ErvaringenSite

  Ervaringen I amsterdam

  Online shoppen is in deze tijd niet weg te denken. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat online shoppen steeds aan het toenemen is. En dit is te danken aan de coronacrisis. Nu dat vele fysieke winkels gesloten zijn, slaan mensen online hun slag. Online shoppen biedt de mens gemak, comfort en het is tijdbesparend. Zo zijn veel webshops waar u verschillende artikelen kunt kopen. Wilt u een relatiegeschenk aan uw internationalezakenrelatie geven? Moet het iets uniek zijn die een bepaalde stad uitbeeld? Of wilt u producten kopen die door lokale makers zijn ontworpen en vervaardigd. Op ErvaringenSite vindt u webshops die verschillende producten verkoopt. Dus een ruime keuze. Om een keuze te maken kunnen de ervaringen van anderen die in de reviews zijn geplaatst u ook helpen. Verder kunt u uw ervaringen ook hier delen, zo helpt u anderen ook.

  Over I amsterdam
  I amsterdam is opgericht in 2013 onder de naam Amsterdam Marketing. Een organisatie die is voortgevloeid uit een fusie van Amsterdam Uitburo, Amsterdam Partners en Amsterdam Toerisme en Congres Bureau. Op 1 maart 2019 onderging deze organisatie een naamsverandering en functioneerde onder de bedrijfsnaam amsterdam&partners. Een naam die volgens de partners beter aansluit bij hun huidig functioneren.

  Producten en diensten van I amsterdam
  I amsterdam is een webshop die typische Amsterdamse producten van lokale makers van de regio verkoopt. De producten van I amsterdam webshop zijn in verschillende rubrieken verdeeld. U bent er terecht voor fashionaccessoires zoals sjaals en bijouterieën. Ook hebben ze producten voor de inrichting van uw woonkamer en keuken. Verder bent u hier ook terecht voor travel en outdoor producten. Bij I amsterdam zijn de producten gerelateerd aan de regio Amsterdam, zoals een I amsterdam fietstas of een origineel Dutch ontwerp. Deze producten zijn door ambachtelijke makers uit Amsterdam en omstreken ontworpen en vervaardigd. Binnen de rubriek meet de makers kunt u lezen over de ontwerpers en makers van de producten.

  Bestelling, betaling, bezorging en klachten bij I amsterdam
  Bij I amsterdam kunt u zonder een account te maken een bestelling plaatsen, dus als gast. Maar om te bestellen en te betalen moet u uw contactgegeven wel doorgeven, want dit geeft u de nodige garantie en zorgt voor de afhandeling van uw bestelling. De betalingen kunt u doen via iDEAL, met Mastercard, en met PayPal. U kunt ook achteraf betalen via Klarna, Afterpay en ook met een bankoverschrijving. I amsterdam bezorgt over de hele wereld. Uw pakket zelf ophalen is niet mogelijk bij I amsterdam. Wilt u een klacht indienen dan kunt u het mailen op service@amstory.nl of telefonisch op 020 - 702 6100.

  Tips en complimenten voor I amsterdam
  I amsterdam -Dé gids om te wonen, bezoeken en te genieten is de slagzin van deze organisatie. Ervaart u dit ook bij hun dienstverlening?

  Wat vindt u van het assortiment van Amsterdamse merken bij I amsterdam? Hoe hebt u de bestelling, betaling en bezorging proces ervaren? En de klantenservice? Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar middels het plaatsen van een review over de producten van I amsterdam op onze website. Leest u ook op ervaringensite.be de reviews van anderen op onze site.

  Bent u nog niet bekend met de dienstverlening en productassortiment van I amsterdam? Neem dan een kijkje in de reviews van ErvaringenSite. Laat ook uw eigen mening achter op onze site.

  De laatste keer kijken bij de I Amsterdam-letters

  I amsterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over I amsterdam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is I amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over I amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is I amsterdam actief?

  I amsterdam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van I amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.