Abonnementen.be

Alle reviews

Abonnementen.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
jacqueline
Het is niet moeilijk om iets te bestellen, maar er zou wel meer informatie gegeven kunnen worden wanneer volgende nummer verschijnt enzo. We gaven iemand een blad (dit was namelijk flair) cadeau ma...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flair

  Het is niet moeilijk om iets te bestellen, maar er zou wel meer informatie gegeven kunnen worden wanneer volgende nummer verschijnt enzo. We gaven iemand een blad (dit was namelijk flair) cadeau maar we hebben ze geen idee wanneer ze het eerste nummer kunnen verwachten! Dat is helemaal niet handig met een cadeau. Ik kon overigens soweiso niet aangeven dat het abonnement voor iemand anders is, dus daar liep het hele idee al een beetje spaak naar mijn mening. Dus al met al een gemiddelde ervaring is mijn mening. Het kan beter zijn, maar voor de prijs is het in orde.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Expert merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Telefoon producten

Expert

5 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Abonnementen.be

Denk je eraan om een abonnement te nemen op een krant of tijdschrift? Kijk eens op Abonnementen.be. Maar wat vinden klanten nu van Abonnementen.be? Hebben ze een goede service? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite.

Over Abonnementen.be 
Op Abonnementen.be vind je een overzicht van heel wat tijdschriften waar je een abonnement op kan nemen. Zo vind je snel wet je zoekt en kan je nieuwe tijdschriften leren kennen. Abonnementen.be is een onderdeel van de Roularta Media Group. Tot de Roularta Media Group behoren onder andere Le Vif, Knack, Trends, Grafisch Nieuws, Fiscoloog, … Roularta Media Group werd opgericht in 1954 en is sindsdien blijven groeien tot een groot succesvol bedrijf. 

Tot het aanbod van Abonnementen.be behoren onder andere Knack, Sport/ Voetbalmagazine, Trends, Krant van West-Vlaanderen, Nest, Plus Magazine, Pompoen en nog vele anderen. Het maakt niet uit wat je interesse is, hier vind je vast een gepast tijdschrift want Abonnementen.be biedt tijdschriften aan over actualiteit, business, lifestyle, cultuur, vrije tijd en vakbladen.


Diensten van Abonnementen.be 
Bij Abonnementen.be kan je dus een abonnement nemen voor verschillende tijdschriften. Je kan steeds kiezen of je de papieren en digitale versie wil of enkel de digitale versie.

Abonnementen.be is eigenlijk de centrale dienst waar mensen een abonnement kunnen afsluiten voor een van de magazines van de Roularta Media Group. Als je op bv. De site van Knack zou klikken op "Abonnement" dan kom je automatisch terecht op Abonnementen.be.

Als je je abonnement wil beheren kan je dat zelf doen via de online klantendienst.

Klachten of vragen over Abonnementen.be?
Heb je een klacht of vraag voor Abonnementen.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, die kan je bereiken via een online invulformulier. Je kan ze ook schriftelijk, telefonisch, per e-mail of per fax contacteren. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij het onderdeel "FAQ" staan al heel wat veel voorkomende vragen, misschien staat hier uw vraag tussen en heb je dan meteen ook je antwoord!

Schrijf je eigen review! 
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Abonnementen.be? Heb je een favoriet tijdschrift en wil je die zeker aanraden aan andere lezers? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van de service en het aanbod van Abonnementen.be. 

Denk je eraan om een abonnement te nemen bij Abonnementen.be? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!