ErvaringenSite

  Ervaringen De Online Drogist

  Als je op zoek bent naar voordeel, dan is De Online Drogist de grootste in geheel Nederland. Wat jouw doel ook mag zijn, De Online Drogist kan daarbij helpen. Het is daarom goed om op onze website enkele ervaringen te lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van de Online Drogist.

  Over De Online Drogist

  De Online Drogist is opgericht in 2001 met een heel klein assortiment van zelfzorggeneesmiddelen. Het bedrijf is daarna uitgegroeid tot een drogisterij die zeer divers is en beschikt over een breed assortiment. Het bestand van De Online Drogist is groter dan 35.000 artikelen. Het assortiment bestaat uit verschillende verzorgingsproducten, parfums tot dieetproducten. Dagelijks zorgt het bedrijf ervoor dat het assortiment wordt bijgewerkt. Sinds de oprichting van De Online Drogist staat klanttevredenheid, deskundigheid en advies centraal. Het bedrijf heeft als missie het zo snel mogelijk leveren van producten. Het bedrijf maakt het mogelijk om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

  How to Create An Online Store With WordPress In 2019 (FAST & EASY)

  Producten en diensten van De Online Drogist

  De Online Drogist biedt een brede gezondheidscategorie geneesmiddelen. Het assortiment bestaat uit medicijnen voor griep en verkoudheid, medicijnen voor de armen, pijnstillers, medicijnen tegen schimmels en hooikoorts medicijnen. Voor personen die thuis zelf een test willen doen heeft De Online Drogist ook de zelftesten binnen het assortiment van het bedrijf. Zo hoeft de klant niet naar de dokter, maar zelf de zaken uitvoeren. Gezondheidsproducten die een totale rustgevende werking hebben op personen zijn bij De Online Drogist altijd in voorraad, bijvoorbeeld EHBO onderdelen. Hiernaast zorgt het bedrijf ervoor dat er genoeg parfum, make-up en seksualiteit artikelen binnen het assortiment zijn.

  Producten zoals CBD-olie, etherische olie, groenlipmossel, psylliumvezels en incontinentiemateriaal zijn veel verkocht bij De Online Drogist. Medicijnen die moeten helpen bij het vallen, bijvoorbeeld de bestrijding van cellulitis, overtollig vet of een goede detox kuur, zijn allemaal zaken die De Online Drogist klaar heeft staan in de winkel. Tienduizenden producten staan in de schappen van De Online Drogist. Het bedrijf zorgt ervoor dat er dagelijks professionele hulp is van een gediplomeerde team. Aan elke bezoeker wordt er aandacht geschonken bij vragen en of opmerkingen. Elke bezoeker wordt bij De Online Drogist gewaardeerd. Op de website van De Online Drogist zijn alle categorieën te zien.

  Complimenten, klachten en tip voor De Online Drogist

  Als je producten van De Online Drogist hebt aangeschaft kun je gerust een compliment, klacht of tip achterlaten op onze website. Mocht de vraag of klacht niet door zijn gekomen bij het bedrijf? kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen met de klantenservice. Dit kan via een contactformulier die je op de website kunt vinden. Ook kun je telefonisch contact opnemen. Mocht je hiernaast advies nodig hebben, dan kan dat op werkdagen van 09.00 uur tot 21.30 uur. Ben je tevreden over de producten en diensten van De Online Drogist, dan is het mogelijk een review en beoordeling achter te laten op onze website Ervaringensite.be. Hier kunnen andere klanten dan jouw review lezen en een goede keuze maken uit de verschillende producten van De Online Drogist.

  De Online Drogist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Online Drogist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Online Drogist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Online Drogist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Online Drogist actief?

  De Online Drogist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Online Drogist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.