ErvaringenSite

  Ervaringen L'Occitane

  Wat vinden klanten van de producten van L'Occitane? Zijn ze zo goed als ze beweren dat ze zijn? Hebben klanten favoriete producten of dingen die zeker tot je essentials moeten behoren? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over L'Occitane en Provence

  L'Occitane en Provence, of kortweg L'Occitane, is een Franse cosmeticaonderneming. Het bedrijf werd opgericht in 1976 door Olivier Baussan. Op 23 jarige leeftijd maakte hij producten aan de hand van essentiële olie van rozemarijn en verkocht ze op lokale Provençaalse markten. In 1982 werd een fabriekswinkel geopend in Volx. L'Occitane en Provence groeide doorheen de jaren en in 1992 kon het een winkel in Parijs openen. Daarna volgenden nog New York en Hongkong. Het bedrijf had in 2016 tweeduizend winkels over heel de wereld waarvan acht in Nederland en veertien in België. Het bedrijf heeft een fabriek in Manosque. L'Occitane en Provence doet ook heel wat onderzoek met haar eigen onderzoekslaboratorium en investeert veel in innovatie om haar klanten steeds de nieuwste en beste producten te kunnen geven. Het bedrijf wil het beste van de Provence aanbieden voor wie een unieke en stralende schoonheid wil.


  De geschiedenis van L'Occitane en Provence

  Diensten van L'Occitane en Provence

  L'Occitane en Provence biedt producten aan voor mannen en vrouwen. Ze hebben ook een assortiment geschenken en als je niet weet wat je moet kiezen kan je ook nog altijd een waardebon nemen. Het bedrijf maakt gebruik van meer dan 200 botanische ingrediënten waarvan een kwart biologisch gecertificeerd is. Op hun website vind je heel wat producten terug en extra informatie, je kan er ook de producten aankopen in de online winkel van L'Occitane en Provence.

  Klachten of vragen over L'Occitane en Province

  Heb je een klacht of vraag voor L'Occitane en Provence? Neem dan contact op met hun klantendienst. De klantendienst is bereikbaar via een online invulformulier. Op de website vind je ook heel wat veelgestelde vragen waar misschien jouw vraag wel tussenstaat.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met L'Occitane en Provence? Vind je een van hun producten echt helemaal top? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen en je geeft ook bestaande klanten tips om nieuwe producten uit te proberen.

  Wil je iets kopen van L'Occittane en Provence? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ervaringenSite!

  L'Occitane
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over L'Occitane

  Uw beoordeling