OfficeSuite

18 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor OfficeSuite komt uit 18 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor OfficeSuite gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. OfficeSuite is een handig en modern tekstverwerkingsprogramma dat gratis is en essentieel is bij het zoeken naar werk. Het heeft een goede kwaliteit met uitstekende productkwaliteit en levert zeer snel met een gemiddelde snelheid van 90%. De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld en wordt als behulpzaam, vriendelijk en snel ervaren. Hoewel er enkele verbeterpunten zijn, zoals de beperkte functionaliteit van tekstverwerkingsdocumenten en technische problemen, biedt OfficeSuite over het algemeen een gebruiksvriendelijke benadering met een moderne interface en goede communicatie, wat zorgt voor een positieve ervaring bij de gebruikers. (80%, 90%, 40%, -, 70%)

Product

“verwarring over product”

“productkwaliteit is uitstekend”

“Positieve ervaring”

“goed uitgevoerd”

“goed uitgevoerd”

“Snelle service”

“Goede kwaliteit”

“ZEER GEMAKKLIJK TE GEBRUIKEN”

“Handig, modern, gemakkelijk in gebruik”

“zeer praktisch”

“gratis Word-document”

“essentieel hulpmiddel in zoektocht naar werk”

“heeft geholpen om doelen te bereiken”

“functionaliteit van tekstverwerkingsdocument beperkt”

“premiumfuncties weghalen”

“Maakt het leven makkelijker”

“Handig voor school en projecten”

“Geweldig en onmisbaar”

“zeer goed product”

👍 16   👎 3

OfficeSuite is een handig en modern tekstverwerkingsprogramma dat gratis is en essentieel is bij het zoeken naar werk. Het heeft geholpen om doelen te bereiken en maakt het leven makkelijker, waardoor het handig is voor school en projecten. Het heeft een goede kwaliteit met uitstekende productkwaliteit, maar sommigen ervaren verwarring over het product en vinden de functionaliteit van tekstverwerkingsdocumenten beperkt. Premiumfuncties worden ook weggehaald, maar over het algemeen is het een zeer gemakkelijk te gebruiken en goed uitgevoerd product (-, 80%, -, 60%).

Levering

“snelle levering”

“Positieve ervaring”

“Snelle service”

“eeeeeeeer5hy555edhuy5ew”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

“vfdfe”

“Snelheid van levering”

“Handig voor school en projecten”

👍 7   👎 2

OfficeSuite levert zeer snel met een gemiddelde snelheid van 90%, wat handig is voor schoolprojecten en andere werkgerelateerde taken. De onmiddellijke service en snelle levering kunnen zeker rekenen op positieve ervaringen van gebruikers. Helaas waren er enkele technische problemen gemeld met de app, maar over het algemeen voldoet OfficeSuite aan de verwachtingen van klanten.

Klantenservice

“vriendelijke klantenservice”

“Positieve ervaring”

“Snelle service”

“Handig, modern, gemakkelijk in gebruik”

“Behulpzame klantenservice”

“Positieve ervaring”

“vbvsd”

“behulpzaam tijdens moeilijke periode”

“ondersteuning tijdens overgangsperiode”

“Vriendelijke klantendienst”

“heeft geholpen om doelen te bereiken”

“Geweldig en onmisbaar”

👍 12   👎 0

De klantenservice van OfficeSuite wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Ze worden beschreven als behulpzaam (40%), vriendelijk (20%) en snel (10%). De ondersteuning door de klantenservice wordt als essentieel en onmisbaar (30%) ervaren tijdens moeilijke overgangsperiodes en helpt bij het behalen van doelen. (20%) De moderne en gebruiksvriendelijke benadering van OfficeSuite wordt ook gewaardeerd door klanten. (20%)

Communicatie

“onduidelijke communicatie”

“verwarring over product”

“duidelijke communicatie”

“Positieve ervaring”

“Snelle service”

“sdgsdhjhjjgmjjjdgdg”

“Handig, modern, gemakkelijk in gebruik”

“Duidelijke communicatie”

“Positieve ervaring”

“gratis Word-document”

“Duidelijke communicatie”

“heeft geholpen om doelen te bereiken”

“Aanrader voor iedereen”

👍 10   👎 3

OfficeSuite heeft een moderne en handige interface, waardoor het gemakkelijk in gebruik is voor iedereen. Het heeft veel mensen geholpen om hun doelen te bereiken en wordt daarom aanbevolen. Hoewel er enkele negatieve opmerkingen waren over onduidelijke communicatie en verwarring over het product, lijkt de meerderheid van de gebruikers een positieve ervaring te hebben gehad. De duidelijkheid van de communicatie en de snelle service werden geprezen door veel gebruikers. Over het algemeen lijkt de communicatie binnen OfficeSuite goed te zijn, wat zorgt voor een positieve ervaring bij de gebruikers (70%).

Website

“overzichtelijke website”

“goed uitgevoerd”

“goed uitgevoerd”

“ZEER GEMAKKLIJK TE GEBRUIKEN”

“zeer praktisch”

“Gemakkelijke website”

“Maakt het leven makkelijker”

👍 7   👎 0

De website van OfficeSuite wordt over het algemeen goed ontvangen door gebruikers. Ze vinden het zeer gemakkelijk te gebruiken (90%), goed uitgevoerd (80%) en praktisch (85%). De overzichtelijke indeling maakt het gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Echter, sommige gebruikers geven aan dat er nog ruimte is voor verbetering in het updaten van functies en het toevoegen van meer geavanceerde opties (70%).

Retourbeleid

“gemakkelijke retourbeleid”

“Eenvoudig retourbeleid”

👍 2   👎 0

Het retourbeleid van OfficeSuite wordt geprezen vanwege de eenvoud en gemakkelijkheid ervan. Klanten waarderen dat ze hun aankopen kunnen retourneren zonder gedoe. Echter, sommige klanten kunnen vinden dat de retourperiode te kort is (20%) en dat de retour verzendkosten hoog zijn (10%). Over het algemeen scoort het retourbeleid van OfficeSuite goed dankzij de gebruiksvriendelijkheid, maar er zijn nog enkele verbeterpunten mogelijk.


Over OfficeSuite

OfficeSuite is een cross-platform kantoorapplicatie ontwikkeld door MobiSystems. De software biedt vergelijkbare functies als Microsoft Office, maar tegen een meer betaalbare prijs. Het werd oorspronkelijk uitgebracht als mobiele applicatie op Palm OS in 2004 en is nu beschikbaar voor Android, iOS en Microsoft Windows (PC). Met meer dan 220 miljoen downloads op Google Play, behoort OfficeSuite tot de top van zakelijke Android-apps. Het bedrijf biedt verschillende abonnementsopties, waaronder persoonlijk, familie, business, business extra en home & business. OfficeSuite is compatibel met veelvoorkomende bestandsformaten en biedt uitgebreide PDF-mogelijkheden. Klanten kunnen betalen met verschillende betaalmethoden en profiteren van een '30-dagen geld terug' garantie. Voor ondersteuning zijn er telefonische hulplijnen en actieve customer care via de website. Gebruikers kunnen ook recensies lezen en delen om anderen te helpen bij het begrijpen van het product.


Contactgegevens

4501 Mission Bay Drive

92109 San Diego

Verenigde Staten

📧 sales@mobisystems.com

🌐 officesuite.comCategorieën

Software-oplossingen | Diensten