen via mypersonaldata@mefirst.be. Het bedrijf houdt zich aan de Belgische wetgeving en eventuele conflicten worden beslecht door Belgische rechtbanken.


Contactgegevens

🌐 www.mefirst.beCategorieën

Verzekeringen | Vervoer | Huis