ErvaringenSite

  Ervaringen Lenovo

  Interesse in het aanbod van Lenovo, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en beoordelingen van eerdere consumenten over de producten en de service? Hier lees je de recensies van de mensen voor je en laat je door hen adviseren. Wil je graag zelf ook klanten helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring.

  We mogen weer

  Zo eens in de zoveel tijd is het zover; er gaat iets kapot of is zo ouderwets dat er geen update meer gedraaid kan worden en alles in de soep loopt. De een wil dan direct het nieuwste van het nieuwste en volledig up to date zijn. De ander komt enkel in beweging als de oude echt de geest gegeven heeft. Hoe dan ook, als het moment daar is dat je een nieuw apparaat gaat kopen, is het verstandig je in te lezen. Wat wil je? Welke specifiacties heb je nodig? Wat is het budget? Of het nu om een smartphone, computer, desktop of volledig datacenter gaat, als je van tevoren niet een enigszins hebt nagedacht, kan het aanbod je behoorlijk overweldigen. De keuze of het particulier, zakelijk, kantoor, thuis of voor het hele gezin is, is nog wel de makkelijkste.

  Veel special effects en CGI worden volledige door zware computers en de juiste software uitvoerd

  Grote keuze

  Ongeacht waar je voor gaat, er is veel mogelijk. Voor in het dagelijks gebruik, doet veel apparatuur nog maar weinig voor elkaar onder en gaat het meer om voorkeur. Een tablet of laptop zijn onderhand zo goed als hetzelfde, afgezien van een meegeleverd toetsenbord en ingebouwde muis. Veel computers voor thuisgebruik, komen ook een eind met de software voor virtual reality. Losse monitors, luidsprekers voor audio en dockingstations kunnen vaak ook zonder problemen ingeplugd worden.

  Zodra je echter voor specifieke doeleinden gaat vanwege hobby, studie, netwerk of werk, wordt het een ander verhaal, maar ook dan is de keuze vaak nog erg ruim. Een workstation PC, storage of server heeft gewoon meer te bieden dan een notebook. Het helpt om vooraf te inventariseren wat jouw wensen en eisen zijn, advies in te winnen bij een specialist, en pas daarna tot aanschaf over te gaan. Tenzij je eropuit gestuurd bent, gewapend met een boodschappenlijst, door de nerd die je ervoor in dienst hebt genomen natuurlijk.


  Lenovo

  Dit is de naam van een fabrikant van onder andere computers, smartphones, laptops en datacenters. Wellicht ken je ze al van producten zoals de Thinkpad en de ThinkStation Workstations. Tevens heeft dit technologiemerk ook een aantal diensten en software beschikbaar. Naast dat hun producten verkrijgbaar zijn via retailers, hebben ze ook een eigen webshop waar ook particulieren terecht kunnen.

  Recensies voor en door consumenten

  Handig natuurlijk, zo’n merk waar je voor je persoonlijke en zakelijke technologie terecht kunt, maar is het ook wat? Hoe is de kwaliteit? Zijn ze compatibel? Wat is de levensduur van de accu’s en batterijen? En hoe zit het met de service van de leverancier uit als je de producten in een winkel gekocht hebt in plaats van in de webshop? Gelukkig zijn er consumenten geweest die een review van hun ervaring hebben geschreven, waarin ze hun mening en een beoordeling geven van al deze aspecten. Waar mogelijk tenminste. Wil je zelf ook de mensen na jou adviseren? Schrijf dan vandaag nog een recensie en help geïnteresseerden bij het maken van een keuze.

  Lenovo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  laptop lenova S145-15API RYZ3

  Na minuut begint O rond te draaien kan hem dan alleen maar terug afzetten , terug gebracht naar krefel 3 weken weg geweest om te maken onder garantie NIET GEMAAKT .
  zal nieuwe laptop moeten kopen NOOIT NOG LENOVO
  LENOVO ECHTE BROL .
  Groetjes MARC

  Door: arnauts marc14-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Lenovo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lenovo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Lenovo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lenovo actief?

  Lenovo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lenovo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.