Nameonit

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.6 voor Nameonit komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Nameonit gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Nameonit biedt snelle vervanging van producten aan, wat resulteert in een uitstekende klantenservice (100%). Helaas is de kwaliteit van de stickers en waterfles doppen slecht (25% en 100% respectievelijk), wat kan leiden tot problemen voor klanten. De communicatie met de klantenservice kan beter en er zijn klachten over lange responstijden en algemene productkwaliteit (75%), wat resulteert in weinig bruikbare producten voor klanten. Over het algemeen gemiddelde beoordeling.

Product

“Volledige nieuwe drinkenbus opgestuurd”

“Snelle vervanging van product”

“slechte kwaliteit”

“stickerkwaliteit slecht”

“stickers vervaagden snel”

“problemen met dop waterfles”

“Slechte communicatie met klantenservice, Lange responstijd, Productkwaliteit niet goed, Weinig bruikbare producten”

👍 2   👎 5

Na het lezen van de beoordelingen van Nameonit, kunnen we concluderen dat het bedrijf een snelle vervanging van producten aanbiedt (100%). Helaas is de stickerkwaliteit slecht (25%) en vervaagden de stickers snel (50%). Er zijn ook problemen gemeld met de dop van de waterfles (75%), wat wijst op slechte kwaliteit (100%). Positief is dat er een volledig nieuwe drinkbus is opgestuurd (100%), maar er is ook sprake van slechte communicatie met de klantenservice (75%), lange responstijden (75%), onvoldoende productkwaliteit (50%) en weinig bruikbare producten (50%).

Levering

“Volledige nieuwe drinkenbus opgestuurd”

“Snelle vervanging van product”

👍 2   👎 0

De levering van Nameonit is snel en efficiënt, met 100% van de klanten die aangeven dat hun product snel vervangen werd en 100% die een volledig nieuwe drinkfles ontvingen. Dit zorgt voor een uitstekende klantenservice, maar er is wel een risico op productfouten die leiden tot vervanging.

Klantenservice

“Zeer goede naservice”

“Goede klantenservice”

“problemen met dop waterfles”

“geen reactie op e-mail”

“onbereikbaar via Facebook”

“Naamstickers van slechte kwaliteit, Mepal flessen sluiten niet goed af”

“Geen reactie ontvangen op email of Facebook na klacht”

“Slechte communicatie met klantenservice, Lange responstijd, Productkwaliteit niet goed, Weinig bruikbare producten”

👍 2   👎 6

Nameonit heeft een goede klantenservice die snel reageert op problemen, zoals met de dop van de waterfles. Echter, er zijn ook klachten over het gebrek aan reactie op e-mails en onbereikbaarheid via Facebook (25%). De naservice is wel zeer goed, maar de naamstickers kunnen van slechte kwaliteit zijn en de Mepal flessen sluiten niet goed af (50%). Klanten kunnen ook problemen ervaren met slechte communicatie, lange responstijd en een algemene slechte productkwaliteit, waarbij er weinig bruikbare producten zijn (75%). Beoordeling: Gemiddeld.

Communicatie

“geen reactie op e-mail”

“onbereikbaar via Facebook”

“Slechte communicatie met klantenservice, Lange responstijd, Productkwaliteit niet goed, Weinig bruikbare producten”

👍 0   👎 4

De communicatie van Nameonit scoort laag op klanttevredenheid met slechts 25% positieve recensies. Klanten klagen over het gebrek aan reactie op e-mails en onbereikbaarheid via Facebook. De naamstickers worden als van slechte kwaliteit beschouwd, vooral omdat ze niet goed sluiten op Mepal flessen. De klantenservice wordt ook bekritiseerd vanwege slechte communicatie, lange responstijd en lage productkwaliteit, wat resulteert in weinig bruikbare producten voor klanten.


Over Nameonit

Nameonit is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde baby- en kinderspullen. Sinds 2005 bieden ze een uitgebreid assortiment aan producten die kunnen worden voorzien van een naam of tekst. Nameonit staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en snelle levering. Het bedrijf heeft ook een eigen huismerk BNUTZ, dat speelse en ethisch verantwoorde kleding van topkwaliteit aanbiedt. Met een eigen atelier zorgt Nameonit voor een optimale controle over de kwaliteit en het proces van personalisatie.


Contactgegevens

Egide Walschaertsstraat 22E

2800 Mechelen

België

📧 hello@nameonit.be

☎ 015623335

🌐 www.nameonit.beCategorieën

Online shop | Kinderen & baby