ErvaringenSite

  Ervaringen Gloeilamp Goedkoop

  Bent u opzoek naar een specifieke gloeilamp voor dat ene ouderwetse lampje naast de bank? Dan lijkt dat misschien als een onmogelijke missie, maar tegenwoordig is op internet alles te vinden. Zo zou het maar zo kunnen zijn dat in uw zoektocht naar deze ene gloeilamp u het bedrijf Gloeilamp Goedkoop tegen komt. Het bedrijf biedt een online webwinkel dat verschillende soorten lampen en armaturen verkoopt. Maar hoe komt u er als consument nu achter of een bedrijf op internet te vertrouwen is? Hoe weet u of levertijden nagekomen worden? Om er achter te komen wat ervaringen van anderen zijn met betrekking tot Gloeilamp Goedkoop bent u hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. In verschillende reviews leest u meningen van consumenten die reeds contact met het bedrijf hebben gehad en u inzicht kunnen geven in wat u van Gloeilamp Goedkoop kunt verwachten.

  Over Gloeilamp Goedkoop

  Gloeilamp Goedkoop bestaat sinds 2012 en is in eerste instantie gestart als Nederlandse webwinkel, gericht op de verkoop van lampen begonnen. De eigenaar van Gloeilamp Goedkoop, Edward Bartels is eveneens eigenaar van Elektrolite een winkel in Nijmegen van verlichting, elektromaterialen & installatie. Vanuit zijn passie voor de gloeilamp heeft hij zijn webshops opgericht en volgens hem het proberen waard. Na een jaar werd er besloten om de webshop ook in het Duits en het Frans aan te bieden en in 2015 kwam de webshop gericht op België online. Gloeilamp Goedkoop heeft als missie om voor iedere ruimte een passende sfeer te kunnen creëren met degelijke en mooie lampen. In totaal heeft Gloeilamp Goedkoop meer dan 1600 producten op voorraad waardoor men dan ook in staat is snel te leveren en bestelling dezelfde dag nog verzonden kunnen worden.

  Producten en Diensten Gloeilamp Goedkoop

  Op de website van Gloeilamp Goedkoop staat het complete voorraad overzichtelijk geordend. Om uw gewenste lamp te zoeken kunt u dit doen op type lamp of merk. Naast de verschillende type lampen zoals gloeilampen, halogeen, LED-filament, LED, Smart, TL en spaarlampen zijn er ook diverse toebehoren en armaturen te vinden. Men heeft ook een Solden pagina, met daarop de artikelen in de uitverkoop. Gloeilamp Goedkoop is een relatief grote naam op het gebied van het leveren van gloeilampen en gezien de ontwikkelingen van de markt streeft men er naar om eveneens een grote naam te worden op het gebied LED-filament.

  Review, feedback, ervaringen, mening, beoordeling Gloeilamp Goedkoop

  Heeft u in het verleden wel eens zaken gedaan met Gloeilamp Goedkoop? Of heeft u misschien al uw lampen in uw huis via hun website besteld? Heeft u in het verleden een keer contact gehad met het bedrijf en daarna besloten om geen zaken meer met ze te doen? In alle gevallen dat u een mening kunt vormen over het bedrijf Gloeilamp Goedkoop en haar producten dan horen we graag van u. Laat alstublieft hier een review achter waarin u uw feedback voor het bedrijf verwerkt. U informatie en beoordeling geeft anderen de gelegenheid om een helder beeld te krijgen van Gloeilamp Goedkoop en haar producten. Daarvoor onze dank.

  Gloeilamp Goedkoop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gloeilamp Goedkoop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gloeilamp Goedkoop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gloeilamp Goedkoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gloeilamp Goedkoop actief?

  Gloeilamp Goedkoop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gloeilamp Goedkoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.