I amsterdam

Alle reviews

I amsterdam

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

I amsterdam

Online shoppen is in deze tijd niet weg te denken. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat online shoppen steeds aan het toenemen is. En dit is te danken aan de coronacrisis. Nu dat vele fysieke winkels gesloten zijn, slaan mensen online hun slag. Online shoppen biedt de mens gemak, comfort en het is tijdbesparend. Zo zijn veel webshops waar u verschillende artikelen kunt kopen. Wilt u een relatiegeschenk aan uw internationalezakenrelatie geven? Moet het iets uniek zijn die een bepaalde stad uitbeeld? Of wilt u producten kopen die door lokale makers zijn ontworpen en vervaardigd. Op ErvaringenSite vindt u webshops die verschillende producten verkoopt. Dus een ruime keuze. Om een keuze te maken kunnen de ervaringen van anderen die in de reviews zijn geplaatst u ook helpen. Verder kunt u uw ervaringen ook hier delen, zo helpt u anderen ook.

Over I amsterdam
I amsterdam is opgericht in 2013 onder de naam Amsterdam Marketing. Een organisatie die is voortgevloeid uit een fusie van Amsterdam Uitburo, Amsterdam Partners en Amsterdam Toerisme en Congres Bureau. Op 1 maart 2019 onderging deze organisatie een naamsverandering en functioneerde onder de bedrijfsnaam amsterdam&partners. Een naam die volgens de partners beter aansluit bij hun huidig functioneren.

Producten en diensten van I amsterdam
I amsterdam is een webshop die typische Amsterdamse producten van lokale makers van de regio verkoopt. De producten van I amsterdam webshop zijn in verschillende rubrieken verdeeld. U bent er terecht voor fashionaccessoires zoals sjaals en bijouterieën. Ook hebben ze producten voor de inrichting van uw woonkamer en keuken. Verder bent u hier ook terecht voor travel en outdoor producten. Bij I amsterdam zijn de producten gerelateerd aan de regio Amsterdam, zoals een I amsterdam fietstas of een origineel Dutch ontwerp. Deze producten zijn door ambachtelijke makers uit Amsterdam en omstreken ontworpen en vervaardigd. Binnen de rubriek meet de makers kunt u lezen over de ontwerpers en makers van de producten.

Bestelling, betaling, bezorging en klachten bij I amsterdam
Bij I amsterdam kunt u zonder een account te maken een bestelling plaatsen, dus als gast. Maar om te bestellen en te betalen moet u uw contactgegeven wel doorgeven, want dit geeft u de nodige garantie en zorgt voor de afhandeling van uw bestelling. De betalingen kunt u doen via iDEAL, met Mastercard, en met PayPal. U kunt ook achteraf betalen via Klarna, Afterpay en ook met een bankoverschrijving. I amsterdam bezorgt over de hele wereld. Uw pakket zelf ophalen is niet mogelijk bij I amsterdam. Wilt u een klacht indienen dan kunt u het mailen op service@amstory.nl of telefonisch op 020 - 702 6100.

Tips en complimenten voor I amsterdam
I amsterdam -Dé gids om te wonen, bezoeken en te genieten is de slagzin van deze organisatie. Ervaart u dit ook bij hun dienstverlening?

Wat vindt u van het assortiment van Amsterdamse merken bij I amsterdam?  Hoe hebt u de bestelling, betaling en bezorging proces ervaren? En de klantenservice? Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar middels het plaatsen van een review over de producten van I amsterdam op onze website. Leest u ook op ErvaringenSite de reviews van anderen op onze site.

Bent u nog niet bekend met de dienstverlening en productassortiment van I amsterdam? Neem dan een kijkje in de reviews van ErvaringenSite. Laat ook uw eigen mening achter op onze site.