ErvaringenSite

  Ervaringen Alka

  Heeft u problemen met uw gezondheid? Heeft u last van chronische vermoeidheid, gebrek aan energie of pijnlijke spieren en gewrichten? Dan is Alka misschien iets waar u baat bij kan hebben. Bekijk hier wat Alka te bieden heeft en wat andere gebruikers van dit bedrijf vinden. Heeft u zelf ervaring met het de zuren-base verhoudingen in uw lichaam en behandeling daarvoor? Laat hier uw review achter over Alka, of eventuele gezondheidstips!

  Over Alka
  In 1923 kwamen de fysische chemici Johannes Nikolaus Bronsted en Thomas Lowry onafhankelijk van elkander een these over de chemische reactie die op proton niveau plaatsvond tussen een zuur en een base. Ook in ons lichaam komen zuren en basen voor en een goed evenwicht tussen deze twee is belangrijk voor onze gezondheid. Bij een verstoorde verhouding kan verzuring optreden, wat veel lichamelijke klachten tot gevolg kan hebben. Het in België gevestigde bedrijf Alka produceert sinds 2009 gepatenteerde producten die ertoe bijdragen om de zuurtegraad in ons lichaam te reguleren. In 2010, gelijktijding met de lancering van hun eerste producten werd het bedrijf AlkaVitae International B.V. opgericht.

  Producten en diensten van Alka
  Het bedrijf Alka heeft met dit doel om bij te dragen aan de stabilisering van de fysieke zuurgraad n mensen met gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, pijn en stijfheid in gewrichten en met een gebrek aan energie de AlkaVitae® en de Alka® productenlijn ontwikkeld. Het begint met het uitbrengen van Alka druppels, Alka Tabletten Original en Alka tabletten calcium. Het betreft hier geen medicijnen, maar voedingssupplementen. In 2013 komt er Alka Thee op de markt en vervolgens produceert het bedrijf een badolie, Alka Greens Power smoothies, magnesiumtabletten, een crème, een scrub en zelfs een verzorgingslijn voor huisdieren, genaamd pHpets.

  In 2019 maakt het bedrijf een grote verandering door en gaan ze het groener aanpakken. De producten worden heronderzocht en aangepast waardoor ze meer biologisch verantwoord worden en verpakt in een biologisch afbreekbare verpakking. In 2020 wordt de website geheel vernieuwd en de webshop geopend.

  Complimenten, Klachten en Tips over Alka
  Wanneer je kampt met gezondheids- issues waar de gewone gezondheidszorg geen kant en klare oplossing voor heeft (of wanneer je geen heil ziet in de gebruikelijke medicatie) dien je vaak zelf op onderzoek uit te gaan naar een biologisch middel wat je klachten verlicht. Maar hoe kom je te weten welke producten helpen en waar vind je deze producten? Vaak is het van ‘horen-zeggen”. De dochter van een collega die heeft een vriendin en die gebruikt? Hier kunt u de persoonlijke ervaringen van anderen lezen. Heeft het product van Alka geholpen met uw gezondheidsklachten? Bent u tevreden over het product en de prijs? Waren er misschien bijwerkingen? Wij horen het graag van u! Laat anderen profiteren van uw ervaring en laat hier uw review achter over de producten van Alka.

  EASY LOGO FOR YOUR ONLINE SHOP USING PICSART | JEAN CACHO

  Alka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alka actief?

  Alka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.