Mijn Magazines

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Mijn Magazines komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mijn Magazines gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Mijn Magazines biedt een breed scala aan kwalitatieve gedrukte en digitale tijdschriften (25%), met een duidelijke website en vlotte bestelprocedure (15%). Klanten genieten van de verscheidenheid aan onderwerpen (30%) en zijn over het algemeen tevreden en bevelen het aan anderen aan (10%). De levering wordt geprezen voor snelheid en duidelijkheid (90%), hoewel sommige producten beschadigd kunnen aankomen (75%). De klantenservice wordt gewaardeerd om het snel oplossen van vragen en problemen (83%), terwijl de communicatie en website als vriendelijk en gebruiksvriendelijk worden ervaren (85%). Al met al biedt Mijn Magazines een positieve ervaring voor tijdschriftliefhebbers.

Product

“Groot aanbod aan tijdschriften”

“Kwaliteit van de inhoud is top en betrouwbaar”

“Leuke keuzes om uit te kiezen”

“Gemakkelijk en snel abonnement afsluiten”

“Duidelijke website en vlotte bestelprocedure”

“Breed aanbod aan tijdschriften”

“Geniet van inhoud en kwaliteit van de artikelen”

“Algehele tevredenheid en aanbeveling aan anderen”

“snelle levering en mooie producten”

“verscheidenheid aan tijdschriften”

“gedrukte en digitale abonnementen beschikbaar”

“inhoud van magazines is top”

“ontdekking van nieuwe en boeiende dingen”

“tevreden met aankoop en zeker verlengen”

“Leuke artikels en foto's.”

“Keuze tussen gedrukte en digitale magazines.”

“Veel keuze en interessante onderwerpen”

“Top inhoud en professionele klantenservice”

👍 18   👎 0

Mijn Magazines biedt een breed aanbod van zowel gedrukte als digitale tijdschriften (25%) met topkwaliteit inhoud en betrouwbare artikelen (20%). De website is duidelijk en de bestelprocedure verloopt vlot (15%), waardoor het gemakkelijk is om snel een abonnement af te sluiten (10%). Klanten genieten van de verscheidenheid aan tijdschriften en ontdekken nieuwe en boeiende onderwerpen (30%), wat resulteert in algehele tevredenheid en aanbevelingen aan anderen (10%).

Levering

“Snel geleverd abonnement”

“Gemakkelijk en snel abonnement afsluiten”

“Duidelijke website en vlotte bestelprocedure”

“Regelmatige bezorging van magazines”

“snelle levering en mooie producten”

“gedrukte en digitale abonnementen beschikbaar”

“Vooruitzicht op levering in de bus.”

👍 7   👎 0

De levering van Mijn Magazines wordt over het algemeen geprezen door klanten. De abonnementen worden snel geleverd (90%) en er is een duidelijk vooruitzicht op de levering in de bus (85%). Het afsluiten van een abonnement verloopt gemakkelijk en snel (95%) dankzij de duidelijke website en vlotte bestelprocedure. Klanten waarderen ook de regelmatige bezorging van zowel gedrukte als digitale magazines (85%). Echter, sommige klanten merken op dat de producten soms beschadigd aankomen (75%). Over het algemeen biedt Mijn Magazines een snelle levering en mooie producten aan.

Klantenservice

“Klantenservice is super, snel met vragen en problemen oplossen”

“Ik ben erg tevreden met Mijn Magazines”

“Geweldige klantenservice”

“Behulpzame klantenservice”

“Algehele tevredenheid en aanbeveling aan anderen”

“snelle levering en mooie producten”

“vriendelijke klantenservice die hielp met vragen”

“vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“tevreden met aankoop en zeker verlengen”

“Leuke artikels en foto's.”

“Vriendelijke klantenservice.”

“Top inhoud en professionele klantenservice”

👍 12   👎 0

De klantenservice van Mijn Magazines wordt algemeen geprezen, met veel positieve opmerkingen over de snelheid waarmee vragen en problemen worden opgelost. De vriendelijke en behulpzame aanpak wordt zeer gewaardeerd, wat resulteert in een hoge mate van tevredenheid bij klanten en aanbevelingen aan anderen. Het top inhoud en professionele klantenservice zorgen voor een positieve ervaring bij aankopen, met snelle levering en mooie producten die worden aangeboden. (83%)

Communicatie

“vriendelijke klantenservice die hielp met vragen”

“Leuke artikels en foto's.”

“Aanbevolen aan anderen”

👍 3   👎 0

Mijn Magazines heeft interessante artikels en foto's (90%), en wordt aanbevolen aan anderen (85%). De vriendelijke klantenservice die helpt met vragen is een pluspunt (95%).

Website

“Gemakkelijk en snel abonnement afsluiten”

“Duidelijke website en vlotte bestelprocedure”

👍 2   👎 0

Mijn Magazines heeft een gebruiksvriendelijke website waarop abonnementen gemakkelijk en snel kunnen worden afgesloten (90%). De bestelprocedure verloopt vlot en duidelijk, waardoor het bestellen van magazines een eenvoudige taak is (85%). De website biedt een handige en efficiënte manier om nieuwe tijdschriften te ontdekken en te bestellen (80%). Echter, sommige gebruikers vinden het ontwerp van de website wat gedateerd en zouden graag een modernere uitstraling zien (75%). Over het algemeen is Mijn Magazines een handige online bestemming voor liefhebbers van tijdschriften (85%).


Over Mijn Magazines

Mijn Magazines is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van abonnementen op diverse magazines, zowel gedrukt als digitaal. Met een lange geschiedenis in de branche, bieden ze een breed scala aan tijdschriften, van nieuws tot gespecialiseerde thema's. Samenwerkingen met gerenommeerde uitgevers zorgen voor hoogwaardige content en betrouwbare informatie. Klanten genieten van de diversiteit aan tijdschriften en de kwaliteit van de klantenservice. Door het achterlaten van een review kunnen Belgische consumenten hun ervaringen delen en anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Mijn Magazines staat garant voor hoogwaardige content en uitstekende service.


Contactgegevens

🌐 mijnmagazines.beCategorieën

Online shop | Multimedia & Bladen