ErvaringenSite

  Ervaringen Gereedschappelijk

  Voor iedere klus heb je wel wat gereedschap nodig. Natuurlijk wil je dan wel het beste gereedschap om mee te kunnen werken. Wie weet vind je die wel bij Gereedschappelijk. Maar wat zal de kwaliteit van hun tuingereedschap zijn? Zal hun meetgereedschap nou wel zo secuur zijn? Hoe lang zal hun gereedschap met accu meegaan voor het weer opgeladen moet worden? Zal de bezorgservice van Gereedschappelijk er lang over doen om je elektrische boor of andere elektrische gereedschap bij je thuis te bezorgen?En wat voor een klantenservice zal Gereedschappelijk verlenen als je niet helemaal tevreden bent over je heleluchtpistool of breekhamer? Alleen mensen die al eens een grasmaaier of hogedrukreiniger van Gereedschappelijk hebben gekocht kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou eigenlijk van Gereedschappelijk vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Gereedschappelijk kunt verwachten.

  Over Gereedschappelijk

  Gereedschappelijk is een woonwinkel die gereedschap verkoopt. De winkel is in 2007 opgericht en verkoopt nu een heel assortiment professioneel gereedschap. Zo is er een groot scala aan accugereedschap. Daaronder vallen lampen, acculaders, haakse slijpers, stogzuigers, freesmachines, boorhamers en ander gereedschap dat met een accu werkt. Veel van dit gereedschap is ook in een elektrische variant te vinden. Hun selectie elektrisch gereedschap bestaat uit schuurmachines, boormachines, breekhamers, bouwstofzuigers, schroefmachines, boorhamers en nog veel meer. Dan is er nog laserapparatuur en meetapparatuur. Die selectie bestaat uit vochtmeters, glasmeters, spanningzoekers, afstandmeters, leidingdetectorem. digitale hoekmeters, inspectiecamera’s en nog veel meer. Er is ook wat gereedschap gericht op lucht en gas. Denk hierbij aan compressors, slagmoersleutels en tackers. Ook voor je tuin hebben ze het één en ander. Daaronder vallen kettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers, pompen, terrasverwarmers en grasmaaiers. En al;s laatste hebben ze dan nog wat accessoires en gebruikersartikelen die je aan kunt schaffen als je om wat extra kit, schuurmiddelen of andere toebehoren verlegen zit.


  Een stofzuiger van Gereedschappelijk.

  Diensten van Gereedschappelijk

  De producten van Gereedschappelijk kunnen gewoon online worden besteld. Kies een grasmaaier of accuboor die je aanspreekt en plaats je bestelling. Wel moet je ook even een account op hun website aanmaken. Daar hebben ze dan ook je adresgegevens nodig. Op die manier kan de bezorgservice van Gereedschappelijk de haakse slijper snel en netjes naar je opsturen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met de klus. En dan is er nog een Gereedschappelijk klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Gereedschappelijk

  Heb jij al een gereedschap van Gereedschappelijk vandaan gehaald? Ook als je alleen wat kit hebt gekocht willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze webwinkel. Hoe lang gaan de accu’s van die boren en bouwradio’s nou echt mee? Weet die schuurmachine wel alles eraf te halen? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Gereedschappelijk jouw nieuwe stofzuiger kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Gereedschappelijk toen je een vraag over hun zaagmachine had? Laat een Gereedschappelijk review achter en vertel ons wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

  Gereedschappelijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gereedschappelijk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gereedschappelijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gereedschappelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gereedschappelijk actief?

  Gereedschappelijk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gereedschappelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.