ErvaringenSite

  Ervaringen Deba Meubelen

  Een mooi interieur is natuurlijk altijd leuk meegenomen voor een leuke woonervaring. Bij Deba Meubelen kun je allerlei meubelen online aankopen, net als in hun showroom. Geeft dit bedrijf goede kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs? Hoe zit het met hun klantendienst, bezorgservice, enzovoort? Op Ervaringensite kun je alle beoordelingen en ervaringen lezen van klanten van dit bedrijf, dus je kunt hier goed op de hoogte worden gebracht van alles wat je moet weten. Bekijk de reviews en maak dan de keuze of je bij Deba Meubelen jouw interieur gaat samenstellen.

  Over Deba Meubelen
  Deba Meubelen is een Belgische meubelwinkel gevestigd in Belsele, centraal gelegen tussen Gent en Antwerpen. Ook beschikt het bedrijf over een webshop. Deba Meubelen is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1950. DEBA staat voor De Belie Alfons, de oprichter. Je kunt hen contacteren per telefoon of via e-mail, net als een contactformulier. Een chatbot met veelgestelde vragen en antwoorden is ook beschikbaar. Via de website kun je een afspraak maken in de showroom of een service aanvraag regelen. De klantendienst is open op maandag, woensdag tot en met zaterdag van 10:30 uur tot 17:00 uur. De showroom van 10:00 uur tot 18:30 uur en ook op zondagnamiddag. Deba Meubelen is actief op sociale media, je kunt hen vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.

  Producten en diensten van Deba Meubelen
  Deba Meubelen is een meubelwinkel waar je zowel op locatie als online terecht kan voor allerlei moderne en retro meubelen, voor je Woonkamer (zetels, poefjes, stoelen, tafels, kasten, TV-meubels), Slaapkamer (boxsprings, bedden matrassen, kasten, commodes, ...), Bureau (stoelen, kasten en toebehoren), Keuken en Opbergruimtes. Ook voor je Tuin zijn er producten te koop. Op zoek naar Decoratie (zoals bloemen, planten, spiegels, tapijten, kussens) of Verlichting? Dat kan zeker ook bij Deba Meubelen. Wil je liever wat artikelen in afslag kopen? Dan kun je best eens naar hun Promoties kijken.

  Het is mogelijk om gehele meubelsets aan te schaffen, maar ook maatwerk behoort tot de opties. Zo kun je zelf je favoriete producten van Deba Meubelen samenstellen. Indien je niet goed weet waar te beginnen is het ook mogelijk om professioneel advies aan te vragen. Plaats je een bestelling online, dan kun je betalen via Bancontact Mister Cash, Mastercard, Visa en PayPal. Op locatie in de winkel is cash mogelijk, net als Bancontact of met cadeaubonnen en ecocheques. Zodra je voor een bepaald bedrag aan meubelen aanschaft, zullen deze gratis worden afgeleverd bij je thuis. Deba Meubelen beschikt ook over een blog op hun website, die je kunt aanwenden voor inspiratie en allerlei tips, net als een nieuwsbrief.. Er is een catalogus beschikbaar die je kunt bestellen om de producten goed te kunnen bekijken.

  Klachten, complimenten en tips voor Deba Meubelen

  Heb jij iets te vertellen

  over Deba Meubelen? Misschien heb je hier een aantal meubelstukken aangekocht en ben je daar niet helemaal tevreden over? Dan kun je hier je klacht neerleggen en andere mensen informeren over jouw ervaringen. Dan weten ze toch beter wat te verwachten van dit bedrijf. Maar natuurlijk is het ook leuk als je een positieve blik kan werpen op Deba Meubelen, door hen een complimentje te geven. Schrijf dus zeker een review over dit bedrijf, en help anderen verder.

  Running my Online ART STORE - Shipping, Pins, Prints, etc

  Deba Meubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deba Meubelen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deba Meubelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deba Meubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deba Meubelen actief?

  Deba Meubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deba Meubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.