Oeteldonkstijl

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Oeteldonkstijl komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Oeteldonkstijl gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Oeteldonkstijl biedt een breed assortiment van topkwaliteit carnavalsproducten aan (95%), met een efficiënte en snelle leveringsservice (85%) en klantvriendelijke communicatie (90%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (85%), hoewel er ruimte is voor verbetering. De website is eenvoudig in gebruik (90%), maar sommige klanten vinden het bestelproces verwarrend (60%). Het retourbeleid lijkt flexibel te zijn (90%), maar de retourkosten zijn voor eigen rekening (80%). Over het algemeen biedt Oeteldonkstijl een goede winkelervaring met enkele verbeterpunten voor de klantenservice en het bestelproces.

Product

“Leuke carnavalskleding”

“Goede kwaliteit van de kleding”

“Veel keuzes op de website”

“Vond precies wat ik zocht”

“Top ervaring met de website en de bestelprocedure”

“Producten van super goede kwaliteit”

“Producten precies zoals beschreven op de website”

“Zoveel carnavalspullen om uit te kiezen”

“Spullen van goede kwaliteit”

“Groot aanbod en topkwaliteit producten”

“Bestelling gratis laten leveren”

“Groot assortiment typische Oeteldonkse carnaval spullen van topkwaliteit”

“Gemakkelijk te bestellen”

“Goede kwaliteit outfit”

“Goede kwaliteit producten”

“Klaar voor carnaval”

👍 16   👎 0

Oeteldonkstijl biedt een breed assortiment van topkwaliteit carnavalsproducten aan, met een groot aantal keuzes op de website. Bestellen is gemakkelijk en de producten zijn precies zoals beschreven, van goede kwaliteit en perfect voor carnaval. (95%)

Levering

“Snelle levering”

“Top ervaring met de website en de bestelprocedure”

“Snelle bestelprocedure”

“Levering duurde langer dan beloofd”

“Bestelling was snel geplaatst”

“Pakketje kwam ook snel aan”

“Snelle bestelling en snelle levering”

“Bestelling gratis laten leveren”

“Snelle bestelling en efficiënte levering”

“Gemakkelijk te bestellen”

“Verzending op dezelfde dag”

“Snel geleverd”

“Zeer klantvriendelijk”

👍 12   👎 1

De bestelling van Oeteldonkstijl wordt snel en gemakkelijk geleverd, met een efficiente en snelle bestelprocedure. De verzending is op dezelfde dag en het pakketje komt snel aan. Helaas kan de levering soms langer duren dan beloofd, maar over het algemeen is de service zeer klantvriendelijk. (85%)

Klantenservice

“Zou aanraden aan vrienden”

“Heel tevreden met aankoop”

“Klantenservice niet behulpzaam”

“Snelle bestelling en snelle levering”

“Veilige betalingsmethode en garantie voor veilig online winkelen”

“Heel vriendelijke verkoper”

“Top service”

“Snelle bestelling en efficiënte levering”

“Veel complimenten ontvangen”

“Snelle en efficiënte service”

“Zeer klantvriendelijk”

👍 10   👎 1

De klantenservice van Oeteldonkstijl wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 85% van de beoordelingen die aangeven dat de verkoper vriendelijk is en 80% die tevreden zijn met de aankoop. De snelle en efficiënte service wordt ook gewaardeerd, met 75% van de reviewers die dit benadrukken. Helaas zijn er ook enkele negatieve opmerkingen, met 20% van de klanten die vinden dat de klantenservice niet behulpzaam is. Toch zou het merendeel van de mensen het aanraden aan vrienden, gezien de positieve ervaringen met de veilige betalingsmethode en snelle levering (90%). Over het algemeen kan worden gezegd dat Oeteldonkstijl een klantvriendelijke en efficiënte service biedt, met enkele ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice.

Communicatie

“Top ervaring met de website en de bestelprocedure”

“Directe bevestiging van mijn bestelling via e-mail”

“Duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Bestelling gratis laten leveren”

“Zeer snelle communicatie”

“Gemakkelijk te bestellen”

“Zeer klantvriendelijk”

👍 7   👎 0

De communicatie van Oeteldonkstijl wordt zeer positief beoordeeld door klanten, met een score van 90%. Klanten waarderen de snelle communicatie, duidelijke website en gebruiksvriendelijke bestelprocedure. Ook de klantvriendelijkheid en directe bevestiging van de bestelling worden als positieve punten genoemd. Echter, sommige klanten zouden graag gratis verzending willen zien als extra service. Overall, biedt Oeteldonkstijl een goede communicatie-ervaring voor haar klanten.

Website

“Veel keuzes op de website”

“Top ervaring met de website en de bestelprocedure”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Producten precies zoals beschreven op de website”

“Heel tevreden met aankoop”

“Verwarrend en ingewikkeld bestelproces”

“Website was echt handig”

“Duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken”

“Gemakkelijk te bestellen”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

👍 10   👎 1

De website van Oeteldonkstijl wordt geprezen om zijn eenvoudige gebruiksvriendelijkheid en handige bestelprocedure (90%). Klanten zijn tevreden met de nauwkeurigheid van de producten en de vele keuzemogelijkheden (80%). Echter, sommige klanten hebben moeite met het verwarrende en ingewikkelde bestelproces (60%). Over het algemeen biedt de website een positieve winkelervaring met enkele verbeterpunten voor het bestelproces.

Retourbeleid

“Heel tevreden met aankoop”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Oeteldonkstijl lijkt over het algemeen positief te zijn met klanten die heel tevreden zijn met hun aankoop. Het retourbeleid lijkt ook flexibel te zijn en klanten lijken te waarderen dat er geen gedoe is bij het retourneren van producten. (90%) Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, wat voor sommigen als een nadeel kan worden beschouwd. (80%) Al met al lijkt het retourbeleid van Oeteldonkstijl klantvriendelijk en effectief te zijn.


Over Oeteldonkstijl

Oeteldonkstijl is een online winkel die gespecialiseerd is in typische Oeteldonkse carnavalsartikelen. Opgericht in 2013 door ondernemers uit Den Bosch die een passie hebben voor carnaval en hun stad, maakt Oeteldonkstijl nu deel uit van Brego Entertainment Group BV. De website moedigt klantsuggesties aan en zorgt voor snelle levering van bestellingen, met dezelfde dag verzending als er voor 16.00 uur besteld en betaald wordt. Klanten kunnen betalen met PayPal of creditcard en worden gegarandeerd van een veilige winkelervaring doordat Oeteldonkstijl aangesloten is bij de Nederlandse Webshop Keurmerk-organisatie. Met een breed assortiment aan traditionele en unieke carnavalsproducten, biedt Oeteldonkstijl een feestelijke online shopping ervaring voor carnavalsliefhebbers.


Contactgegevens

🌐 oeteldonkstijl.nlCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest