ErvaringenSite

  Ervaringen Abonnementen.be

  Denk je eraan om een abonnement te nemen op een krant of tijdschrift? Kijk eens op Abonnementen.be. Maar wat vinden klanten nu van Abonnementen.be? Hebben ze een goede service? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite.

  Over Abonnementen.be

  Op Abonnementen.be vind je een overzicht van heel wat tijdschriften waar je een abonnement op kan nemen. Zo vind je snel wet je zoekt en kan je nieuwe tijdschriften leren kennen. Abonnementen.be is een onderdeel van de Roularta Media Group. Tot de Roularta Media Group behoren onder andere Le Vif, Knack, Trends, Grafisch Nieuws, Fiscoloog, … Roularta Media Group werd opgericht in 1954 en is sindsdien blijven groeien tot een groot succesvol bedrijf.

  Tot het aanbod van Abonnementen.be behoren onder andere Knack, Sport/ Voetbalmagazine, Trends, Krant van West-Vlaanderen, Nest, Plus Magazine, Pompoen en nog vele anderen. Het maakt niet uit wat je interesse is, hier vind je vast een gepast tijdschrift want Abonnementen.be biedt tijdschriften aan over actualiteit, business, lifestyle, cultuur, vrije tijd en vakbladen.


  Sport/Voetbal Magazine!

  Diensten van Abonnementen.be

  Bij Abonnementen.be kan je dus een abonnement nemen voor verschillende tijdschriften. Je kan steeds kiezen of je de papieren en digitale versie wil of enkel de digitale versie.

  Abonnementen.be is eigenlijk de centrale dienst waar mensen een abonnement kunnen afsluiten voor een van de magazines van de Roularta Media Group. Als je op bv. De site van Knack zou klikken op "Abonnement" dan kom je automatisch terecht op Abonnementen.be.

  Als je je abonnement wil beheren kan je dat zelf doen via de online klantendienst.

  Klachten of vragen over Abonnementen.be?

  Heb je een klacht of vraag voor Abonnementen.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, die kan je bereiken via een online invulformulier. Je kan ze ook schriftelijk, telefonisch, per e-mail of per fax contacteren. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij het onderdeel "FAQ" staan al heel wat veel voorkomende vragen, misschien staat hier uw vraag tussen en heb je dan meteen ook je antwoord!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Abonnementen.be? Heb je een favoriet tijdschrift en wil je die zeker aanraden aan andere lezers? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van de service en het aanbod van Abonnementen.be.

  Denk je eraan om een abonnement te nemen bij Abonnementen.be? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Abonnementen.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Abonnementen.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Abonnementen.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Abonnementen.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Abonnementen.be actief?

  Abonnementen.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Abonnementen.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.