Naughty-hub

22 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 3.8 voor Naughty-hub komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Naughty-hub gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Naughty-hub ontvangt gemengde beoordelingen. Sommige gebruikers klagen over standaardantwoorden van bots en een constante aankoop van munten die nodig is (50%), terwijl anderen beweren dat alles nep is en het een complete oplichting is (50%). Het lijkt erop dat de site zijn beloften niet nakomt en niet voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers.

“alles is nep”

“standaard antwoorden van bots”

“constante aankoop van munten vereist”

“Complete scam”

“complete scam”

👍 0   👎 5

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Jonas Leclercq - 4 maanden geleden

  • vrouwen hebben altijd genoeg munten
  • praten is het enige waar ze aan denken
  • alles is nep

Eva - 7 maanden geleden

  • standaard antwoorden van bots
  • constante aankoop van munten vereist
  • nepfoto's van pornosites
  • geldverspilling vermijden

Jason Smith - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Complete scam

Jon Whittle - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • complete scam