ErvaringenSite

  Ervaringen Curveswear

  Zoek je een organisatie die gespecialiseerd is in shapewear voor vrouwen? Wellicht is Curveswear.com voor jou wel een mooie bedrijf. Lees via ErvaringenSite wat klanten bij dit bedrijf hebben ervaar. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Curveswear.com?

  Curveswear.com is een bedrijf welke gespecialiseerd is in corrigerend ondergoed (shapewear) voor vrouwen. De filosofie van het bedrijf is dat ze vinden dat shapewear je mooie kanten benadrukt en dat tegelijkertijd elegant, mooi en sexy moet zijn. Het bedrijf laat aan haar klanten weten dat zij mooi zijn zoals ze zijn. Vrouwen zijn volgens het bedrijf vaak te kritisch op zichzelf. Zij vinden dat dit nergens voor nodig is. Ze vinden dat je jezelf moet ervaren met je mooie en minder mooie kanten. Het bedrijf stelt dat je je veel beter en zelfverzekerder voelt als je de beste versie van jezelf laat zien. Als je op de website bent dan kun je een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: slanke taille, platte buik, mooie billen en benen, grote maten, specials, merken en blogs.

  Curveswear.com

  Verzendingen

  Mocht het zo zijn dat je shapewear voor 14:00 uur besteld, dan wordt het pakket binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat dit niet zo kan zijn, dan zal het bedrijf contact met je opnemen. Klanten hoeven niet thuis te blijven voor de bestelling. Er wordt namelijk gezorgd dat de shapewear in een pakketje door de brievenbus gedaan kan worden. Het bedrijf werkt samen met PostNL.

  Garantie

  Het bedrijf stelt via haar website om de producten te geven. Ze willen de producten in topconditie bij je aanleveren. Onverhoopt komt het volgens het bedrijf weleens voor dat een bestelling niet aankomt zoals je mag verwachten. Daardoor kun je aanspraak maken op garantie. Volgens de wet ben je verplicht om binnen twee maanden na het constateren van het gebrek, melding te doen bij het bedrijf. Het bedrijf geeft aan dat als het gebrek binnen de garantie valt, zij kosteloos zorg zullen dragen voor vervanging.

  Klachten

  Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de volgende link. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.

  Welke klantervaringen zijn er bij Curveswear.com?

  Ben je klant bij Curveswear.com? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Curveswear.com gekocht? Ben je tevreden over de service bij Curveswear.com? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Curveswear.com? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Curveswear.com te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via ErvaringenSite je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft ErvaringenSite het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van België.

  Curveswear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Curveswear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Curveswear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Curveswear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Curveswear actief?

  Curveswear is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Curveswear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.