ErvaringenSite

  Ervaringen Betersport.be

  Heb je interesse in de fitnessapparatuur van deze webshop voor thuis, maar wil je graag weten hoe het eerdere consumenten verging? Hier lees je reviews van hun ervaringen, meningen en beoordelingen. Maar zelf een recensie schrijven mag natuurlijk ook!

  Fitness

  Een van de mogelijkheden om in conditie en vorm te komen is fitness. Vaak doe je dit in een sportschool, maar het is ook mogelijk om die (deels) thuis te hebben. Tenzij je een riant huis hebt met een volledige verdieping die leeg staat, zal je keuzes moeten maken. Een loopband is bijvoorbeeld best praktisch, want daar kun je de hond ook nog op zetten. Dumbbells, bescheiden halters en kettlebells nemen vrij weinig ruimte in. Zo’n halterbank past misschien ook nog net, maar zal afhangen hoeveel gewichten je ermee wilt overwinnen. Voor krachtapparatuur zoals een rack of rig heb je wel echt de ruimte nodig, want het is natuurlijk ook de bedoeling dat je je er nog een beetje vrij kunt bewegen. Een hometrainer, spinningfiets of crosstrainer valt ook nog wel te plaatsen. En die roeitrainer? Geen idee, maar die pull up bar past in ieder geval in het deurkozijn.

  Schaam je niet om de juiste begeleiding te vragen aan een trainer of coach, want je haalt het maximale uit een work out als de beweging goed wordt uitgevoerd

  Aerobics

  Maar misschien voel je je wel meer aangetrokken tot aerobics. De benodigdheden daarvoor nemen doorgaans minder ruimte in dan die voor fitness. Die yogamat, dat springtouw en het fitness elastiek zijn namelijk zo opgerold. Balanstrainers en steppers zijn daarentegen weer zo ergens onder geschoven. En als je de benodigdheden voor bodypump bekijkt, zie je dat die ook prima te doen zijn. Voor pilates heb je ook niet zo heel veel nodig en die ballen kunnen in de hoek in een ballennet. De trampoline neemt binnen in ieder geval geen ruimte in, want die stond toch al in de achtertuin voor de kinderen.  Betersport

  Dit is webshop in apparaten en benodigdheden voor fitness, crossfit, aerobics, cardio, krachtapparatuur, enzovoort. Als je naar de sportschool gaat, zal veel je bekend voorkomen. Naast het gewone assortiment, hebben ze ook een budget-afdeling met goedkope apparaten, magazijnuitverkoop en de actie van de maand. Ze werken met een “laagste prijs garantie.” Hun showroom bevindt zich in Venlo en is zes dagen per week geopend. Tijdens de openingstijden van de showroom is ook de klantenservice bereikbaar.

  Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden én betaald zijn, worden de volgende werkdag al bezorgd als ze op voorraad zijn. Orders boven de 60 euro worden gratis geleverd.

  Recensies voor en door sportieve consumenten

  De meningen en reviews van ervaringen van klanten zijn belangrijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in het assortiment van deze webshop. Dankzij die recensies en beoordelingen kunnen zij zich namelijk een beeld vormen van het bedrijf en een bewuste keuze maken. Vaak als je een webshop doorkijkt, zie je van alles staan en rijzen er toch vragen. Zijn ze echt die fitness specialist die ze beweren te zijn? Hoe is de showroom? Kan het personeel kundig advies geven? Raakte je geïnspireerd om te gaan trainen? Zou je deze webwinkel aanraden? Weet jij de antwoorden op deze vragen en wil jij iemand helpen bij het sporten? Geef dan snel je mening! Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaringen! Alvast bedankt.

  Betersport.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  trampoline

  slechtste klantenservice ooit

  Door: jimmy claes23-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Betersport.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Betersport.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Betersport.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Betersport.be actief?

  Betersport.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Betersport.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.