ErvaringenSite

  Ervaringen LM

  Hoe betrouwbaar producten voor persoonlijke verzorging zijn hangt vaak af van de verwachting die elke klant voor zichzelf van een product heeft. Maar de resultaten van de producten die een online shop verkoopt is vaak niet de enige reden waarom klanten tevreden zijn over een webshop. Ook die manier waarop je als klant behandeld wordt, de manier waarop er met klachten en vragen wordt omgegaan en andere onderwerpen zijn belangrijk als het gaat om de betrouwbaarheid van een online winkel. We raden je daarom aan om de reviews op onze website te lezen zodat je er makkelijk achter komt welke shops er door andere klanten als meest betrouwbaar bestempeld worden. Zo weet je zeker dat je jezelf een vervelende ervaring of miskoop kunt besparen.

  Over LM

  LM is de website van het cosmetische merk Leon Miguel. Dit merk werd in 2016 opgericht in Los Angeles en de productontwikkelingen en onderzoeken worden in Berlijn uitgevoerd. Heb je vragen over producten en bestellingen van Leon Miguel? Neem dan contact op met de klantenservice in de Duitse hoofdstad, je kunt zowel telefonisch als schriftelijk contact tijdens werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur contact opnemen. De producten van LM worden naar diverse landen waaronder ook Nederland en België verstuurd. De levertijd voor beide landen bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen. Welke betaalmethodes accepteert Leon Miguel?
  Je kunt bij deze online shop betalen met gewaarborgde manieren zoals PayPal en creditcard. Deze webshop hanteert een termijn van 14 dagen om producten terug te sturen als je niet tevreden bent.

  De producten van LM

  Op de Duits/Engelstalige website van LM vind je producten die zorgen voor voller en dikker uitziend haar. De artikelen zijn geschikt voor dames en heren, bevatten geen schadelijke chemische bestanddelen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze bij de kleur van je haar passen. Daarnaast zijn er ook andere artikelen voor de persoonlijke verzorging te verkrijgen zoals lipgloss en mascara. Hoe worden de haarproducten van Leon Miguel gebruikt? Op de website van LM vind je uitleg en instructievideo's over hoe je het beste gebruik maakt van de aangeboden artikelen. Klanten die op de hoogte gehouden willen worden over kortingen en aanbiedingen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van LM.

  Reviews over LM

  Maak jij als klant gebruik van een van de producten uit het assortiment van LM? Laat ons dan weten wat jij ervan vindt zodat andere consumenten er achter kunnen komen of zij deze aanbieder ook kunnen vertrouwen. Schrijf en plaats een review op onze website zodat je nieuwe klanten inzicht geeft in de manier waarop Leon Miguel klanten behandeld. We hopen dat je in jouw beoordeling in gaat op de meest voorkomende onderwerpen zodat je een uitgebreide beoordeling achter kunt laten. Zo zijn we met elkaar in staat op de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij LM te laten zien. Consumenten die deze online shop nog niet kennen zijn je nu al dankbaar dat je een moment van je kostbare tijd hebt besteed aan het schrijven van een recensie.

  LM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LM actief?

  LM is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.